Chytej.cz

Jak si ze srsti udělat dabbing? necteno

8.3.2007 | Sotík | 2.997 zobrazení | 10 odpovědí

Chtěl bych se zeptat, jak si z kůže králíka a nebo jiných zvířat udělat dabbing? A také, jak ho obarvit???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 11. března 2007 ve 12:40 ® Baron 007

Zdar, chvilku to trvalo, pac autor kdysi mel nejakou potycku s jinyma clenama na Sexyloops a nasral se natolik, ze si stahl clanky a dlouho se neobjevil. Je to starsi pan, s nesmirnejma zkusenostma, a jestli nekdo neco vi o barveni cehokoliv tak je to on.

Neco je zde: www.flyforums.co.uk

Jinak jestli se objevi nejasnosti s anglinou mohu poslouzit. Nebo jestli by se nekdo rad primo pana Connera na neco zeptal, tak muze sam, nebo tez muzu poslouzit. Kdysi mi dlouze radil kolem Shooting Headu, jejich vyroba a pouziti. Blazen sveho casu chytal obri lipany na tunove obri nymfy, pouzitim proutku aftma 3 a shooting hlavou z DT6F snury.

reagovat
Pátek 9. března 2007 ve 23:17 ® bubu
bubu

jak psal modrák,barvu používám iberii. potřeboval jsem pěknou žlutou a nelíbyly se mi odstíny co jsem koupil. Nařezal jsem si čtverce z bílého králíka a nabarvil ibérií. Do konce života mám na bobše žluťáky vystaráno. Tada jestli mi to nesežerou moli.

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 9:26 ® Dědek
Dědek

Nemá cenu to barvit, nech si ho v přírodní barvě a nehtem ho vyškrabej před dabováním v potřebném množství na jednu mouchu. Je supr na hlavohrudě.

reagovat
Pátek 9. března 2007 v 9:25 ® modrak
modrak

Stříkání – nůžky, nebo vyčešu (suchý zip, zubní kartáček, hrabičky) nebo jen utrhnu potřebné množství. Načechrání a spojování odstínů – el. mlýnek na kávu. Pokud možno vlastní a ne vypůjčený z kuchyně. Použitelný je i bateriový šlehač kávy. POZOR, vždy šlehat v uzavřené nádobce. Barvení – Pokud máš chuť, nebo chceš vlastní odstín, tak Duha nebo Iberia, barvit dle návodu + můžeš to v barvě ponechat třeba dva tři dny a potom teprve proprat a usušit. Pokud už barvím tak ne chlupy, ale celé čtverce 5×5 až 10×10 vystřižené z kožky.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:49 ® Sotík reakce na …

Taky dík.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:49 ® Sotík reakce na …

Díky nějak to zkusim.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:53 ® fikus
fikus

dubingy nebarvím, barvený králík fakt stojí pár šupů. Přírodní vytrhávám prstama. Když chci jemný, tak vytrhávám „odspodu“ a když hrubší, tak trhám i s pesíky (delší tvrdší chloupky).

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:12 ® bubu
bubu

Sotík: ostříhat nůžkama a rozmixovat v obyč. mlínku na kafe,co se nasazuje na mixér.Dělám to tak u natural dabingu a při mixování dabingů.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 20:01 ® Sotík reakce na …

No já jsem to chtěl alespoň skusit mám tady totiž pár srstí od dědy a aspoň jako přírodní verzi.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1815.jpg
Čtvrtek 8. března 2007 v 19:30 ® toulovec
toulovec

má cenu se barvit s králíkem??? neblbni, pytlíček stojí pár korun a máš výběr barev až do alelujá. ale třeba takovej kutil někdo bude.

reagovat