Vyhledávání
Klipový signalizátor
26.3.2007 | Mary | 3.736 zobrazení | 7 odpovědí
Měla by to být novinka, tak se ptám, jetli to už někdo z vás měl v ruce. Dává se to pod prut. Je to v ceně 120–160,–- Kč.Chtěla bych si pořídit signalizátor, z důvodu čtení u vody. Nebo jetli mám investovat do normálního signalizátoru.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 30. srpna 2013 v 9:10 ® superweb
-
Kdyz uz to musi byt na prutu – napr lov sumce s prutem ve vertikalni poloze, nebo prut umisteni do zadni vidlicky, je asi lepsi volba toto http://uhabakuka.cz/index.php?… plus normalni signalizator..akorat teda nevim jak z toho treba pri zaberu sumce vyndat snuru potom
reagovat - Neděle 25. srpna 2013 ve 23:41 ® igorvesel
-
radšej normálny signalizátor.
reagovat - Neděle 25. srpna 2013 ve 22:00 @ jardak14
-
Nekupovat nepouzivat. dvakrat se mi stalo vecer,kdyz byla rosa,prisel zaber a ani nepip,jeste k tomu prazdna civka u navijaku. Sunt,nebrat
reagovat - Čtvrtek 29. března 2007 v 1:01 ® izzi
-
já sem se na to díval u nás v krámě a řekl bych, že je to na dvě věci … když z tama vypadne vlasec, tak to řve, jak kráva po celou dobu než to člověk vypne a ještě ten tón je fakt hrozný, stálo to asi 2kila
reagovat - Středa 28. března 2007 v 15:31 ® ART
-
Já osobně sem to nezkoušel ,ale kámoš co řikal jsou to zbytečně vyhozený prachy. Prej je to na nic. Nicnéně si myslim že se to muže hodit tomu kdo u vody hodně cestuje a nesedí celej den na jednom místě.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 21:08 ® Robur
-
www.chytej.cz už jsem to dřív řešil nakonec jsem si koupil levný pípák – výhoda, po záseku nemusím řešit bzučení během zdolávání, když to jen ťukne, tak pípák pípne a mlčí, u signalizátoru to začen bzuče a vlasec už se nemusí odvíjet, navíc napípáku se rozsvítí dioda, která osvítí trochu policajta,pokud se to použije v noci, takže netvrdím, že jsem si připlatil za kvalitu, páč pípák stál 320 ale slouží mnohem lépe, nelituji
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 21:01 ® Hora
-
www.chytej.cz tady už o něm referovali,řek bych,že je lepší si připlatit a koupit normální.
reagovat