Chytej.cz

tvistery relax necteno

17.3.2007 | frenki | 3.487 zobrazení | 15 odpovědí

Neznáte někdo prosím webovou adresu na tvistery relax velice by jste mi pomohli. díky moc

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 27. dubna 2007 v 16:36 ® harpunar

Tučnaku,ty hajzle,vždyť já jezdím jako vánek,max.200 v ho­dině,tak co kvílíš?!?!?!Faktem je že nemáš rád když couvám(max.50km/hod) ale bezpečně!!! Jináč Bielsko-Biala forewer!!!!

reagovat
Pátek 27. dubna 2007 v 16:01 ® Shrek
Shrek

www.rsp-fishing.cz

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 10:31 ® tucnak11 reakce na …
tucnak11

Čestu neznam protože jezdim s autem a harpunar jak jede to stoi zato vřdycki jsem s toho zeleny jak vodnik tak mi je bulbě jak přyjedeme do cilu nemužu si vspomenout na svoje imeno pul hodiny, ten obleha obhod a ja venku sedim na kameni a hytam barvu aby se nelekli v obhodě.Je tam všehno naco se vspomeneš novinky rotački mužeš chytat bez karabinki ružne voblery jen gumy mě nejvice zajmai to se neda opisat musiš jet tam sam.Cenově je dobre je to s obchodu tak maš zaruku.Pokut se tam chystaš tak ve velkim inače se tam neoplati jet takou dalku.

reagovat
Čtvrtek 22. března 2007 v 17:00 ® senier

tucnak11 porozpravaj mi viac o tom obchode,aj ja tam chcem ist

reagovat
Čtvrtek 22. března 2007 v 16:22 ® Gagi

tucnak11: Toho bych se nebál, jsi nezapomenutelný! Naopak, jsi už skoro lepší Češtinář než já. Tedy pravda je, že to zas není takový problém :-)) .

reagovat
Čtvrtek 22. března 2007 v 10:53 ® tucnak11
tucnak11

Ja jezdim s harpunarem pravidelně do Bielsko Biale na gumy Relaxy tak vyjdou na 8–9 kč gum je tam tysice musel bym v tym obhodě stravit 4 h. abym se rozmislel co mam koupit vřdycki jsem v šoku a dekoder mi v hlavě přestava fungovat,zasobovani s gumami maj za jedničku ot 3 korun dale.Prominte za češtinu dlouho jsem nepisal tak nevim jestli mě pamatujete.

reagovat
Pondělí 19. března 2007 ve 20:30 ® frenki reakce na …
frenki

diky Tomino

reagovat
Neděle 18. března 2007 ve 20:24 ® Tomino reakce na …

Frenki: Co se dá dělat. Rozhodně stojí za to vyrazit do Prahy, prodejna zlatá rybka. Asi největší výběr v ČR za solidní ceny. Teď v březnu asi dovezli nové zboží. Nejlepší bude, když si tam předem zavoláš jestli mají to co chceš. Telefon- 257941769.

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 18:31 ® frenki reakce na …
frenki

Máš pravdu taky sháním některé druhy a na polských stránkách jsou, ale u nás je nemohu sehnat.

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 17:26 ® Tomino reakce na …

Prichy: dík za radu. V žadným našem eshopu není to co chci. Na stránkách RELAXU to je. Je to škoda.

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 17:13 ® Prichy reakce na …
Prichy

nebyva zvykem aby vyrobce „udrzoval“ e-shop.....spise hledej v normalnich ryb. e-shopech :-(( Ono to plati vseobecne, ze vyrobce neco vyrabi, presto to nemuzes sehnat v maloobchode.....a nejen v rybarine.

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 16:46 ® Tomino reakce na …

Nevíte někdo jestli má Polský RELAX eshop??? Na jejich stránkách jsou moc pěkný barvy, který se u nás dají hodně těžko sehnat.

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 10:13 ® skwor
skwor

www.horkyjiri.cz

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 9:36 ® Libor
Libor

www.relax.bielawa.pl

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 0:02 ® koy

www.milobrno.cz

reagovat