Vyhledávání
Jihlava 10, 11
9.4.2007 | PeťanX | 2.124 zobrazení | 3 odpovědi
Zdarec chlapi, potřeboval bych trochu poradit. Když sem byl malej jezdili sme s dědou na řeku(Jihlava 10, 11).. jenže povodí či náká jiná organizace podle mě docela brutálně zasáhla do koryta, což zapříčinilo jak pokles hladiny(vysoké břehy), tak i větší tah vody. Zajímalo by mě jestli by někdo od třebíče a okolí nebo odněkud jinud neměl zkušenost na téhle vodě… myslím že se poslední dobou na tuhle vodu dost pozapomnělo, což je určitě velká škoda… Děkuji za všechny příspěvky!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 10. dubna 2007 v 18:30 ® Rybman reakce na …
-
Ale chytam jenom na 10.
reagovat - Úterý 10. dubna 2007 v 18:29 ® Rybman reakce na …
-
Chytám tam často hlavně na vláčku je tam docela dost štik ale hlavně tloušti,okouni skoro vůbec jenom sem tam náhodou nějákej větší,candáta jsem tam nikdy nechytil a sumce taky ne.Jinak je tam hodně malejch rybek ale kaprů a cejnů podle mě málo.Best nastraha rotačka!!!
reagovat - Pondělí 9. dubna 2007 v 16:09 ® Davish
-
Pokud vím tak na 10 a na 11 ghodí dost málo rybářů, já sám nejradši chodím na 9, protože na 10 je spousta malejch hrouzků, plotiček, ouklejí, cejnků a tlouštíků – velké ryby jakoby vymyzeli, když sem se pokoušel chytat kapry nebo aspoň větší cejny na feeder dopadlo to jen nekonečnými ťukanci od malých rybek, ale co vím břehy jsou na spoustě místech dobře přístupné a najde se dost vhodných míst na chytání a ryby mají ve vodě také dost úkrytů, naposledy co sem tam šel okolo jsou to asi 2 měsíce a je spousta padlých stromů do vody(někdy i přes celou šíři řeky). Počítám s tím že si tam v létě zajdu na úhoře a skusím úsek nad řípovským splavem provláčet, kamarád říkal že tam jezdí a že tam vytáhli pár pěknejch úhořů okolo 80 a soused tam má z minulýho roka asi 3 kapry, ale to tam byl 5× v roce. Na Jihlavě 11 sme minulej rok vláčely a úspěchy byly, takže myslím že kdyby se víc prozkoumali místa na 10 a 11 tak bysme rozhodně neměli o úlovky nouzy.
reagovat