Vyhledávání
vlačecí streamery na pstruhy
12.3.2007 | Ftmči | 5.027 zobrazení | 6 odpovědí
Hodně jsem četl o úspěšnosti vláčecích streamerů na pstruhy,ale že hodně záleží na vedení.Rád bych je letos vyzkoušel na pstruhovce.Proto by mě zajmalo jakým způsobem je vodíte vy a v jakých podmínkách.Popřípadě i barvu a velikost.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. března 2007 v 11:23 ® Pitris reakce na …
-
Zatížení pájecím drátkem není moc zatížení, vzdyť je to lehký :o) A olověnej drátek je investice kolem 30 kč a máš klid :o) S nití pokud vážeš srnce, tak nesmíš brát moc tenkou, vhodné nejsou ani příliš tenké, byť pevné, protože ti to pak řežou (což asi dělá i ta režná nit, ne?). Nejlepší je zeptat se prodavače, určitě ti a to správnou poradí. Hodně si tim ušetříš a zpříjemníš práci.
reagovat - Středa 14. března 2007 ve 20:56 ® MadMack reakce na …
-
BoBo: No, tak možný to jeee, je to 0,06mm nebo já mám moc velkou sílu
reagovat - Středa 14. března 2007 ve 20:50 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
MadMack: „muškařská nit to nevydrží“ – tak to bude asi blbá muškařská nit
reagovat - Středa 14. března 2007 ve 20:20 ® MadMack reakce na …
-
Doudleban: tady náklady nejsou tak velké, marabu peří stojí cca 20,–Kč za 6 peříček, pak od nějakého myslivce sehnat srnčí srst a na zatížení pájecí drátek. Vážeme to obyčenou režnou nití protože stažení srsti musí být pevné a muškařská nit to nevydrží. Ta zlatá lameta je obyčejná stužka k balení dárků. Odhadovaná cena za 1 streamera cca 5Kč
reagovat - Středa 14. března 2007 v 16:43 ® Ftmči reakce na …
-
Dík za radu.Já nevážu,neb muškařím jen okrajově a počáteční náklady na vázání se mi zdají být moc velké.
reagovat - Pondělí 12. března 2007 ve 20:43 ® MadMack
-
Doudleban: Na streamery chytáme na MP duháky. používáme vláčecí pruty do 25g, délku si zvol podle terénu sám, vlasec do 0,16mm. streamery si vážeme sami (délka cca 2,5–3cm), jsou zatížené a ještě cca25 cm před něj dáváme broček kolem 0,5–1,5g. vedeme je podobně jako twistery, trhavými pohyby špičkou a velmi pomalé navíjení vlasce. Co se barvy na duháky týká, je to oranžový ocásek, tělíčko je z olověného pásku na kterém je zlatá lameta. přední část těla je srst ze srnce, nic těžkýho na výrobu, motáme je v ruce.
reagovat