Chytej.cz

Boilie necteno

26.3.2007 | ivošš | 2.564 zobrazení | 5 odpovědí

Co vy na to?Jakou značku boilie používáte?Vyrábyte si boilie sami doma?A jake mate zkušenosti se se svým boilie?Co do boilie přidáváte,atd­..?Pište!!!

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 2. dubna 2007 ve 21:01 ® cormaxx
cormaxx

Dneska jsem zašel do rybářských potřeb a neodolal jsem a koupil jsem si NUTRIGGA brusinka/scopex a maďarská klobása…nemáte s těmito příchutěmi někdo nějaké zkušenosti?…dík moc

reagovat
Čtvrtek 29. března 2007 v 0:54 ® izzi
izzi

letos bych se chtěl zaměřit na domácí boilie, už mám něco málo udělané (zítra pošlu foto a možete zhodnotit), ale jestli bude zase v práci fofr, tak budu aj kupovat Mika a Tandem Baits

reagovat
Středa 28. března 2007 v 16:52 ® barn
barn

Já dělám svoje boilí,ale občas kupuju.Mám koupenou odysseu od M.K,a ktomu jap.korýše,tak jsem zvědavej jaký budou ůspěchy na kupovanou.

reagovat
Pondělí 26. března 2007 ve 23:49 ® kopi
kopi

Já používal dřív richwortha robin red a sladká kuku nebyly špatný. Ted sem si vyrobyl vlastní tak sem tvědav.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1911.jpg
Pondělí 26. března 2007 ve 23:04 ® cormaxx
cormaxx

Předloni jsme to zkoušeli že sme to chtěli mít na háčku,ale loni jsme tomu dali víc prostoru.Ne na dlouhých výpravách,vždy tak 3–4 dny.Měli jsme většinou hotovky,jen jednou sme měli od kamarádovo známýho dělaný na zkoušku.Měli jsme kuličky TRAPER a RICHWORTH.Od TRAPERu tušim mušli a od RICHiho ořech,jahodu,med a plovoucí scopex.Výsledky byli až na jednu výjimku dobré,splnilo to naše očekávání,takže letos to tam půjde určitě znovu:-) Každopádně už mám doma skoro 5 kg nějakej kuliček,něco novýho určitě koupíme a možná se dostane i na to že něco spatláme doma.(píšu v množným čísle pač mluvim o naší partě)

reagovat