Chytej.cz

Prodejce vázacích potřeb VČ necteno

27.3.2007 | Coturnix | 2.881 zobrazení | 10 odpovědí

Ahoj kolegové, chtěl bych se zeptat, jestli neznáte nějakou prodejnu v okolí PCE nebo HK , kde by se daly koupit vázací matroše? Poslední dobou se mi nedaří v PCE sehnat CDC a některé další materiály.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 5. dubna 2007 ve 13:44 ® toulovec
toulovec

nehledej prodejny, buď zajeď do Holic přímo k Honzovi Klaclovi – telefon na něho nejdeš na každém pytlíku s jeho matrošema. Je ochotný, když mu cinkneš, určitě se s ním domluvíš kdy se můžeš stavit. Já už nakupuju pouze přez net a to na : www.ryby.glux.cz www.fmfly.cz

reagovat
Úterý 3. dubna 2007 ve 21:56 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Tak ještě jednou všem díky :-)

reagovat
Úterý 3. dubna 2007 ve 14:30 ® Kachna
Kachna

Coturnix: www.airfishing.rybareni.com je to v Náchodě, ale je to přímo od výrobce. Maj otevřeno jednou tejdně, viz link.

reagovat
Úterý 3. dubna 2007 v 8:34 ® Rade

Coturnix – poslal jsem ti zprávu

reagovat
Čtvrtek 29. března 2007 ve 22:16 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Jo Gammarus je právě vybranej, co se peří týče, takže tam nic. Mirmen: Ten Hradec zkusím. Díky za tip.

reagovat
Čtvrtek 29. března 2007 v 18:48 ® mirmen

Nevěnuju se muškaření, takže nedokážu posoudit, zda nabídka vázacího materiálu odpovídá tvým požadavkům. Zkus zavolat do prodejny PM sport v HK, kontakt- telefon – máš na www.pmsport.wz.cz

reagovat
Čtvrtek 29. března 2007 ve 14:57 ® Rade

Tak jsem zjistil: info o klubu je na stránkách muskareni.online ( snad se to tak píše ). Koná se jen mimo sezónu, takže další bude až na podzim. Jinak mám slíbený kontakt na někoho kdo prodává vázací materiál, tak ti ho příští týden pošlu. Víc nevím, snad že něco by měli mít v Gammarusu.

reagovat
Středa 28. března 2007 ve 21:18 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

MadMack: Litomyšl je trošku z ruky, to už mi vyjde stejně si to objednat a cvaknout poštovné, ale jinak dík. To Rade: Byl bych rád za nějaké informace. Nákupu přes net se sice nebráním, ale ohledně CDC – občas jsem zaznamenal nějaké rozdíly v kvalitě. No nemá cenu komentovat – vždycky je lepší to vidět. :-)

reagovat
Středa 28. března 2007 v 15:54 ® Rade

kolegové si to kupovali když byl v Pce „muškařský klub“. Podrobnosti ti můžu zjistit, if budeš mít zájem.

reagovat
Středa 28. března 2007 v 15:36 ® MadMack

Coturnix: Vázací materiály mají v Litomyšli, z mého pohledu toho mají vcelku dost, ale jestli mají CDC nevím, v tom se moc neorientuji. Ale Litomyšl je asi trochu z ruky, co?

reagovat