Vyhledávání
ramena u Přelouče
12.3.2007 | timbab | 4.048 zobrazení | 20 odpovědí
Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Lohenice,Slavíkovy ostrovy..............)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 9. dubna 2007 ve 14:46 @
-
silonn)Pardubice mají svoje vody?A kde?
reagovat - Neděle 8. dubna 2007 ve 23:55 ® silonn reakce na …
-
ČUS TIMBAB má pravdu bylo by to,že by tady bylo víc přespolních něž místních a hlavně Pardubičáků a proč je tam mít když maj taky svoje vody !!!!!!!!!!!!
reagovat - Neděle 8. dubna 2007 ve 23:45 ® timbab reakce na …
-
Jo taky tady takový jsou ale v menším rozsahu než když by tam mohli všichni.a myslím že přespolních rybářů bylo větší procento.
reagovat - Sobota 7. dubna 2007 v 8:46 ® prkin
-
To je pravda, že na některý ramena chodí míň lidí. Podle mne by stejně 90% rybářů bylo stejně místních (těch co tam chytají už teď). Musím s uznáním konstatovat, že omezení počtu kaprů na povolenku je velmi dobrá změna. Ono to rabování vody není ani tak o přespolních jako o povaze lidí. Navíc ta 5-stovka za místní vody se přece musí zaplatit v rybách
reagovat. Mimochodem ve čtvrtek jsem vyslechl v hospodě rozovor dvou místních. Ten mladší (cca. 30 let) se chlubil, že bere všechny kapry a mění je se sousedama za králíky, husy a tak. A byl místní.
- Pátek 6. dubna 2007 ve 22:56 ® timbab reakce na …
-
no zas tak to není ale ber že na některý ramena je malej rybárskej tlak.Pustíš tam všechny a ryby se můžou těšit.Hlavně aby rybáři měli v mrazákách(nemluvím o všech)
reagovat - Pátek 6. dubna 2007 ve 13:21 ® prkin
-
Myslím, že by to nevypadalo o nic hůř než teď. Jen mi přijde malinko sobecký vyčlenit několik ramen o rozloze cca 5ha jako revír místního významu (podle mne takhle velká voda těžko může mít pouze místní význam)… Ale jinak to chápu – princip tohle je naše, sem nám nelezte není zas tak ojedinělý
reagovat - Pátek 6. dubna 2007 v 0:18 ® timbab reakce na …
-
opravdu nevím proč by měly být místní vody mo črs přelouč konina.Si asi nedokážete představit jak by to tam vypadalo kdyby je zrušily.
reagovat - Úterý 3. dubna 2007 v 15:59 ® prkin
-
Taky jsem to zaregistroval. Jenom dobře. Třeba ještě i některým členům ČRS Přelouč dojde, že místní vody v takovém rozsahu jsou konina
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 ve 20:31 ® MadMack reakce na …
-
Tak jsem se dozvěděl, že projekt splavňování Labe do Pardubic padnul. Postaral se o to pan Bursík s tím, že v ramenech, kudy by měl kanál vést žije velké množství ohrožených živočichů.
reagovat - Pondělí 2. dubna 2007 v 17:35 ® prkin
-
Na Labi jsem byl asi 3× vláčet v peřejích v Přelouči – zatím bez valného úspěchu. timbab: chodíš na Doubravu a Cidlinu?
reagovat - Neděle 1. dubna 2007 ve 14:03 ® silonn reakce na …
-
čus je to vedele valů ale je tam cesta na dvě věci takže naprt. Na labe občas to tam de ale je tam silnej proud.
reagovat - Sobota 31. března 2007 v 10:58 ® timbab reakce na …
-
jo já chodím skoro na všechny revíry kolem Přelouče od malejch rybníčků až po řeky
reagovat - Středa 21. března 2007 v 17:31 ® prkin reakce na …
-
Silonn: čapský jezera neznám. kde to je? Na velkým písáku jsem párkrát byl ale většinou bez úspěchu. Jinak na místní sám nemůžu (takže jen s někým místním), párkrát jsem byl na komoře, jezeru a slavíkáčích (a ty se mi líbili asi nejvíc). Co řeky? Chodíš?
reagovat - Středa 21. března 2007 v 15:36 ® silonn reakce na …
-
zdar to přesně nevim kudy povede já chodim ještě na komoru , slavýkovy ostrovy ,čapský jezera, mělice ram ,malej a velkej písák ..................
reagovat - Středa 21. března 2007 v 15:26 ® prkin reakce na …
-
Silonn: víš přesně kudy má ta komora vést? Třeba nějaký odkaz na web s projektem nebo tak? Silonn/timbab: Chodíte ještě někam jinam v okolí Přelouče?
reagovat - Pondělí 19. března 2007 ve 22:15 ® silonn reakce na …
-
Jo jeto pravda zapár let tam bude plavební komora! Na houserovysem jsem letos ještě nebyl ale určitětam zajedu
reagovat - Pondělí 19. března 2007 v 17:32 ® prkin
-
Já jsem slyšel něco o tom, že některý ramena padnou na úkor nějaké plavební komory nebo co. Je to pravda? Jak se daří na Houserovi?
reagovat - Neděle 18. března 2007 v 0:00 ® timbab reakce na …
-
jo na Housera jezdím taky,na Semíně jsem se byl akorát podívat a Labětín ani nevím kde je.Možná zhruba.
reagovat - Úterý 13. března 2007 ve 21:58 ® prkin
-
Občas tam chytám, ale protože nejsem přeloučák, nemůžu na místní vody. Takže jen Houser, Semín, Labětín.
reagovat - Pondělí 12. března 2007 ve 22:54 ® silonn
-
zdar ja tam chytám jsou tam parádní leknínový pole plných ryb. Vod malejch plotiček až po kapitální kosy ryb tak zdar
reagovat