Vyhledávání
S feederem na úhoře?
4.4.2007 | Kubajs | 6.964 zobrazení | 23 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jakou motnáž používáte na feeder na potok 4–5m široký a je jich tam docela dost ještě se mi nestalo abych žádného nechytil jsou tam od 45–80cm tak jaká montáž se vám osvědčila???
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 22. prosince 2009 ve 20:58 ® džigit reakce na …
-
tom_f> nešlehnul sis? :-/
reagovat - Úterý 22. prosince 2009 ve 20:04 ® tom_f reakce na …
-
Jak.novi> taky redši vláčim
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 22:56 ® osprey reakce na …
-
petrcech> Pokud se nepletu, viděl jsem letos jedno sumčí zalovení a nevzpomínám si, že by se v mé přítomnosti chytil candát 45+
reagovatBudu muset začít jezdit někam dál.
- Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:58 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Já obecně mám přívlač nejradši.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:37 ® petrcech reakce na …
-
osprey> Na noční vláčku jezdím hlavně na Dyji, tam je hodně candátů, tak se v noci občas nějaký povede.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 ve 20:30 ® petrcech reakce na …
-
Jak.novi> Když je dobrý den a všude 3 metry ode mě loví candáti a kousek dál řachají sumci, připadám si jak v ráji. Je to asi tím že v tom ráji jsem.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:31 ® osprey reakce na …
-
Jak.novi> No, když bych si musel vybrat, tak asi taky. Ale u nás máme hlavně štiky a okouny, takže na tu noční vláčku to taky není žádná sláva.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 19:30 ® Jak.novi reakce na …
-
petrcech> Větší adrenalin. A to já mám rád
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:59 ® petrcech reakce na …
-
Jak.novi> to já taky
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:25 ® Jak.novi reakce na …
-
osprey> Já než noční feeder mám radši noční přívlač
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:23 ® osprey
-
S feederem to jde, dokud hadice nemá 90+ – pak už je to trochu loterie. Já ale takové chytl jen na výlovech, takže to, co mi vzalo na feeder, jsem snadno vytáhl. Výhoda feederu je, že se dá lovit i v tažné vodě. Jako nástrahu dávám půlku rousnice na háčku vel. cca 4. Sekám hned.
Ale chytil jsem jich pár, mě ten feeder v noci nějak nebaví.
reagovat - Pondělí 7. prosince 2009 v 18:10 ® Jak.novi
-
Feeder je na úhoře hodně učinej. Jako montáž se mi osvědčil páternsoter. Omlouvám se za kvalitu nákresu, dělal jsem ho na rychlo a to červený na háčku je rousnice
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2007 v 0:30 ® koloseum
-
prikladam foto
reagovat - Čtvrtek 5. dubna 2007 v 0:22 ® koloseum
-
Hoj! Mne sa ho uspesne podarilo lovit cez leto kedy vlastne berie najlepsie.Bola noc,akorat som sa chystal ist domov(utoky komarov a hlad,smad,unava).Prestal som sa snazit lovit sumcov a na chvilu som naviazal feeder,sice som mal na navijaku 30-tku
reagovat, prut heavy, ved co budem,za pokus stoji all. No a o 5 minut zabral(Tiahlo sa mi ohla spica feedera az po druhy diel
) ) no a vytiahol som 85 cm uhora…no ze este chvilku pobudnem som si povedal.Ok, akoby zazrakom o 5 minut dalsi ,podobny zaber…ok,ani nesekam,dvihnem prut a dalsi- 70cm…ok, pocitam s tym,ze feeder je na uhora dobry len koli rychlemu prinosu adrenalinu do krvi,nakolko jemna spica feederu ukazuje zazraky ked tato skutku tajuplna ryba zaberie…Hm,nakoniec perlicka,zabral aj sumcek tak 80cm,nadherny boj,sice kratky asi 5 minutiek, ale bola to zabava…S feederom chodim uz 2 roky a myslim, ze ma co do seba…Neznamena,ze kupim feedera,budem mat zabery…zalezi na tom,ako velmi doverujeme svojej taktike a nastrahe.Jednicka u mna je jednoduchost spojena s moravskymi cervami,vid montaz na obr…tak malo staci a je tam…hm,staci si verit a skusat…
- Středa 4. dubna 2007 ve 20:06 ® nurse02
-
Na feeder chytame uhore docela bezne, je ti o citu kdy priseknout, protoze pak je to opravdu co uhor to jeden hacek.
reagovat - Středa 4. dubna 2007 ve 20:01 ® Sander
-
hajan > 80 na osmnáctu ode dna odlepím, ale bez velkého podběráku budu asi mimo hru. Ale máš pravdu.
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 16:25 ® hajan reakce na …
-
Sander: Taky bych s hadem na břehu nikdy neprohrál, kdybych nechytal v takový džungli, kam na ně chodím. Tam je to ideální ve dvou. Že je feeder kurevsky účinná zbraň nejen na hady, o tom se bavit nebudem. Nepředpokládám, že máš ve feedru nabitou třicítku vlas, tak zkus zvednout hadici 80+ na feedru na vyšší břeh na nějaký +/- 18-tce. Z pěti pokusů se ti to povede sotva jednou. A vovovo votomtojééé!
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 15:46 ® Sander
-
hajan > ale to je u každé techniky stejné. I když to nechápu, když mám hada na břehu, neprohraju nikdy.
Feeder je na hady kurevsky účinná zbraň. Sice jsem s ním v noci ještě nechytal, ale loni jsem byl asi 5× v tažném proudu a lovil do setmění – byly to hadí žně v místech, kam se s klasickými průběžáky nemám šanci dostat. A má to ještě jednu výhodu – když si pohraji s návazcem, nemá to had tak hluboko a může se s trochou štěstí pustit pomocí peanu hned ve vodě (u malých není problém).
Letos to s tou tyčinkou vyzkouším.
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 15:41 ® hajan reakce na …
-
Vůbec nejde o nějaký „žažrání“, chytit ho na feeder problém nebude, problém nastane při zdolávání a následném vylovení. Mockrát se mi stalo, že už byl had na břehu, přesto jsem prohrál.
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 15:35 ® ČudlařX
-
Podle mě je úhoř ryby která potřebuje zažrat a to s feederem jaxi nelze ,ale možná tu je nějaký úspěšný lowec újořů feederem ,ale já bych stejně jako hajan a Robur na tenhle způsob vysral
reagovat - Středa 4. dubna 2007 v 15:01 ® hajan reakce na …
-
reagovat
- Středa 4. dubna 2007 ve 14:43 ® Robur
-
a pokud ano, tak taky
reagovat - Středa 4. dubna 2007 ve 14:27 ® hajan
-
Jestli tam nemáš dno bez vázek, pozvolnou písečnou plážičku, bezproblémovej přístup k vodě a nikde žádný kopřivy, trávu a bordel, tak se na feeder vyser. Nemá to cenu.
reagovat