Chytej.cz

Kapři- Dyje necteno

22.3.2007 | Qantum willIam | 2.796 zobrazení | 11 odpovědí

Někdy na začátku května uskutečňujeme týdenní výpravu na kapry na Dyji. Původně jsme chtěli jet přímo na řeku, protože se nám tam líbí to prostředí, ale poslední době zase uvažujeme že na přehradě (5, 6, 7) by jsme mohli nachytat daleko větší ryby. tak nevím… Jakou variantu by jste mi poradili… dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 31. března 2007 ve 21:35 ® njesek

letos sem se tam ještě nedostal,byl sem jen na Svitavě

reagovat
Sobota 31. března 2007 v 0:43 ® Hora
Hora

njesek>a byls tam už letos?A cos nachytal?

reagovat
Pátek 30. března 2007 ve 20:21 ® njesek

jezdím na 7,Brod nad Dyjí

reagovat
Pátek 23. března 2007 ve 13:59 ® Hora
Hora

Alivio> máš pravdu,zapomněl jsem to uvést.To by už měl znát,není tam poprvé.

reagovat
Pátek 23. března 2007 ve 13:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

Hora: správně,pouze bych podotknul,že na 6 s lodí nesmíš,nesmíš ani lézt do vody v broďákách.

reagovat
Pátek 23. března 2007 ve 12:59 ® Hora
Hora

Tady máš něco – www.mrsbrno.cz ,na 6ku je samostatná povolenka,ale řeka a jezera 5ka a 7ka jsou za stejnou cenu.Doporučuji si vzít sebou člun,bude to o 100% lepčí.

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 10:44 ® Qantum willIam

DO kempu pálava už jezdim 6 let takže majitelpana Husára už znam moc dobře i jeho přivítaní nějakou tou pálenkou po které se vám srolují prsty :-D Každopádně až pojedem budem bivakovat u vody nechcem někam jen tak dojíždět a o auto u máme taky postaráno. NEvíte kolik stojí týdení povelenka na jezera vím že 7 má jiné ceny než 5 a 6. Na řeku se nám moc nechce takže spíše uvažujeme o jezerech.

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 1:09 ® Hora
Hora

dvorak>dobrá připomínka,ještě že nejsem pijavka,to bych se mněl.

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 0:56 ® dvorak reakce na …

Hora-Ten kemp se jmenuje Palava,ale to je vlastne jedno.Hlavne pozor na majitele kempu,parkrat jsem jeho privitani malem neprezil…Nazyva se profesionalnim pijakem a docela opravnene.Radeji se mu klidit z cesty,flasku taha necekane rychle!!!!

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 0:22 ® Hora
Hora

V květnu jsem si perfektně zachytal na řece pod Mlýny stejně jako na 7ce v Brodě nad Dyjí,záleží na teplotě vody a zdali jsou už vytření cejni.Ryby jsou tam krásné,ale je lepší si to obšlápnout,než se rozhodneš,kde zaparkuješ.Uby­tování bych doporučil v Nových Mlýnech v kempu Pálavanka,nebo v Brodě nad Dyjí v rybářské ubytovně.

reagovat
Čtvrtek 22. března 2007 ve 13:43 ® Shrek
Shrek

v půlce května jsem si krááááááásně zachytal na šestce.Takže já bych doporučoval šestku,ale s ostatníma přehradama nemám zkušenost......

reagovat