Vyhledávání
Pocet nastrah
3.10.2004 | navijak | 7.079 zobrazení | 43 odpovědí
Jak velkou mate sbirku vlacecich nastrah?Ja mam pet wobleru,pet rotacek,deset gum,pet plandavek a vystacim si s tim(zabyvam se jen lehkou privlaci). Nekde jsem tu zahledl:„mam 30 wobleru…“. Je to nad,pod anebo prumer?Diky za odp.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 6. října 2004 ve 22:43 ® Dědek
-
No, nejvíc mám gum (asi 500), potom rotaček ( asi 80 ), nějakou plandavku a pár woblerů. Když ale zajdu do obchodu a chci si koupit jednu rotačku za 40Kč, tak tam většinou nechám pětistovku a ani nevím za co
reagovat - Středa 6. října 2004 ve 22:35 ® BigMike
-
Čajda a Naviják: a držte se toho. Já toho moc taky netahám, ale takových 5–6 krabiček woblerů(asi 30ks) mám vždy, do toho asi 100 twistrů + hlavičky. je to pak „psycho“, když to nejde
reagovat)
- Úterý 5. října 2004 ve 22:34 ® Čajda
-
Nemívám najednou moc kusů. Momentálně asi 5 woblerů,20 gum a 5 plechů. To je spodní hranice kterou držím a potom jak postupně trhám(a trhám hodně ) tak postupně dokupuju. Ale já se nedostanu k vodě příliš často,tak mi to stačí
reagovat - Úterý 5. října 2004 ve 21:24 ® navijak
-
Zatim se mi privlac libi taky v tom, ze jdu k vode jen tak na lehko, bez nakych baglu, jen si vezmu do ruky prut, nastrahy¨a dalsi drobnosti do vesty a jdu k vode a tak si moc neumim predstavit, ze mam treba tri krabicky jen na woblery. Asi se to casem zmeni, taky v mych patnacti nemam financni moznosti na padesat wolbru…
reagovat - Pondělí 4. října 2004 ve 13:34 ® Prizrak
-
V mém vlastnictví je asi 25 wob., 20 druhů twistrů, rotaček a plandavek tak 10 a dva streamery.
reagovat - Neděle 3. října 2004 ve 22:56 ® HaD
-
v sobotu jsem kupoval asi 100 twistrovejch hlaviček
reagovat - Neděle 3. října 2004 ve 22:54 ® BigMike
-
Hmmm, o woblerech pomlčím
reagovatGumy jdou na stovky, rotačky do desítek a plandy podobně. Ale používám jen asi polovinu
U gum je spotřeba největší, pravidelně dokupuji oblíbené barvy a trhám a trhám a trhám.
- Neděle 3. října 2004 v 19:21 ® Milky
-
Myslím, že ta otázka je postavená malinko nešťastně. Ono v konečném důsledku nejde o to, kolik nástrah máš (… tolikrát jsi rybářem ), ale o to, jak úspěšné modely to jsou a jak jsou účinné na vodách, na kterých vláčíš. Obávám se, že tuto otázku nejde kvantifikovat, aniž bys diverzifikoval, k čemu mají primárně sloužit. Je to asi stejné, jako když se zeptáš: . a kolik máš vlastně párů bot? Někdo nemá třeba v arzenálu kecky, protože nechodí do tělocvičny, někdo nemá plesoffky, někdo neví, co jsou holínky. Nicméně se přidám k ostatním s tím, že přívlač je nejen velmi krásná, ale taky ku. ky drahá!
reagovat - Neděle 3. října 2004 v 18:49 ® HaD
-
rád bych Ti odpověděl, ale raději to nepůjdu počítat, abych se nezhrozil, kolik v tom mám. rozhodně jsou to stovky kusů jen gumách, dost desítek woblerům pak nějaký ty plandy a rotačky. V plechu mám do 30 ks…
reagovat - Neděle 3. října 2004 v 16:42 @
-
O počet v konečném důsledku nejde. Jde spíš o to, aby Jsi měl v arzenálu rozličné druhy nástrah, které dle situace měníš. Např. je třeba hloupost mít pět úplně stejných rotaček,nebo plandavek,woblerů apod. Výběr různých typů nástrah např. woblerů nebo rotaček je tak obrovský, že nevystačíš jen se základními typy. Já mám např. asi 50 rotaček vel.00 až 0 a po každém typu mám max. 2 stejné,což není pravidlo. To do zálohy, kdybych náhodou nějakou urval tak abych mohl použít záložní a nemusel druhý den lítat po obchodech. To platí hlavně u nástrah, které jsou rybami oblíbené a řadíš si je kvůli tomu mezi své favority.
reagovat - Neděle 3. října 2004 v 16:39 ® morpheus
-
tato otázka padla tuším už někde na jiným webu. A rozdíly jsou velké. Nebyl vyjímkou rybář který měl 300nástrah ,našli se i taci co měli 600 i více. Ale jak již napsal Sedum optimální,nebo spíše nejrozšířenější průměr je tak kolem 100.
Momentálně čítá muj arzenál. cca 50× wobler, cca 50×guma ,20× planda ,15×peří(streamer) a asi tak 20× rotačka. Tak že se pohybuju kolem 150ks ,tedy bez much(ale to není vláčecí nástraha,jinak jich mám tak kolem150ks – začínám). Ti co vlastní těch 300 a více ti to většinou nastřádají za dobu co rybaří. To není můj případ i když by jsem chtěl vidět tu hromadu co jsem koupil za tu dobu. Je to dáno tím ,že chytám na revíru se samou vázkou,zatopený doly(samá cívka,kolejnice,pražec ocelový lana,atd. atd.) měsíčně dokupuji cca 20 nástrah. Tak, že přívlač na Mostecku ,přesněji, aspoň trochu úspěšná přívlač. Je docela drahej koníček. Ale co naděláš když jsi „nemocnej šupinolovectvím“
reagovat - Neděle 3. října 2004 v 16:14 ® jaryn
-
jako sedum, ale twistrů mám ještě víc. Ale o tom to není, nakonec chytám na pár nástrh, kterým věřím. Ty druhé pak jen leží a nasazuji v době zoufalství.
reagovat - Neděle 3. října 2004 v 15:57 @
-
Vynásob svůj počet pěti a vyjde Ti minimální suma, která vládne průměrnému rybářskému arzenálu.
reagovat