Chytej.cz

Klipový signalizátor necteno

26.3.2007 | Mary | 3.736 zobrazení | 7 odpovědí

Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. srpna 2013 v 9:10 ® superweb
superweb

Kdyz uz to musi byt na prutu – napr lov sumce s prutem ve vertikalni poloze, nebo prut umisteni do zadni vidlicky, je asi lepsi volba toto http://uhabakuka.cz/index.php?… plus normalni signalizator.­.akorat teda nevim jak z toho treba pri zaberu sumce vyndat snuru potom :-)

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 ve 23:41 ® igorvesel
igorvesel

radšej normálny signalizátor.

reagovat
Neděle 25. srpna 2013 ve 22:00 @ jardak14

Nekupovat nepouzivat. dvakrat se mi stalo vecer,kdyz byla rosa,prisel zaber a ani nepip,jeste k tomu prazdna civka u navijaku. Sunt,nebrat

reagovat
Čtvrtek 29. března 2007 v 1:01 ® izzi
izzi

já sem se na to díval u nás v krámě a řekl bych, že je to na dvě věci … když z tama vypadne vlasec, tak to řve, jak kráva po celou dobu než to člověk vypne a ještě ten tón je fakt hrozný, stálo to asi 2kila

reagovat
Středa 28. března 2007 v 15:31 ® ART
ART

Já osobně sem to nezkoušel ,ale kámoš co řikal jsou to zbytečně vyhozený prachy. Prej je to na nic. Nicnéně si myslim že se to muže hodit tomu kdo u vody hodně cestuje a nesedí celej den na jednom místě.

reagovat
Pondělí 26. března 2007 ve 21:08 ® Robur
Robur

www.chytej.cz už jsem to dřív řešil nakonec jsem si koupil levný pípák – výhoda, po záseku nemusím řešit bzučení během zdolávání, když to jen ťukne, tak pípák pípne a mlčí, u signalizátoru to začen bzuče a vlasec už se nemusí odvíjet, navíc napípáku se rozsvítí dioda, která osvítí trochu policajta,pokud se to použije v noci, takže netvrdím, že jsem si připlatil za kvalitu, páč pípák stál 320 ale slouží mnohem lépe, nelituji

reagovat
Pondělí 26. března 2007 ve 21:01 ® Hora
Hora

www.chytej.cz tady už o něm referovali,řek bych,že je lepší si připlatit a koupit normální.

reagovat