Chytej.cz

Maturanti necteno

26.3.2007 | koloseum | 6.959 zobrazení | 70 odpovědí

Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 4. května 2008 ve 22:58 ® cormoran reakce na …
cormoran

Ještě jsem se chtěl zeptat, co študuješ?

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:57 ® cormoran reakce na …
cormoran

Mám to podobný jak Ty, všechno dělám na poslední chvíli. Zatím jsem na to nedojel a vždycky to nějak (vy)šlo. Jak říkám, to se podá. :-D

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:51 ® Sander
Sander

cormoran > což o to ani tak nejde, chtějí po mně za necelé dva týdny diplomovou práci, měl jsem na ní dělat od 2. února, a minulý týden jsem teprve zhruba vymýšlel, o čem by to asi tak mohlo být :o))) Poté shánění poznámek, páč jsem nenosil do školy ani tužku, natož sešit, no a jak se ty bláboly naučit? To fakt nevím, nic mi ta látka neříká… :o(( Zápočet z CNC a 30 výkresů z minulého semestru proti tomu bude pohodička.

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:46 ® cormoran reakce na …
cormoran

Áha, to Ti nezávidím. Holt se na to musíš juknout aspoň pár dní předem, ne 2 dopoledne…:-D

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:43 ® Sander
Sander

cormoran > jsem si dal poslední semestr dálkově nebo tak nějak se tomu říká. Čeká mě absolutorium na VOŠ :o((

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:42 ® cormoran reakce na …
cormoran

Studuješ, nebo nějaká zkouška v práci?

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 22:34 ® Sander
Sander

Hmm, sotva odmaturujete, čeká závěrečná zkouška mně. A byla prý proti tomu matura slabý odvar :o(((

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 21:59 ® Mike
Mike

Temi horsimi myslim samozrejme ty z nasi skoly co znam:-D

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 21:53 ® Kubah

Mě to čeká naštěstí až za rok :-)

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 21:52 ® Mike
Mike

Ja maturuju zhruba za 4 tydny :-! Nechapu jak se to mohli ti vsichni prede mnou naucit, ale kdyz vidim, ze to udelali i horsi jak ja, tak si rikam ze musim taky. Je toho ale moc…

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 19:45 ® cormoran reakce na …
cormoran

…no vlastně i když to nedam…

reagovat
Neděle 4. května 2008 v 19:45 ® cormoran reakce na …
cormoran

No když to zvládnu já, dak si dam sedáro někde v hospodě:-D

reagovat
Neděle 4. května 2008 ve 14:16 ® cormaxx
cormaxx

Já jdu na potítko 20.5. ráno.Myslim jako druhej :-D Jestli to udělám tak si pak dám pořádný leháro u vody.....

reagovat
Sobota 3. května 2008 ve 13:10 ® Kuba V.

koukám, že nás tu je budoucích maturantů požehnaně. Já mám obhajobu praktické maturity 6.5 a maturita mě čeká 21.5. A pokud mi půjde maturita tak jako ryby, nebudu asi zářit ani v září:-D včera jsem byl muškařit na Divoké Orlici a od zera mě zachránil Okoun…

reagovat
Sobota 3. května 2008 ve 12:49 ® 4est

no já si dám praktickou pozítří a ústní za 14 dní :-D tak ted dostávám dárky okolo 60 cm… jestli mi pujde matura taky tak ,tak to bude pohodička

reagovat
foto/forum/2008/th-img3750.jpg
Sobota 3. května 2008 v 11:47 ® Zauwi
Zauwi

to Sander: správně, taky jsem byl pořád na rybách…při maturitě sice nervy, ale jinak absolutně v poho:) a to jsem se na to párkrát kouknul o svaťáku:) (12234)

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 10:41 ® cormoran reakce na …
cormoran

mckvak8> Nejsem, to se podá…:D Sander> Po vyznamenání netoužím. Za 2 dopoledne bych se to nenaučil, a proto tomu obětuju celej svaťák, abych nezářil až v září :-D

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 9:28 ® Sander
Sander

cormoran > co blázníš, 3 týdny je hora času. To se dá naučit s prstem v p.deli a s válením na fiškách za dvě dopoledne, pokud netoužíš po vyznamenání.

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 8:41 ® ART reakce na …
ART

cormoran : tak ty si jasnej

reagovat
Sobota 3. května 2008 v 0:09 ® cormoran
cormoran

Kurňa, čeká mě to za 3 tejdny a ješte jsem se na to ani nemrknul, ty ryby jsou asi přednější:-D

reagovat
Pátek 2. května 2008 ve 21:42 ® klaxon

Maturita…u ty sem mel docela stesti…bylo to lehci, nez sem cekal, ale poradit vybodnete se na ono se to nak podda, to nemuzu, pac nekdo nad tim fakt musi stravit dost casu o svataku, aby mel o cem povidat. Jinak me za mesic cekaji zkousky o trosku vyssi…statnice na VS..ale v podstate se na to tesim, pac v ty dobe uz budu mit hotovou bakalarku, coz je ted muj nejvetsi strasak. A pak se do toho pekne opru, behem tejdne doucim, co mi vypadlo a bude ze me Bc. a pak 3 mesice prazdnin…klidu­..rybareni..

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 19:13 ® Tomash reakce na …
Tomash

koloseum : jj :-)

reagovat
Pátek 2. května 2008 v 19:03 ® Tomik
Tomik

Pro ty, které letos čeká, stejně jako mě, maturita…

hele asi budu psycholog
ne bavi me sledovat charaktery lidi
hele traba tenhle vikend ne
pac dneska muj kamos a moje mlada maturuje tak sem je mel moznost sledovat celej svatak
me poznatky:
Pondeli: mlada → rika at k ni nejezdim tak casto ze se musi vic ucit;
pondeli: kamosh → celej den byl zkourenej u rybnika se svoji mladou
utery: mlada – uci se ma psycho ze nic neumi
utery: kamos – zkurenej u vody
streda – to samy
ctvrtek – to samy
patek: jdeme s mladou a kamosem na pivko – mlada ve 12h odjizdi aby se mohla o vikendu ucit
Patek: kamos – jedem na axi do opustenyho municniho skladu pobliz nymburka

sobota rano: mlada – pise mi ze uz se zas uci ze neumi vubec cestinu
sobota rano: kamos – snazim se ho chytit jelikoz pobiha po lese… skace jako srnka a mysli si ze je srnka… ma v sobe mrte LSD a malem ho srazi auto kdyz jako srnka prebiha znicehonic silnici pred jedoucim autem..
na dotaz jak chce odmaturovat si boucha pestma do hrudi a rve „AAAAAAAAAAAA“ jako orangutan
sobota odpoledne: mlada – pise ze vykorila od rana nekolik krabicek skoro breci ze prej umi je 6 otazek z cestiny
sobota odpoledne: kamos – sme v podebradech na koupalisti. Pta se me jestli bych h nenaucil neco z cestiny: rikam „Hele Seifert – byl to basnik a ziskal nobelovku“ kamos nadsene podekoval ze to staci a sel si zaplavat
nedele: mlada – breci a klepe se
nedele kamos: zkoureny prolejzame naky vojensky baraky, koupem se
pondeli: mlada – neuci se.. klepe se.. breci
pondeli: kamos – na ICQ k nezastizeni – je zkoureny se svou pritelkyni
dnesek: mlada – ma vypnuty telefon, je vypsychovana
dnesek: kamos – jde v klidu do skoly

dnesek 12:00: mlada – sedi ve skole klepe se a breci.. ceka na vysledky.. mysli si ze to neudelala
dnesek 12:00: kamos zkourenej mi vola ze to udal a ze uz oslavuje
tot vse
ted cekam co mi napise ve 4h mlada jestli to udala

jo dopadla stejne jako ten kamos – 4443

reagovat
Neděle 1. dubna 2007 ve 22:43 ® koloseum reakce na …

Tomash : No to pozeram , ze to bude asi tak :-)) )Nikdy nie je neskoro zacat sa to ucit :-)

reagovat
Sobota 31. března 2007 ve 2:10 ® Tomash reakce na …
Tomash

ripka : Tebe s největší pravděpodobností maturYta rozhodně minula, ale to tě asi minula i ZŠ, ne? Tak nemel drŠkou a pročti pravYdla Českého pravopYsu, jinak se tvé kázání mYne účinkem :-D

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 16:03 ® Sander
Sander

ripka > já bych věděl, po kom jsme tak blbý vole!

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 16:01 ® ripka
ripka

maturyta je na nic, ale když si zasekneš hák do vlastní dršky tak vudeš moct ještě svým dětem vyprávět…

Až se tě budou ptát hele strejdo, po kom sme tak blbý? …

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:06 ® Sander
Sander

Alivio > to bylo domluvený, žádnej šťastnej los!! :-))

reagovat
Pátek 30. března 2007 ve 14:00 ® Shrek reakce na …
Shrek

Sander: blbost,já na to kašlal 4 roky,i o svaťáku a měl jsem to za 2,2,2,1. Prostě šťastnej los.

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 8:17 ® Sander
Sander

koloseum > kamaráde, to si piš, že za těch pár dnů, resp. dopolední, se to nechá naučit prakticky všechno. Páč když jsem na to 4 roky nehorázně kašlal a začal až o svaťáku, stejnak to vyšlo :-)) ))

reagovat