Vyhledávání
Přezdívky?
6.10.2004 | HaD | 40.214 zobrazení | 271 odpovědí
Nakousl jsem to na srazu. zajímalo by mě, podle čeho jste si zvolili svou přezdívku. moje je celkem jasná David Havlíček neboli DaH. Dnes bych si asi dal vtipnější Havlíček David neboli HaD. Co tedy Vy?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 14. listopadu 2011 v 15:02 ® HaD reakce na …
-
gomz>
reagovat - Pondělí 14. listopadu 2011 ve 13:57 ® Frk reakce na …
-
Ne, opravdu nedá.
reagovat - Sobota 12. listopadu 2011 ve 21:04 ® gomz
-
Davide, uz jsem to tu nekde psal: nahodny „shluk“ prvnich pismen v prijmeni, jmenu atd…:)
edit: na „tak“ hlucnou figurku, se neda jen tak zapomenout, ne?
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 11:48 ® Bigpista reakce na …
-
Tak s tím jako Prokopius rozhodně problém nemám
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 11:11 ® nnnap reakce na …
-
Bigpista> to je pěkný. Já bych se tomu nepoškleboval, protože mi, nevýznamní, co jsme nic nedokázali, si neseme svá nedůležitá jména jako sýkora, novák, havel, apod, někteří si dokonce musí dávat ke svým jménům číslovky, aby se rozpoznali v davu nul, třeba karel 4 apod. Pouze velikým dala jméno, zapsala do podvědomí činnost, kterou vykonávali a kterou se proslavili.
reagovat
Vozihnuj je rozhodně ctihodnější jak novák. - Pátek 11. listopadu 2011 v 11:01 ® Bigpista reakce na …
-
Máš recht. Mám kolegu, který se jmenuje Vozihnoj. Ten teprv musel mít těžký dětství
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 10:13 ® Robur reakce na …
-
Bigpista> hezké od kamarádů je, že ti tam S nezaměnili za Z, takže vlastně můžeš být rád
reagovat - Pátek 11. listopadu 2011 v 10:10 ® Bigpista
-
Tak jo. Bigpista vzniknul, když jsem si registroval svůj první mail. Moje přezdívka Pišta byla obsazená. A Pišta vzniknul zkomolením mého příjmení. Jmenuju se Prokopius, což je pro většinu lidí nezapamatovatelné, takže ze mě často udělají Pistoriuse. No a pak stačilo, aby se toho chytili moji laskaví kamarádi
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:26 ® kety.vydra
-
Možná by se našlo pár přezdívek,které by mě taky zajímaly.Třeba někteří noví?
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:15 ® Kazan
-
Robur> koukám že zas taháš kostlivce ze skříní
reagovat - Čtvrtek 10. listopadu 2011 ve 20:03 ® Robur
-
a dál?
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 ve 21:09 ® Robur
-
Rybapych> je to hnusný
reagovatale Rybapytel by bylo horší
- Pondělí 13. prosince 2010 v 19:13 ® stump
-
Ahoj. Mne vlastně pokřtila manželka. Její oblíbená otázka je: „Co vlastně na těch rybách děláš?“ a sama si odpoví: „Sedíš tam jako pařez.“ Jelikož je módní angličtina- stump= pařez(pahýl).
reagovat - Pondělí 13. prosince 2010 v 11:23 ® dedacek
-
Abych si uvědomil, že mi není 20. Sem, tam uvědomil.
reagovat - Úterý 16. února 2010 ve 12:06 ® tucnak11
-
Vpolsku jak byl jisem kluk tak mi žikali kostra bo byl jisem hubeny.Tady v Česku dostal jisem tucnak vuli memu vzhledu a postavy hlava bahor kotniky
reagovat - Neděle 14. února 2010 v 19:14 ® Rybapych
-
ahoj,moje přezdívka vznikla jednoduše!!Rybařím rád a asi jako všichni,jsem nejdříve chodil pytlačit a to je pych,takže rybapych a docela se mi to i líbí,nebo ne???
reagovat - Pátek 12. února 2010 v 18:12 ® tony.bobo
-
Moje přezdívka vznikla tak že tony mi říkali v práci kamarádi a bobo moje přítelkyně tudíž tony.bobo.
reagovat - Pátek 12. února 2010 ve 13:43 ®
-
Jmenuji se Martin, ale od střední mi všichni říkají Márten. Byly to doby, kdy jsme se začali učit anglicky a, co pubertální mysl nevyplodila, začali jsme říkat svá česká jména přehnanou anglickou výslovností. Takže nejdříve jsem byl „Mistr Mártn“, později se z toho vyklubal Márten.
reagovat - Pátek 12. února 2010 ve 13:39 ® Jak.novi reakce na …
-
timbab> Taky fakt
reagovatAle myslím, že se osprey pojmenoval po tom mořským orlovi.
- Pátek 12. února 2010 ve 12:16 ® timbab reakce na …
-
Jak.novi> na to aby jsi měl stavební firmu taky nemusíš být zedník
reagovat - Pátek 12. února 2010 ve 12:03 ® FISHERBOY
-
Fisherboy..tahle přezdívka mě provází už dlouhá léta na několika serverech…a původ.. Fisher – boy… volně přeloženo mladý rybář:)
reagovat - Pátek 12. února 2010 v 11:35 ® Jak.novi reakce na …
-
timbab> Bych něřek, značka Osprey je čistě kaprařská a osprey, aspoň podle toho co tvrdí kaprař není.
reagovat - Pátek 12. února 2010 ve 3:04 ® timbab
-
Jen jestli Osprey neprezentuje svou firmičku ze zahraničí
reagovatpříklad výroby
http://www.parys.cz/index.php?…
- Pátek 12. února 2010 ve 2:08 ® Jak.novi reakce na …
-
BigMike> http://en.wikipedia.org/wiki/Osprey Tady ho máš
reagovat - Pátek 12. února 2010 ve 2:03 ® Jak.novi reakce na …
-
BigMike> Myslím, že je to takto. Osprey znamená anglicky mořský orel, nebo něco takového. Je to jen má domněnka.
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 ve 13:29 ® Ciffik
-
Lukáš FIC, pozpátku CIF, tak mi říkali od třetí třídy na základce co to někoho napdalo. Já si na to tak zvykl, že na jiný jméno už neslyším…na gymplu se to chytlo rychle a po týdnu mi už křestním nikdo neřekl… pouze na internetu jsem ciffik jelikož většina servrů neumožňuje kratší přezdívky…
reagovat - Neděle 17. ledna 2010 ve 12:43 ® BigMike
-
Osprey: ať hledám jak hledám, ty tu nic nevysvětluješ!:) Je to dle tvého oblíbeného nakladatelství? Zajímá tě i tato problematika?
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 23:39 ® Supina-P
-
Supina-P:v práci mi říkaj Šupina a P jako Petr
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 ve 22:38 ® Robur
-
Michael, tak to je zvonek roku
reagovat - Čtvrtek 2. dubna 2009 v 8:44 ® Michael
-
Blbost, jsem tupec, draco už tu bylo, musel jsem změnit na Michael. Tak promiňte. Je to jen podle mého jména. Ještě jednou se omlouvám za vlastní tupost.
reagovat