Chytej.cz

Pstruhaři,Muškařské forum skončilo,jak dál? necteno

7.3.2007 | Cottus | 27.005 zobrazení | 65 odpovědí

Mnozí,kdož jsme neměli možnost zúčastnit se Muškařského fora v KV, bychom se rádi dověděli něco víc o výstupech ze sobotních odborných přednášek… (T.Randák aj.)Proto bych chtěl poprosit o vaše postřehy z těchto zajisté cenných a poučných odborných diskuzích.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 8. března 2007 ve 14:58 ® Rici reakce na …
Rici

BoBo: Promiň, ale tvůj příspěvek mi přijde ve smyslu „neotravuj a táhni“. Co tě na zájmu Cottuse rozčiluje? Já žádnej výstup neočekávám, je pro mě nic neřešící a pro který by smysl měl, tak by to musel bejt výstup z úplně jinýho semináře a za účasti širšího spektra lidí a takovej seminář hned tak nebude.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 13:53 ® BoBo-Falknow reakce na …
BoBo-Falknow

Cottus: A co očekáváš? Podrobné info? Sorry, ale to nebude, kdo o něj měl opravu zájem -zúčastnil se.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 ve 13:50 ® Cottus reakce na …

toulovec,Robur: …otázka tam byla …ale rád se poučím,zatím jsem našel pouze článek p.Zelenky(dobrý,ale krátký)! Tak se na mě nevztekejte,já znám pouze několik možných odkazů, a na nich nikde nebyla konkrétní zmínka např.ohledně hospodaření(viz­.T.Randák)… Tak mě prosím dejte odkaz,až něco někde vyjde…dík Zatím jsem se pouze dověděl,že forum předčasně opustili pánové ze svazu… a to pro mě nemá žádný hospodářský význam…

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 10:26 ® toulovec
toulovec

cottus: jasně bylo 100× rudou a bobem řečeno, že žádné výsledky, žádné výstupy, žádné návrhy z toho nebudou, tak nevím nad čím dumáš, navíc už tu jednou tato otázka je.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 8:40 ® Robur
Robur

Kurňa chlape, ještě založ Jak dál po Muškařském fóru?, nebo Co jste se dozvěděli ve Varech. atp. Myslím, že tady určitě k tomu vyjde článek, kde vše bude popsáno nebo je už jinde a odkaz tu byl. A ty to víš.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1