Chytej.cz

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | 40.585 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 12. října 2004 ve 21:26 ® Hony

Jmenuji se Honza a při psaní na klavesnici jsem si pletl klávesy „yz“, tak z toho vznikl Hony.

reagovat
Úterý 12. října 2004 ve 13:12 ® Andrea
Andrea

morpheus: Nechodíš náhodou na xchat do místnosti „Motorky“? To jen podle toho vysvětlení tvé přezdívky.

reagovat
Úterý 12. října 2004 v 10:39 ® Gudaska

Léta dělám sportovní kynologii. A měl jsem takovou povedenou fenu z chovné stanice GUJAR. A protože se mezi sebou známe spíš podle obličeje a psa než jmen, běžele úsloví: bude sranda, je tu Gudaska (vždy mě překvapila něčím naprosto nepředvídaným), bacha na psy, je tu Gudaska (byla milá na lidi, ale na na psy), nalejem se, je tu Gudaska (to nebylo o čubě). Tak Gudaska.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 22:23 ® Dědek
Dědek

Když jsme dělali pro děcka tábory, tak jsme si jako vedoucí říkali strejci. Ale když jsi zařval „strejci“, tak se otočilo deset lidí. Takže jsme museli vymyslet něco jiného a mě kamoš začal říkat dědku. A to už několik járů pokračuje. Ostatně mu říkám úplně stejně, takže kdyby se tady přihlásil, bude muset změnit přezdívku. Celkem mi po sedne , jak říkal náš kantor na vejšce " člověk je od přírody lenošnej" a já jsem toho příkladem. Třeba vstát ráno v pět na ryby, tak bych asi umřel a stejně bych do devíti spal ve stoje.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 20:13 ® Padis
Padis

Toulovec dík za pozvání určitě přijdu a dopředu se ozvu je tam fakt skvěle

reagovat
Pondělí 11. října 2004 ve 14:05 ® Rybicka

Rybičkou mě nazval jeden fajn známej-neznámej rybář… [ Upraveno Rybicka dne 2004–10–12 v 22:09 ]

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 7:29 ® toulovec
toulovec

padis: až půjdeš okolo chaloupky, jsi vítán na kávě, Vranice jsou RÁJ !!!!

CEP: tyvole to jsi mně dostal

reagovat
Sobota 9. října 2004 v 11:20 ® kostnak
kostnak

zo zaciatku sezony v dost kratkom case chytil na kostnaky niekolko peknych kaprov, potom 2 stuky a nakoniec za noc 3 zubacov 50–60. znamy v rybarskom obchode ma uz pri prichode vital „aha, ide ten k. t s kostnakmi“ jeho frajerka to skratila na KOSTNAKA. a povodna verzia je dlha na vypisovanie.

reagovat
Sobota 9. října 2004 v 1:17 ® Padis
Padis

Toulovce zdraví Pardubice a maštale znám dobře

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 21:59 ® Milky
Milky

Čajda: Budeš se divit, ale čaj i mléko zbožňuji Opravdu mooooooooc adokonce i čaj s mlékem. Já třeba nepiju kávu, tak musdím kofein nějak doplnit.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 21:49 ® Čajda

Cep:Ten přerod vrány v kondora je naprosto impozantní Milky:Až teď mi došlo,že s tím čajem je to stejné jako s tvojí nezřízenou konzumací mlíka

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 20:43 ® CeP
CeP

Petr VRÁNA → Havran, Kondor. Condor el Passa ⇒ CeP

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 20:18 ® Čajda

Milky:Tak to teda ale opravdu nikoliv.Čaj opravdu nikdy nepatřil mezi moje Top tekutiny. Ale jistou logiku to fakt nepostrádá

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:56 ® Bažus

Jmenuji si Bažant a takto mi říkají už od dětství.

reagovat
Pátek 8. října 2004 ve 12:43 ® Milky
Milky

Páč se jmenuju Milan a to už zpravidla bývá obsazeno, tak jsem nicka vybraz z oslovení kterým jsem občas označován. Čajda: … Já myslel, že je to podle časté konzumace čaje .. ale fakt![ Upraveno Milky dne 2004–10–08 v 11:44 ]

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 20:53 ® Chose
Chose

No mě dali tuhle přezdívku na průmyslovce. prostě sem přišel ráno do třídy a od kolegy sem vždycky slyšel zdar Chosé. tak mi to už zůstalo. Josef se mi moc nelíbí tak prostě Chose

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 14:01 ® Prizrak

Prizrak: Nikdo mě zde osobně nezná, neví jak vypadám. A zůstávají po mně různé otázky a odpovědi. Asi jako nějakej přízrak (ten taky něco napáchá a nikdo neví kdo to provedl)

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 14:00 ® HaD
HaD

Lerak: jéé, tak toho jsem si nikdy nevšiml

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 13:57 ® Lerak

Lerak je mé jméno Karel pozpátku…

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 12:20 ® doktor

Doktor mi hovorili už na základnej tak som sa ním aj stal.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 10:42 ® Afterfree
Afterfree

Já jsem zase musel vysvětlovat význam svéto přijmení (Povolný)mému šéfovi v Holansku. Nevěděl jsem jak mu to v angličtině přiblížit a tak z toho vzniklo to slovní spojení. After-po,Free-volný=Afterfree. A už mi to zůstalo. Toulovec:Byl jsem letos ve Zderazu u Toulcových maštalí na dovolené. Je tam moc pěkně.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 10:29 ® morpheus

Sedum: I když tě neznám osobně, tak bych řekl že máš přezdívku šitou přesně na míru.

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 7:35 ® toulovec
toulovec

Vavřinec Toulovec z Třemošné bylo jméno rytíře, který žil v okolí Litomyšle ve 14. století, založil první místní špitál. Nedaleko Proseče u Skutče je přírodní rezervace s pískovcovými skalami a útvary, která je pojmenována Toulovcovy maštale. Podařilo se mi postavit tam maličkou chatičku, takže TOULOVEC. Malá pozvánka: www. mastale. cz www. mastale. cz www. mastale. cz

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 v 7:08 ® palcat
palcat

Palcát my říkali už od 4 třídy a to nějaký ten rok je no a vychází to s mého příjmení Palčík . A dnes když někoho potkám tak ani neví jak se vlastně jmenuji , ale přezdívku si pamatují všichni.

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:53 @ 

nick Sedum nevyjadřuje číslo, jak se může někomu zdát, ale je to latinský název jedné velmi nenáročné skalničky, která je pro oko nenápadná, dokáže se přizpůsobit prostředí, je vytrvalá a když přijde její čas, tak dokáže potěšit krásnými květy.

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:45 ® Padis
Padis

Mě tu přezdívku dali na učnáku je z mého přijmení Paďour tak proto Padis

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:18 ® morpheus

můj nick (přezdívka) mi byla přidělena radou starších na motorkářském sletu v roce 1997.

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 22:48 ® Andrea
Andrea

To by určitě nikdo neuhodl. Skutečně je to podle pravého jména. Není to zrovna originální, ale už mě nějak nebaví vymýšlet si přezdívky. A přezdívky, které mám od přátel, nebo rodiny, ty prostě patří jim a líbí se mi, když mi tak říkají zrovna oni. No, tak jsem začla nazývat věci pravými jmény…

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 22:24 ® Tomash
Tomash

Jmenuju se Tomáš, ale všude na chatech a na různejch jinejch místech s registrací je už nick „Tomáš“ zabraný, tak prostě TOMASH – se seriálem M. A. S. H. to nemá nic společného!!!

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 22:08 ® BigMike

Mno, vzhledem k tomu, že mám 193 cm, vážím něco přes 1q a jmenuji se Michal, není nad čím přemýšlet. Asi jsme to probrali už na srazu, ale ten víkend mám tak nějak v „oparu“:-)) ) Chytly se nějaké ryby?:-)) )

reagovat