Vyhledávání
Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál?
7.3.2007 | Cottus | 27.002 zobrazení | 65 odpovědí
Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 9. března 2007 v 10:54 ® drozďák
-
ZN, rarach a všichni: věcně a fakticky bude v otázce řešení problémů P vod vždycky z akce jako je CW, TVV, KMF apod. vždycky hovno. To je snad každému soudnému člověku jasné. tak nemá cenu se tvářit, že by to mohlo být jinak a dělat důležitýho. Debata níže nemá smysl.
A ZN: nesuď a nepoměřuj práci druhých… Už si na takovej úlet dost starej. Několikrát se mi stalo, že jsem si o druhých myslel, jak narozdíl ode mne dělaj hovno a až konfrontace s fakty mě přesvědčila o opaku.
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 10:53 ® toulovec
-
rarach: jediné co tě může učinit šťastným , je diazepam, opakuji DIAZEPAM !!!!!! Pokud by to bylo málo, nech si prosím předepsat flunitrazepam, nebo nitrazepam, nebo midazolam, nebo triazolam. Jsou o něco silnější, ale oni už ti poradí.
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 9:22 ® HaD reakce na …
-
BoBo: zatím nech ten klobouk sedět na hlavě… až bude k sundání, dám vědět
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 8:58 ® ZN
-
Robur: nepřicházíš o nic. Je to neformální setkání lidí, které baví stejná věc (muškaření), stejně jak KMF.
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 8:52 ® Robur
-
co to je CW, o co přicházím?
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 8:52 ® ZN
-
BoBo:
o ničem je to od začátku, to zaprvé. Můj pracovní den a týden je delší, jak raracha, to za druhé. A ten slavný výstup z těchto akcí? Jestli had něco takového udělá, bude to jistě jen pro zůčastněné, pro jiné to je nepřístupno. Toho se snad budete držet i vyrarach: bohužel, nemůžu si odpustit jednu větu. Když ti dochází argumenty, použiješ krompáč. Převracíš argumenty, zatahuješ sem nepatřičné věci a zatahuješ do debaty osobní invektivy. Rudo, KMF je setkání muškařů, nic víc, nic míň. Stejně jak dvě zmiňované akce. Nechceš si to připustit. Ty ovšem nejsou brané s tak vážnou tváří a nikdo tam nevede oficiální přednášku, jak mám jít oblečený do hospody. To je tak ten rozdíl. Výsledek je totožný.
Debata fakt o hovně, nebo o velkých ambicích.
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 8:06 ® rarach
-
ZN: Bohužel z ničeho jiného než z diskusí nebo pár fotek se vycházet nedá. (jeden článek). Máš pravdu jistě trávíš jako já 300 hodin měsíčně v práci 15 km od vlastní postele (práci doma nepočítám) a každej druhej víkend máš v pyči. Nepiš o věcech o kterých nic nevíš a nebyl jsi nikdy, sám mi to připomínáš a sám to děláš, vševěde.
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 7:45 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Teď už je to asi úplně o ničem, ale ZN, neodpustím si jedovatou poznámku
Jedna Tvá věta: „Jen mne zaráží, jak tady zasvěceně mluvíš o věcech u kterých jsi nebyl.“
Druhá (také Tvá): „tvůj pracovní den a týden se mému nemůže rovnat“
Pokud to nebyla ironie, tak máš dvojí metr
reagovat, to za a), za b): Já osobně jsem zatím žádný podrobný výstup z CW, ani z TVV nikdy neviděl, ale pokud HaD tentokrát něco takového připravuje z TVV, tak klobouk dolů…
- Pátek 9. března 2007 v 0:05 ® jiris
-
HaD – diky rarach – doufam, ze Ti nize uvedena odpoved postacuje.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:43 ® HaD
-
jiris: Výstup z TVV bude (jak vázací postupy, tak i trocha atmosféry), počítám, že to bude DVD zhruba 90–120 minut, ale zatím jsem se nedostal ani k tomu, to stáhnout do PC, natož začít stříhat, tak prosím o strpení.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:40 ® ZN
-
rarach: vůbec nic si nevysvětluj. Já žádný výstup nečekám, ostatně, bylo by to směšné. A že se budete předneseným materiálem zabývat? No, tak zabývejte, je to vaše věc. My se obyčejně zabýváme zážitky z akcí typu CW a TVV taky nějakou dobu. A výsledek je stejný. Jen mne zaráží, jak tady zasvěceně mluvíš o věcech u kterých jsi nebyl. Jedna paní povídala? Jinak si myslím, že každé setkání lidí, které baví společná věc, mají si co říct a vidí se jednou za čas je dobré. Btw., tvůj pracovní den a týden se mému nemůže rovnat, tak to tady nezatahuj, nemá to s podstatou věci nic společného a nepatří to sem.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:38 ® jiris
-
rarach – jak rika ZN, na posledni akci TVV jsi nebyl, takze zdaleka nevis co se tam delo. HaD se k tomu urcite vyjadri, a komicke cislo to vazne nebylo.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:26 ® rarach
-
ZN: Cituji výstupy z akcí, které jsou na diskusích, nic jiného a už vůbec nic odborného zpracováno nebylo, tak co čekáte od nás? Zázrak? Našel jsi někde něco víc, než jsi si odvezl ve své mysli, asi těžko! Na rozdíl od těchto akcí se nadále předneseným materiálem zabýváme a s dovolením ještě také normálně pracujeme, většina z nás nemá pracovní týden po-pá 8 – 16 hod. a máme také rodiny, což je asi velké překvapení, jinak si to nedovedu vysvětlit.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:19 ® ZN
-
rarach: co jiného si myslíš, že můžeme čekat? Že je něco špatně? No to bude novinka. A jak na to? To by bylo zajímavé. Bohužel, hostinský odešel, aniž by vyslechl přání zákazníků. Vůbec nerozumím jedné věci, proč z toho děláš takovou vážnou věc. Jediná vážná věc byla přednášky na reálné téma. PS: myslím, že není moc dobré, vyjadřovat se o akcích, kde jsi nikdy nebyl a nic o nich nevíš. Smutné čtení.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:18 ® rarach
-
Jiris: Bylo secvičeno nějaké komické číslo?
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 23:10 ® Rici reakce na …
-
To s těmi výstupy z TVV a CW byla nadsázka sakra. Nevím, proč když se někdo „naveze“ do něčího „dítka“ tak ten se hned začne čertit. Nehledě na to, že to byly samé konstruktivní, podnětné a inteligentní připomínky.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:59 ® jiris
-
rarach – neboj vystupu z TVV se dockas.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:59 ® rarach
-
Cottus: Sleduj naše stránky a je to! Obnovovat toto fórum stylem trááárarrára by bylo po vzoru jednoho člověka, kterého nechceme následovat.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 22:57 ® rarach
-
Rici. Jakej je konkrétní výstup z TVV či CW? Vázalo se, házelo se na louce, někdo líp, někdo hůř. Překvapil XY …, Miloš si s Parmičem podají ruce a Baron se vožral. Jestli myslíš takové výstupy, tak s radostí, pokud se čeká na něco jiného, dejte nám chvilku času.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:45 ® Cottus reakce na …
-
BoBO:dobrá beru to,jen tě poprosím,abys mě dal vědět až něco vyjde,,,předem dík
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:10 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
FT, Cottus: Nezlobte se na mne, ale jste jak malé děti – oba. Detailní výstup prostě nebude, zkuste se s tím smířit. Samozřejmě, že poměrně dost informací zveřejníme (podmíněno souhlasem přednášejících). Ale podrobně to fakt nejde a to ani na DVD. Jak by jste technicky zveřejnili den a půl v „nějakém výstupu“? Něco zveřejníme ve článcích o nichž jsem už psal a pokusíme se na našich stránkách vyvěsit některé prezentace – pokud autoři dovolí. Takže je asi dost nesmysl to tady rozebírat a „vystřílet všechen prach“.
Cottus – extra: „promiň,že jsem se ozval…“ – uklidni se a nebuď ukřivděný, nemáš důvod. Co se Tvých argumentů týče, tak je chápu, ale mě osobně nedělá problém jet xy km někam za mým zájmem (i když špačkuji) a já do práce chodím i v neděli. Naše reakce na přednášku je navíc dost nepodstatná, důležitý byl její obsah. Myslím, že zrovna tato přednáška bude jako první zveřejněna na našich stránkách.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:07 ® boban11 reakce na …
-
Přednášky které proběhly, podléhají určitým autorský právům a není jen tak možné prodávat bez souhlasu tyto vědecké práce.
reagovat
Určitě výjde podrobnější rozbor jen trochu čásu. - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:01 ® Rici reakce na …
-
BoBo: Nic ve zlém, fakt. Jsem asolutně v pohodě. Slavili jsme MDŽ. Jen mě tvoje reakce přišla neadekvátní. Nic víc, nic míň. Vím co se deklarovalo před seminářem a viz.níže, já na ničem netrvám.
reagovat
A jak jsem psal, pro kredit dalších ročníků, by bylo dobré to důležité zpracovat. Potenciál této akce by mohl být do budoucna velký. - Čtvrtek 8. března 2007 ve 20:41 ® ZN
-
Firetiger: ježíši kriste !
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 20:29 ® Firetiger
-
Pro BoBo: jsou lidé, kteří na fórum jet nemohli z objektivních příčin – v mém případě za tím byly pracovní povinnosti, někdo třeba mohl být nemocný – a přitom jim nejsou témata, které byly řešeny na fóru lhostejná. Za výstup, tiskový nebo klidně elektronický, by byli ochotni nějakou zlatku vydat. Přijde mi škoda i tu malou trošku peněz nechat ležet a nevyužít myšlenku šířit myšlenky MKKV jako evangelium … Byť je to samozřejmě vaše věc.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 20:02 ® Shrek
-
BoBo: a co to příště natáčet,hodit to na DVD a takovýmto zájemcům ho prodat?
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 19:42 ® Cottus reakce na …
-
BoBo: promiň,že jsem se ozval…
reagovat
V sobotu chodím do práce,mám to do KV 470km…
ale to nebrání v tom ,že mám zájem se něco smysluplného dovědět…
A nechci tak moc: na začátek by stačila vaše reakce na přednášku T.Randáka..(co jinak,co nového).. Ale jestli vám to vadí..to nahrává myšlenkám jiným. Byli jste totiž první, tak se od vás chtějí něco poučit i jiní – kteří tam třeba nemohli bohužel být… - Čtvrtek 8. března 2007 v 17:57 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
RIci: Tobě dneska ráno někdo šlápnul na kuří oko, že?
Sorry, ale já to fakt nebyl… Tvoje interpretace je naprosto chybná a aby nedocházelo k dalším chybkám, pokusím se to rozepsat.
Začnu tím, že ŽÁDNÝ podrobný výstup nebyl OD POČÁTKU zamýšlen a to bylo mnohokráte avizováno. Samozřejmě, že nějaký „výcuc“ zveřejníme na stránkách mediálních partnerů, ale nikdo nemůže očekávat, že budeme vyrábět podrobný elaborát. Pokud opravdu někdo měl tak eminentní zájem o informace, mohl se zúčastnit – to není arogance, ale prostý fakt.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 17:47 ® Rici reakce na …
-
Alivio: Právě, že nečekám vůbec nic. Přijde mi to zbytečný, protože to nemá žádnou kloudnou hodnotu. To je jako by se dělal zápis z TVV nebo CW. I když vlastně z těchto akcí vždy nějaký výstup je. Mě se jen nelíbilo to arogantní jednání.
Jo a ještě něco, jestliže má MFvKV získat nějaký kredit a nebýt ve formátu výše uvedených kamarádských akcí – a podle mě by i vzhledem k přednášejícím a hostům tuto ambici mít mít mělo – tak by neškodilo nějaký šírší výstup zpracovat.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 15:22 ® Shrek
-
Rici: a to čekáš,že někdo bude podrobně rozepisovat co se dělo během dvoudenního semináře?Neblázni.
reagovat