Vyhledávání
Boilie
26.3.2007 | ivošš | 2.564 zobrazení | 5 odpovědí
Co vy na to?Jakou značku boilie používáte?Vyrábyte si boilie sami doma?A jake mate zkušenosti se se svým boilie?Co do boilie přidáváte,atd..?Pište!!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 2. dubna 2007 ve 21:01 ® cormaxx
-
Dneska jsem zašel do rybářských potřeb a neodolal jsem a koupil jsem si NUTRIGGA brusinka/scopex a maďarská klobása…nemáte s těmito příchutěmi někdo nějaké zkušenosti?…dík moc
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 0:54 ® izzi
-
letos bych se chtěl zaměřit na domácí boilie, už mám něco málo udělané (zítra pošlu foto a možete zhodnotit), ale jestli bude zase v práci fofr, tak budu aj kupovat Mika a Tandem Baits
reagovat - Středa 28. března 2007 v 16:52 ® barn
-
Já dělám svoje boilí,ale občas kupuju.Mám koupenou odysseu od M.K,a ktomu jap.korýše,tak jsem zvědavej jaký budou ůspěchy na kupovanou.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 23:49 ® kopi
-
Já používal dřív richwortha robin red a sladká kuku nebyly špatný. Ted sem si vyrobyl vlastní tak sem tvědav.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 23:04 ® cormaxx
-
Předloni jsme to zkoušeli že sme to chtěli mít na háčku,ale loni jsme tomu dali víc prostoru.Ne na dlouhých výpravách,vždy tak 3–4 dny.Měli jsme většinou hotovky,jen jednou sme měli od kamarádovo známýho dělaný na zkoušku.Měli jsme kuličky TRAPER a RICHWORTH.Od TRAPERu tušim mušli a od RICHiho ořech,jahodu,med a plovoucí scopex.Výsledky byli až na jednu výjimku dobré,splnilo to naše očekávání,takže letos to tam půjde určitě znovu
reagovatKaždopádně už mám doma skoro 5 kg nějakej kuliček,něco novýho určitě koupíme a možná se dostane i na to že něco spatláme doma.(píšu v množným čísle pač mluvim o naší partě)