Chytej.cz

Přezdívky? necteno

6.10.2004 | HaD | 40.214 zobrazení | 271 odpovědí

Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   10 9 8 ...
Pondělí 14. listopadu 2011 v 15:02 ® HaD reakce na …
HaD

gomz> :-D

reagovat
Pondělí 14. listopadu 2011 ve 13:57 ® Frk reakce na …
Frk

Ne, opravdu nedá.:-D

reagovat
Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:04 ® gomz
gomz

Davide, uz jsem to tu nekde psal: nahodny „shluk“ prvnich pismen v prijmeni, jmenu atd…:)

edit: na „tak“ hlucnou figurku, se neda jen tak zapomenout, ne?

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 11:48 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Tak s tím jako Prokopius rozhodně problém nemám :-D

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 11:11 ® nnnap reakce na …
nnnap

Bigpista> to je pěkný. Já bych se tomu nepoškleboval, protože mi, nevýznamní, co jsme nic nedokázali, si neseme svá nedůležitá jména jako sýkora, novák, havel, apod, někteří si dokonce musí dávat ke svým jménům číslovky, aby se rozpoznali v davu nul, třeba karel 4 apod. Pouze velikým dala jméno, zapsala do podvědomí činnost, kterou vykonávali a kterou se proslavili.
Vozihnuj je rozhodně ctihodnější jak novák.

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 11:01 ® Bigpista reakce na …
Bigpista

Máš recht. Mám kolegu, který se jmenuje Vozihnoj. Ten teprv musel mít těžký dětství :-D

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 10:13 ® Robur reakce na …
Robur

Bigpista> hezké od kamarádů je, že ti tam S nezaměnili za Z, takže vlastně můžeš být rád:-)

reagovat
Pátek 11. listopadu 2011 v 10:10 ® Bigpista
Bigpista

Tak jo. Bigpista vzniknul, když jsem si registroval svůj první mail. Moje přezdívka Pišta byla obsazená. A Pišta vzniknul zkomolením mého příjmení. Jmenuju se Prokopius, což je pro většinu lidí nezapamatovatelné, takže ze mě často udělají Pistoriuse. No a pak stačilo, aby se toho chytili moji laskaví kamarádi :-D

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:26 ® kety.vydra
kety.vydra

Možná by se našlo pár přezdívek,které by mě taky zajímaly.Třeba někteří noví? :-)

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:15 ® Kazan

Robur> koukám že zas taháš kostlivce ze skříní:-D

reagovat
Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:03 ® Robur
Robur

a dál?

reagovat
Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:09 ® Robur
Robur

Rybapych> je to hnusný:-D ale Rybapytel by bylo horší

reagovat
Pondělí 13. prosince 2010 v 19:13 ® stump
stump

Ahoj. Mne vlastně pokřtila manželka. Její oblíbená otázka je: „Co vlastně na těch rybách děláš?“ a sama si odpoví: „Sedíš tam jako pařez.“ Jelikož je módní angličtina- stump= pařez(pahýl).

reagovat
Pondělí 13. prosince 2010 v 11:23 ® dedacek

Abych si uvědomil, že mi není 20. Sem, tam uvědomil.

reagovat
Úterý 16. února 2010 ve 12:06 ® tucnak11
tucnak11

Vpolsku jak byl jisem kluk tak mi žikali kostra bo byl jisem hubeny.Tady v Česku dostal jisem tucnak vuli memu vzhledu a postavy hlava bahor kotniky

reagovat
Neděle 14. února 2010 v 19:14 ® Rybapych
Rybapych

ahoj,moje přezdívka vznikla jednoduše!!Rybařím rád a asi jako všichni,jsem nejdříve chodil pytlačit a to je pych,takže rybapych a docela se mi to i líbí,nebo ne???

reagovat
Pátek 12. února 2010 v 18:12 ® tony.bobo
tony.bobo

Moje přezdívka vznikla tak že tony mi říkali v práci kamarádi a bobo moje přítelkyně tudíž tony.bobo.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 13:43 ® 

Jmenuji se Martin, ale od střední mi všichni říkají Márten. Byly to doby, kdy jsme se začali učit anglicky a, co pubertální mysl nevyplodila, začali jsme říkat svá česká jména přehnanou anglickou výslovností. Takže nejdříve jsem byl „Mistr Mártn“, později se z toho vyklubal Márten.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 13:39 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

timbab> Taky fakt :-) Ale myslím, že se osprey pojmenoval po tom mořským orlovi.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 12:16 ® timbab reakce na …
timbab

Jak.novi> na to aby jsi měl stavební firmu taky nemusíš být zedník :-D

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 12:03 ® FISHERBOY
FISHERBOY

Fisherboy..tahle přezdívka mě provází už dlouhá léta na několika serverech…a původ.. Fisher – boy… volně přeloženo mladý rybář:)

reagovat
Pátek 12. února 2010 v 11:35 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

timbab> Bych něřek, značka Osprey je čistě kaprařská a osprey, aspoň podle toho co tvrdí kaprař není.

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 3:04 ® timbab
timbab

Jen jestli Osprey neprezentuje svou firmičku ze zahraničí:-D příklad výroby :-D http://www.parys.cz/index.php?…

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 2:08 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

BigMike> http://en.wikipedia.org/wiki/Osprey Tady ho máš :-)

reagovat
Pátek 12. února 2010 ve 2:03 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

BigMike> Myslím, že je to takto. Osprey znamená anglicky mořský orel, nebo něco takového. Je to jen má domněnka. :-)

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 13:29 ® Ciffik
Ciffik

Lukáš FIC, pozpátku CIF, tak mi říkali od třetí třídy na základce co to někoho napdalo. Já si na to tak zvykl, že na jiný jméno už neslyším…na gymplu se to chytlo rychle a po týdnu mi už křestním nikdo neřekl… pouze na internetu jsem ciffik jelikož většina servrů neumožňuje kratší přezdívky…

reagovat
Neděle 17. ledna 2010 ve 12:43 ® BigMike

Osprey: ať hledám jak hledám, ty tu nic nevysvětluješ!:) Je to dle tvého oblíbeného nakladatelství? Zajímá tě i tato problematika?

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 23:39 ® Supina-P

Supina-P:v práci mi říkaj Šupina a P jako Petr

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:38 ® Robur
Robur

Michael, tak to je zvonek roku:-D

reagovat
Čtvrtek 2. dubna 2009 v 8:44 ® Michael
Michael

Blbost, jsem tupec, draco už tu bylo, musel jsem změnit na Michael. Tak promiňte. Je to jen podle mého jména. Ještě jednou se omlouvám za vlastní tupost.

reagovat
novější starší
Stránky:   10 9 8 ...