Chytej.cz

Maturanti necteno

26.3.2007 | koloseum | 7.088 zobrazení | 70 odpovědí

Tý z vás rybárov,ktorý idete maturovať ako ja – secko naj,nech sa to podari a my mozeme v pohodicke chodit na ryby bez toho aby sme museli mysliet na opravne…:-) Sice trosku mimo ale aj tak Petrov Zdar!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 29. března 2007 ve 23:27 ® koloseum

No to s tymi rabami, tak je najlepsie ked dame mozgu oddych na rabach.Ono sa to clovek uz za tych par dni aj tak nenauci.Je dobre to nechat nanho,oddych mu v tom len pomoze a ucenie ho v tom len vystresuje…jo a mam to za sebou.Teda aspon Anj a Sjl…este cekaji ustni a to z obou spominanych+od­borni+praktic­ky cast(moje je vyroba zesilovace na repro)+certifikat s praci do 1000V :-)) ) tak ci onak, stale plati to stastie,ktore je potrebne aj pri love ryb.Takze prajem prijemne lovenie v maturitnych otazkach :-)) )

reagovat
Středa 28. března 2007 v 17:16 ® Zauwi
Zauwi

já už to mám taky skoro rok za sebou,bylo pěkně tak jsem si bral učení na ryby a oni vždycky jak na potvoru braly ,takže jsem se stejně nic nenaučil,ale zachránil mě můj mozek..tak ať to uděláte!:)

reagovat
Středa 28. března 2007 ve 12:17 ® Mysho 22
Mysho 22

Maturita formalita: Ja som si tiež z toho minul rok robil hlavu a zmaturoval som na same 2.ky.TAk vela štastia pri šabovani otazok

reagovat
Úterý 27. března 2007 ve 21:18 ® MadMack reakce na …

souhlas se Sanderem, neřešte to, buďte v klidu a ono se to poddá. když se ohlídnu těch 8 let zpátky tak to byla fakt fraška. všem maturantům hodně štěstí a štastnou ruku při tahání otázek

reagovat
Úterý 27. března 2007 ve 20:04 ® Sander
Sander

Kua moc to řešíte, místo učení jsem honil fišky i o svaťáku a nakonec jsem byl bez čtyřky! :-)

reagovat
Úterý 27. března 2007 v 19:37 ® Tomash
Tomash

Taky je to za mnou a fraška to byla dost hustá. U nás neplatilo to, že se hodnotí maturitní den, spíš se hodnotilo celé období a působení na gymplu, ale nakonec mi to vyšlo a vám to vyjde taky… Hodně štěstí BTW : Kopi, bacha abys nedostal anatomii ryb :-D

reagovat
Úterý 27. března 2007 v 10:50 ® lucioperce69
lucioperce69

pánové ja to mám už skoro rok za sebou a nebyla to taková fraška jak sem si myslel tak hodně štěstí btw. v září sem opravoval chemii

reagovat
Úterý 27. března 2007 v 0:06 ® cormaxx
cormaxx

já se můžu zatim jen smát a ještě užívat.Čeká mě to až příští rok…každopádně hodně štěstí ať se to všem povede podle jejich představ;-)

reagovat
Pondělí 26. března 2007 ve 23:54 ® kopi
kopi

Ani mi to nepřipomínej.

reagovat
Pondělí 26. března 2007 ve 23:47 ® dwarf
dwarf

kurva.. ta maturita mě pronásleduje už i tady..

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1