Chytej.cz

ramena u Přelouče necteno

12.3.2007 | timbab | 4.048 zobrazení | 20 odpovědí

Zdravím nechytá někdo na slepých ramenech v okolí Přelouče? (Komora,Loheni­ce,Slavíkovy ostrovy......­........)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 9. dubna 2007 ve 14:46 @ 

silonn)Pardubice mají svoje vody?A kde?

reagovat
Neděle 8. dubna 2007 ve 23:55 ® silonn reakce na …
silonn

ČUS TIMBAB má pravdu bylo by to,že by tady bylo víc přespolních něž místních a hlavně Pardubičáků a proč je tam mít když maj taky svoje vody !!!!!!!!!!!!

reagovat
Neděle 8. dubna 2007 ve 23:45 ® timbab reakce na …
timbab

Jo taky tady takový jsou ale v menším rozsahu než když by tam mohli všichni.a myslím že přespolních rybářů bylo větší procento.

reagovat
Sobota 7. dubna 2007 v 8:46 ® prkin
prkin

To je pravda, že na některý ramena chodí míň lidí. Podle mne by stejně 90% rybářů bylo stejně místních (těch co tam chytají už teď). Musím s uznáním konstatovat, že omezení počtu kaprů na povolenku je velmi dobrá změna. Ono to rabování vody není ani tak o přespolních jako o povaze lidí. Navíc ta 5-stovka za místní vody se přece musí zaplatit v rybách :-( . Mimochodem ve čtvrtek jsem vyslechl v hospodě rozovor dvou místních. Ten mladší (cca. 30 let) se chlubil, že bere všechny kapry a mění je se sousedama za králíky, husy a tak. A byl místní.

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 ve 22:56 ® timbab reakce na …
timbab

no zas tak to není ale ber že na některý ramena je malej rybárskej tlak.Pustíš tam všechny a ryby se můžou těšit.Hlavně aby rybáři měli v mrazákách(nem­luvím o všech)

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 ve 13:21 ® prkin
prkin

Myslím, že by to nevypadalo o nic hůř než teď. Jen mi přijde malinko sobecký vyčlenit několik ramen o rozloze cca 5ha jako revír místního významu (podle mne takhle velká voda těžko může mít pouze místní význam)… Ale jinak to chápu – princip tohle je naše, sem nám nelezte není zas tak ojedinělý

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 v 0:18 ® timbab reakce na …
timbab

opravdu nevím proč by měly být místní vody mo črs přelouč konina.Si asi nedokážete představit jak by to tam vypadalo kdyby je zrušily.

reagovat
Úterý 3. dubna 2007 v 15:59 ® prkin
prkin

Taky jsem to zaregistroval. Jenom dobře. Třeba ještě i některým členům ČRS Přelouč dojde, že místní vody v takovém rozsahu jsou konina :-)

reagovat
Pondělí 2. dubna 2007 ve 20:31 ® MadMack reakce na …

Tak jsem se dozvěděl, že projekt splavňování Labe do Pardubic padnul. Postaral se o to pan Bursík s tím, že v ramenech, kudy by měl kanál vést žije velké množství ohrožených živočichů.

reagovat
Pondělí 2. dubna 2007 v 17:35 ® prkin
prkin

Na Labi jsem byl asi 3× vláčet v peřejích v Přelouči – zatím bez valného úspěchu. timbab: chodíš na Doubravu a Cidlinu?

reagovat
Neděle 1. dubna 2007 ve 14:03 ® silonn reakce na …
silonn

čus je to vedele valů ale je tam cesta na dvě věci takže naprt. Na labe občas to tam de ale je tam silnej proud.

reagovat
Sobota 31. března 2007 v 10:58 ® timbab reakce na …
timbab

jo já chodím skoro na všechny revíry kolem Přelouče od malejch rybníčků až po řeky

reagovat
Středa 21. března 2007 v 17:31 ® prkin reakce na …
prkin

Silonn: čapský jezera neznám. kde to je? Na velkým písáku jsem párkrát byl ale většinou bez úspěchu. Jinak na místní sám nemůžu (takže jen s někým místním), párkrát jsem byl na komoře, jezeru a slavíkáčích (a ty se mi líbili asi nejvíc). Co řeky? Chodíš?

reagovat
Středa 21. března 2007 v 15:36 ® silonn reakce na …
silonn

zdar to přesně nevim kudy povede já chodim ještě na komoru , slavýkovy ostrovy ,čapský jezera, mělice ram ,malej a velkej písák ..................

reagovat
Středa 21. března 2007 v 15:26 ® prkin reakce na …
prkin

Silonn: víš přesně kudy má ta komora vést? Třeba nějaký odkaz na web s projektem nebo tak? Silonn/timbab: Chodíte ještě někam jinam v okolí Přelouče?

reagovat
Pondělí 19. března 2007 ve 22:15 ® silonn reakce na …
silonn

Jo jeto pravda zapár let tam bude plavební komora! Na houserovysem jsem letos ještě nebyl ale určitětam zajedu

reagovat
Pondělí 19. března 2007 v 17:32 ® prkin
prkin

Já jsem slyšel něco o tom, že některý ramena padnou na úkor nějaké plavební komory nebo co. Je to pravda? Jak se daří na Houserovi?

reagovat
Neděle 18. března 2007 v 0:00 ® timbab reakce na …
timbab

jo na Housera jezdím taky,na Semíně jsem se byl akorát podívat a Labětín ani nevím kde je.Možná zhruba.

reagovat
Úterý 13. března 2007 ve 21:58 ® prkin
prkin

Občas tam chytám, ale protože nejsem přeloučák, nemůžu na místní vody. Takže jen Houser, Semín, Labětín.

reagovat
Pondělí 12. března 2007 ve 22:54 ® silonn
silonn

zdar ja tam chytám jsou tam parádní leknínový pole plných ryb. Vod malejch plotiček až po kapitální kosy ryb tak zdar

reagovat