Vyhledávání
Jak je to s ukončením denního lovu ryb
22.3.2007 | novacek | 7.016 zobrazení | 51 odpovědí
Tím se chci vás všech zeptat jak to vlastně je s ukončením denního lovu ryb.Příklad. Jdu na ryby,chytím 2 kapry,a to znamená,že se musím sbalit a jít domů?A nebo můžu dál chytat třeba malé ryby?Bavil jsem se o tom s hodně rybáři,ale nikdo to bezpečně nevěděl.Tak jak to vlastně je? Dík všem za reakci!!
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 16:04 ® Shrek reakce na …
-
FT: na P vodě po třech Salmoidech končíš,kdežto na MP po dvou kaprech,pokud nemají přes 7 kg nekončíš a můžeš lovit dál.Už Tě piclo?
reagovat - Úterý 27. března 2007 v 9:23 ® Kachna
-
kulin: Tak di móc děkuji za radu :o)
reagovat - Úterý 27. března 2007 v 9:06 ® kulin
-
Kachna:Když nebudeš „Vnadit a nahazovat nástrahy a lovit ryby“,tak můžeš.
reagovat))
- Úterý 27. března 2007 v 8:47 ® Kachna
-
Vím, že se moje otázka netýká tohoto tématu, ale když jste vtěch paragrafech snad poradíte. Chci se zeptat, když je cituji RŘ: „Vnadit a nahazovat nástrahy a lovit rybyje povolen pouze ze břehu.“ a o brodění v popisu revíru(Rozkoš) není ani řeč, můžu brodit. Děkuji za odpověď
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 17:28 ® Firetiger reakce na …
-
cormaxx: ne ne, takhle to není. V noci se nechytá proto, že Rybářská stráž musí odpočívat, aby nebyla ohrožena její bdělost.
A jestli se ukáže, že je legální po dvou přisvojených kaprech pokračovat v cejnů pro zábavu, tak mě picne. Rád bych viděl porybného, kterému na pstruhovce nakecám že s třema duhoněma v mošně švihám vodu abych jí zbavil škodlivého tlouště.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 16:52 ® tucnak11
-
Na Moravě a Slesku zostalo stejně po staremu 2 ušlehtile ryby a šmytec bališ kufry a pakuj domu naštěsti ja vyimečně beru tak si sedim cely den nerozumim tym rybařom co přyjde a za 15 minut odchyta a jde domu to muj dekoder v hlavě nemuže pohopit, ja se chystam pul dna štiastny na ryby a měl bym byt na nich pul hodiny tak mužu se na takove rybařeni vys.......rat.
reagovat - Pondělí 26. března 2007 v 15:26 ® cormaxx
-
Petoch:protže ryby musí odpočívat a chytání v noci může být pro rybáře nebezpečné
reagovat)
- Pondělí 26. března 2007 v 15:23 ® Petoch
-
Myslim, ze dal se vyjadrovat k tomuhle tematu nema smysl, stejne se do nekonecna najde nekdo, kdo bude tvrdit, svoje.. Ja bych to uzavrel tim, ze asi nekde platej nejaky mistni pravidla, ktery rikaj, kdy ma clovek sbalit fidlatka a jit domu.. A co budem resit ted? Nevi tu nekdo, proc se vlastne nesmi chytat v noci?
reagovat - Pondělí 26. března 2007 ve 13:55 ® Uno reakce na …
-
Nechápu co to pořád řešíte v " bližších podmínkách výkonu … z 1.1.2007 se nic o balení po ulovení 2 kaprů nepíše,koukám že si pěkně komplikujete život.Jsem členem RS , ale takové věci neřešim.
reagovat - Neděle 25. března 2007 ve 23:26 ® Shadowhunter reakce na …
-
Presne tak ponechanim si dvou kusu kapra tzn ze zapises druheho kapra a musis balit. Dochytavat si male rybky a nebo cejny uz nemuzes. Takze pokud budes chtit plevelne ryby tak je musis chytit drive nez zasackujes druheho kapra…coz u me se nestalo ze bych balil ze bych byl odchytany … kdyz jsem si rybu vzal tak pouze jednu pro svoji vlastni konzumaci coz bylo tak 5× do roka…
reagovat - Sobota 24. března 2007 ve 21:18 ® MUD reakce na …
-
Přesně tak – pokud není součet nad 7kg …můžeš chytat dál
reagovat - Pátek 23. března 2007 v 10:35 ® tucnak11 reakce na …
-
Prominte splet jsem se 16 vyhlaška č.197/2004 Sb.
reagovat - Pátek 23. března 2007 v 10:19 ® tucnak11
-
Rybari jedou a Petoch mate pravdu je napisano ve 18 vyhlaška č 197/2004 sb. že ukončit rybařeni musiš po překročeni limitu 7 kg a to ružnyh druhu ryb.To znamena dva kapry anebo kombinace ktere nepřekročily 7 kg podle mej polske hlavy mohu pokračovat dal a se hrat s rybama.
reagovat - Pátek 23. března 2007 v 9:41 @ ??? reakce na …
-
Zapomel jsem napsat, ze mnohem lepsi je chytat na mesici a vymlouvat se, ze mate jen pozemskou pruzinovou vahu, ale davejte si pozor, zda-li tam nejsou podminky upraveny mistnim rybarskym svazem.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 22:22 ® Shrek reakce na …
-
novacek: ano,pochopils dobře. breca: jasnačka,souhlasím
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 22:09 ® novacek reakce na …
-
tam píší:soupis mimopstruhových revírů Výboru územního svazu pro Sev.Moravu a Slezsko Ulovením a přisvojením si 2 ks kapra,štiky atd. nebo jejich kombinace končí denní lov. Tak to chápu,že chytnu 2kapry a můžu jít domů! Je to tak správně?
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:58 ® novacek reakce na …
-
rybari jedou)a jak to je na severomoravských svazových vodách
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:56 ® Robur
-
pardon 17:43
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:55 ® Robur
-
no pokud se tady chceme školit v logice, tak by si KAŽDÝ měl uvědomit, že jsou mezi jednotlivými kraji rozdíly, takže než začnete aplikovat svoji pravdu, tak napište, kterého kraje se ta pravda týká. Jinak se patláte v ho.nech, a čím víc se to patle… 17:57 jsem taktně naznačil, ale jak je vidět logikům je to třeba říci přímo.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:46 @ ??? reakce na …
-
Rybari rybari rybicky jedou. Sakra lidi, pouzivejte hlavu. Neni treba mit semestr logiky. Staci selsky rozum (nebo aspon rum). Muzes si nechat dve uslechtile ryby a pokud nejsou tezsi nez 7kg muze lovit dal a nechavat si ryby neuslechtile dokud celkova hmotnost nepresahne 7kg. Jakmile celkova hmotnost presahne 7kg lov konci. Pokud hmotnost ulovku cini napriklad 6kg a posledni ulovek vazi 2kg, neni treba posledni rybu pulit. Muzes si ji nechat a jit domu. Petoch spravne poukazal, na jistou nesrovnalost v radu, ktery tedy vlastne tak jak je psan neplati, ale nejsme pravnici. Petru zdar.
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:36 ® novacek reakce na …
-
teda když si je ponecháš
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:35 ® novacek reakce na …
-
breco:to je pravda,ale v mrs to chápu,že po ulovení 2 kusů ušlechtilých ryb končíš!
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:27 ® breca reakce na …
-
Alivio – nemínil jsem to jako motání škeble. Spíš jsem chtěl konstatovat, že je dobré si vždy přečíst popis revíru. To není jen o tomto problému, ale i o mírách ryb, zavážení, krmení atd… Tím chci říct, že rybářský řád sice něco říká, ale místní úprava to kolikrát stějně přemotá…
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:18 ® Petoch
-
No tak vidim, ze jsem neprekvapil. Ale pokud plati veta „V mimopstruhovém rybářském revíru si může osoba provádějící lov přisvojit v jednom dnu, i když loví na více rybářských revírech, nejvýše 7 kg všech druhů ryb.“, tak veta „Byla-li si osobou provádějící lov přisvojena ryba, kterou celková hmotnost úlovku přesáhla 7 kg, končí jejím přisvojením denní lov.“ resi situaci, ktera by nemela nastat..
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:12 ® CeP reakce na …
-
novacek> no nezlob se na mne, ale kdybys to vedel davno tak se neptas. no ni??
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 21:05 ® novacek reakce na …
-
CePe)TO TAKY DÁVNO VÍM,OTÁZKA ZNĚLA VIZ(ROBUR)TAK SI TO PŘEČTI
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 20:53 ® CeP reakce na …
-
Petoch> nekteri prekvapeni NEJSME. MY TO VIME I BEZ SEMESTRU LOGIKY.
novacek> ty bys to vedel taky davno kdybys ten odstavec pozorne precetl.
to al> tady se dely veci co jsem tu nebyl…
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 20:51 ® Shrek reakce na …
-
vždyť to tu píšem
reagovat - Čtvrtek 22. března 2007 ve 20:40 ® Petoch
-
Ahoj, absolvoval jsem jeden semestr logiky a myslim, ze BUDETE PREKVAPENI, JAK TO DOOPRAVDY JE!!! Muzu prastit po hlave dva kapry a v pripade, ze maji 7 kg nebo mene, muzu chytat dal. A muzu chytat co chci, treba kapry, jen uz si nesmim zadny uslechtily ryby prisvojovat. A Novacku, ty muzes taky
reagovatOpravnuje te k tomu tenhle odstavec z rybarskyho radu: V mimopstruhovém rybářském revíru si může osoba provádějící lov přisvojit v jednom dnu, i když loví na více rybářských revírech, nejvýše 7 kg všech druhů ryb. V tomto úlovku smí být nejvýše dva kusy kapra, štiky, candáta, bolena, sumce nebo jejich kombinace. Byla-li si osobou provádějící lov přisvojena ryba, kterou celková hmotnost úlovku přesáhla 7 kg, končí jejím přisvojením denní lov.
- Čtvrtek 22. března 2007 ve 20:28 ® Shrek
-
breca: vyjímky bych nezmiňoval,ať dotyčnému nemotáme škebli.
reagovat