Vyhledávání
Maturanti
26.3.2007 | koloseum | 6.959 zobrazení | 70 odpovědí
Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. května 2008 ve 22:58 ® cormoran reakce na …
-
Ještě jsem se chtěl zeptat, co študuješ?
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:57 ® cormoran reakce na …
-
Mám to podobný jak Ty, všechno dělám na poslední chvíli. Zatím jsem na to nedojel a vždycky to nějak (vy)šlo. Jak říkám, to se podá.
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:51 ® Sander
-
cormoran > což o to ani tak nejde, chtějí po mně za necelé dva týdny diplomovou práci, měl jsem na ní dělat od 2. února, a minulý týden jsem teprve zhruba vymýšlel, o čem by to asi tak mohlo být :o))) Poté shánění poznámek, páč jsem nenosil do školy ani tužku, natož sešit, no a jak se ty bláboly naučit? To fakt nevím, nic mi ta látka neříká… :o(( Zápočet z CNC a 30 výkresů z minulého semestru proti tomu bude pohodička.
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:46 ® cormoran reakce na …
-
Áha, to Ti nezávidím. Holt se na to musíš juknout aspoň pár dní předem, ne 2 dopoledne…
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:43 ® Sander
-
cormoran > jsem si dal poslední semestr dálkově nebo tak nějak se tomu říká. Čeká mě absolutorium na VOŠ :o((
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:42 ® cormoran reakce na …
-
Studuješ, nebo nějaká zkouška v práci?
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 22:34 ® Sander
-
Hmm, sotva odmaturujete, čeká závěrečná zkouška mně. A byla prý proti tomu matura slabý odvar :o(((
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 21:59 ® Mike
-
Temi horsimi myslim samozrejme ty z nasi skoly co znam
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 21:53 ® Kubah
-
Mě to čeká naštěstí až za rok
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 21:52 ® Mike
-
Ja maturuju zhruba za 4 tydny :-! Nechapu jak se to mohli ti vsichni prede mnou naucit, ale kdyz vidim, ze to udelali i horsi jak ja, tak si rikam ze musim taky. Je toho ale moc…
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 19:45 ® cormoran reakce na …
-
…no vlastně i když to nedam…
reagovat - Neděle 4. května 2008 v 19:45 ® cormoran reakce na …
-
No když to zvládnu já, dak si dam sedáro někde v hospodě
reagovat - Neděle 4. května 2008 ve 14:16 ® cormaxx
-
Já jdu na potítko 20.5. ráno.Myslim jako druhej
reagovatJestli to udělám tak si pak dám pořádný leháro u vody.....
- Sobota 3. května 2008 ve 13:10 ® Kuba V.
-
koukám, že nás tu je budoucích maturantů požehnaně. Já mám obhajobu praktické maturity 6.5 a maturita mě čeká 21.5. A pokud mi půjde maturita tak jako ryby, nebudu asi zářit ani v září
reagovatvčera jsem byl muškařit na Divoké Orlici a od zera mě zachránil Okoun…
- Sobota 3. května 2008 ve 12:49 ® 4est
-
no já si dám praktickou pozítří a ústní za 14 dní
reagovattak ted dostávám dárky okolo 60 cm… jestli mi pujde matura taky tak ,tak to bude pohodička
- Sobota 3. května 2008 v 11:47 ® Zauwi
-
to Sander: správně, taky jsem byl pořád na rybách…při maturitě sice nervy, ale jinak absolutně v poho:) a to jsem se na to párkrát kouknul o svaťáku:) (12234)
reagovat - Sobota 3. května 2008 v 10:41 ® cormoran reakce na …
-
mckvak8> Nejsem, to se podá…:D Sander> Po vyznamenání netoužím. Za 2 dopoledne bych se to nenaučil, a proto tomu obětuju celej svaťák, abych nezářil až v září
reagovat - Sobota 3. května 2008 v 9:28 ® Sander
-
cormoran > co blázníš, 3 týdny je hora času. To se dá naučit s prstem v p.deli a s válením na fiškách za dvě dopoledne, pokud netoužíš po vyznamenání.
reagovat - Sobota 3. května 2008 v 8:41 ® ART reakce na …
-
cormoran : tak ty si jasnej
reagovat - Sobota 3. května 2008 v 0:09 ® cormoran
-
Kurňa, čeká mě to za 3 tejdny a ješte jsem se na to ani nemrknul, ty ryby jsou asi přednější
reagovat - Pátek 2. května 2008 ve 21:42 ® klaxon
-
Maturita…u ty sem mel docela stesti…bylo to lehci, nez sem cekal, ale poradit vybodnete se na ono se to nak podda, to nemuzu, pac nekdo nad tim fakt musi stravit dost casu o svataku, aby mel o cem povidat. Jinak me za mesic cekaji zkousky o trosku vyssi…statnice na VS..ale v podstate se na to tesim, pac v ty dobe uz budu mit hotovou bakalarku, coz je ted muj nejvetsi strasak. A pak se do toho pekne opru, behem tejdne doucim, co mi vypadlo a bude ze me Bc. a pak 3 mesice prazdnin…klidu..rybareni..
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 19:13 ® Tomash reakce na …
-
koloseum : jj
reagovat - Pátek 2. května 2008 v 19:03 ® Tomik
-
Pro ty, které letos čeká, stejně jako mě, maturita…
hele asi budu psycholog
ne bavi me sledovat charaktery lidi
hele traba tenhle vikend ne
pac dneska muj kamos a moje mlada maturuje tak sem je mel moznost sledovat celej svatak
me poznatky:
Pondeli: mlada → rika at k ni nejezdim tak casto ze se musi vic ucit;
pondeli: kamosh → celej den byl zkourenej u rybnika se svoji mladou
utery: mlada – uci se ma psycho ze nic neumi
utery: kamos – zkurenej u vody
streda – to samy
ctvrtek – to samy
patek: jdeme s mladou a kamosem na pivko – mlada ve 12h odjizdi aby se mohla o vikendu ucit
Patek: kamos – jedem na axi do opustenyho municniho skladu pobliz nymburkasobota rano: mlada – pise mi ze uz se zas uci ze neumi vubec cestinu
sobota rano: kamos – snazim se ho chytit jelikoz pobiha po lese… skace jako srnka a mysli si ze je srnka… ma v sobe mrte LSD a malem ho srazi auto kdyz jako srnka prebiha znicehonic silnici pred jedoucim autem..
na dotaz jak chce odmaturovat si boucha pestma do hrudi a rve „AAAAAAAAAAAA“ jako orangutan
sobota odpoledne: mlada – pise ze vykorila od rana nekolik krabicek skoro breci ze prej umi je 6 otazek z cestiny
sobota odpoledne: kamos – sme v podebradech na koupalisti. Pta se me jestli bych h nenaucil neco z cestiny: rikam „Hele Seifert – byl to basnik a ziskal nobelovku“ kamos nadsene podekoval ze to staci a sel si zaplavat
nedele: mlada – breci a klepe se
nedele kamos: zkoureny prolejzame naky vojensky baraky, koupem se
pondeli: mlada – neuci se.. klepe se.. breci
pondeli: kamos – na ICQ k nezastizeni – je zkoureny se svou pritelkyni
dnesek: mlada – ma vypnuty telefon, je vypsychovana
dnesek: kamos – jde v klidu do skolydnesek 12:00: mlada – sedi ve skole klepe se a breci.. ceka na vysledky.. mysli si ze to neudelala
dnesek 12:00: kamos zkourenej mi vola ze to udal a ze uz oslavuje
tot vse
ted cekam co mi napise ve 4h mlada jestli to udalajo dopadla stejne jako ten kamos – 4443
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 ve 22:43 ® koloseum reakce na …
-
Tomash : No to pozeram , ze to bude asi tak
reagovat)Nikdy nie je neskoro zacat sa to ucit
- Sobota 31. března 2007 ve 2:10 ® Tomash reakce na …
-
ripka : Tebe s největší pravděpodobností maturYta rozhodně minula, ale to tě asi minula i ZŠ, ne? Tak nemel drŠkou a pročti pravYdla Českého pravopYsu, jinak se tvé kázání mYne účinkem
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 16:03 ® Sander
-
ripka > já bych věděl, po kom jsme tak blbý vole!
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 16:01 ® ripka
-
maturyta je na nic, ale když si zasekneš hák do vlastní dršky tak vudeš moct ještě svým dětem vyprávět…
Až se tě budou ptát hele strejdo, po kom sme tak blbý? …
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 15:06 ® Sander
-
Alivio > to bylo domluvený, žádnej šťastnej los!!
reagovat - Pátek 30. března 2007 ve 14:00 ® Shrek reakce na …
-
Sander: blbost,já na to kašlal 4 roky,i o svaťáku a měl jsem to za 2,2,2,1. Prostě šťastnej los.
reagovat - Pátek 30. března 2007 v 8:17 ® Sander
-
koloseum > kamaráde, to si piš, že za těch pár dnů, resp. dopolední, se to nechá naučit prakticky všechno. Páč když jsem na to 4 roky nehorázně kašlal a začal až o svaťáku, stejnak to vyšlo
reagovat))