Chytej.cz

Nové Chytej mi nejde ve Firefoxu necteno

16.3.2007 | | 2.454 zobrazení | 17 odpovědí

Nové Chytej se mi špatně zobrazuje ve Firefoxu, je to normální, nebo mám něco špatně nastaveno? V IE nebo Opeře to jde dobře.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 28. ledna 2008 v 15:41 ® vasik

Tak a už to zas nejde.Cookies vymazány jen pro chytej a je to furt stejný.Aktuální téma zůstávaj i po přečtení pořád zeleně označený.Diskuze je prázdná tam se načtou nové příspěvky pouze při čtení diskuze.Tak a poraďte.Dík za každou radu.

reagovat
Středa 9. ledna 2008 v 0:24 ® b.gun

Jen takovou drobnou poznámku pro ty, co budou mazat cookies. Smažte si jen cookies týkající se chytej.cz – po přihlášení se vám objeví, co jste již četli atd. a jedete v pohodě dál. Jenže existují i stránky, které si navštívení pamatují nikoliv podle přihlášení, ale právě pomocí cookies. Pokud byste tedy smazali kompletně všechny cookies (např. pomocí funkce prohlížeče, nebo pomocí speciálního čistícího programu jako je např. ClearProg), tak pro vás budou tyto stránky po jejich otevření panensky čisté, jako byste je v životě nenavštívili.

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 23:44 ® HaD
HaD

hopla, dělal jsem nějaké úpravy a uživatelské menu jsem smazal :-) tímto se omlouvám, už je zpět

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 22:15 ® skwor
skwor

vasik: To teď blbne asi všem. Dokud jsem nenapsal příspěvek, tak jsem se nemohl přihlásit.

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 22:15 ® vasik

Tak a jeto vyřešené.Díky za rady (:-)

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 22:13 ® vasik

Tak jsem smazal cookies a nemuže majít kde se mám znova přihlásit. :-((

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 21:29 ® Rybar211
Rybar211

Jak se maže cookies? A co to vůbec je?

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 v 19:36 ® Ftmči
Ftmči

vasik: Měl jsem nedávno stejný problém, po radě HaDa a Salma (smazání cookies) bylo vše v pořádku.

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 v 18:11 ® Salmo reakce na …
Salmo

vasik> to se mi děje celkem často smaž historii,obsah offline a cookies mělo by to být v pořádku teda aspoň mě to funguje :-)

reagovat
Úterý 8. ledna 2008 ve 12:15 ® HaD reakce na …
HaD

vasik: zkus smazat cookies a znovu se přihlásit

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:21 ® vasik

ctrl+f5 nepomohlo.Ostatní nemám zdání jsem jenom uživatel.O počítač se stará dcerka.Ta není doma.Zatím to do dneska chodilo bez problému.Dík

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 22:02 ® Axamith reakce na …
Axamith

Vasik: Jaké máš prohlížeč a jeho verzi ???

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:59 ® cormaxx
cormaxx

zkus CTRL+F5

reagovat
Pondělí 7. ledna 2008 ve 21:48 ® vasik

Čau,špatně mi funguje forum.Po přečtení se mi neodmazávají zelené značky nepřečteno.Takže mám všechny na celém Chytej pořád nepřečteny.Už jsem se zkoušel odhlásit a znova přihlásit a pořád stejné.Poraďte.Díky

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 11:44 ® 

Díky za radu, už to je normální. Jak jednoduché, jenom vědět jak na to. Dík

reagovat
Pátek 16. března 2007 ve 21:24 ® PetrZ reakce na …

Měl jsem stejný problém v Maxthonu a klávesová zkratka Ctrl+F5 pomohla…

reagovat
Pátek 16. března 2007 v 10:58 ® CeP
CeP

reloaduj stranku pomoci dvojhmatu Ctrl+F5 a melo by to byt v poradku.

reagovat