Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.772 zobrazení | 685 odpovědíZdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 20. prosince 2007 v 15:25 ® Robur
-
já věděl, že mně něco do těch svátků klidu, míru a pohody něco chybí
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 ve 14:22 ® sus1 reakce na …
-
Černoši jsou inteligentnější,nejde srovnat s cikánama.
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 11:45 ® hajan reakce na …
-
pardon, zapomněl jsem na uvozovky. :o)
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 11:39 ® hajan reakce na …
-
Ja nejsu rasista, pro mě je cigán jak černoch.
reagovat - Středa 19. prosince 2007 v 18:50 ® mastrof
-
ty woe, tak todle forum sem votevřel poprví v životě a asi sem to nikdy neměl dělat, nabyl jsem totiž dojmu že ste všici uplný idioti. mam chuť už na tudle stránku nikdy ani nepáchnout. hrdě se přiznávám že sem cikán, hulim trávu a techno mi taky nevadí. jo a shadowhunter nebo co je to za zmrda at se mi klidně ozve a můžem si o tom zajít pokecat, zlatej ripka to byl oproti vám chytrej člověk
reagovat - Úterý 18. prosince 2007 ve 20:16 ® Robur
-
spíš cikánskou pečeni
reagovat - Úterý 18. prosince 2007 v 16:25 ® hajan reakce na …
-
ripka: A co budete mít na štědrovečerním stole u vás? Geneticky neupravenou kukuřici???
reagovat)
- Úterý 18. prosince 2007 v 15:54 ® ripka reakce na …
-
ripce je smutno. Když si představí že se blíží to surové zacházení těch vyvrhelů s nebohými kapry
reagovat - Pondělí 17. prosince 2007 v 17:51 ® Pikes reakce na …
-
ripka> ?? to je jako nejlepší vtip kterej si za ten měsíc a půl vymyslela???
reagovatTo seš teda docela v háji, moc sem se nezasmál, je to docela trapas.. Ale nic si z toho nedělej, nikdo nemůže být pořád vtipnej – (a někdo teda nemůže být nikdy, no..)
- Pondělí 17. prosince 2007 ve 14:03 ® ripka reakce na …
-
kofola sem žádná nevleze, tak buďte rádi za zkalenýho řízka :)))
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 1:20 ® regulus reakce na …
-
Si piš.
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 0:42 ® rgb23 reakce na …
-
regulus: heh, doufám že to nebylo míněno na mě… to bych se pa musel taky dožadovat, aby pro mě někdo založil spešl fórum
reagovat - Středa 28. listopadu 2007 v 0:29 ® regulus reakce na …
-
mckvak8 – čti i ostatní fóra
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 19:08 ® ART reakce na …
-
reglus: tak povidej abych se taky něco dozvěděl
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 18:29 ® regulus
-
Ale prdlačky, nic jste nepochopili, o Zkalenýho řízka se vůbec nejedná, dokonce to nemá nic společnýho ani s OTO (občan trvale opálený) ani s CZteckem.
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 18:19 ® Salmo
-
no tak to je nářez co se tady neděje hoši měli by jste se sklidnit protože jestli to takhle půjde dál tak se zachvíli povraždíme a co se týká cigánů a CZteku tak ti co si myslí že tyto dvě věci jsou fajn tak jsou u mě blbci toď vše
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 v 15:09 ® Mary reakce na …
-
ten řízek je ňááákej skalenej?????? dám si radši pečenáče
reagovat - Úterý 27. listopadu 2007 ve 2:50 ® regulus
-
Ripka, pomóóóóóc, čéče, fakt sem si dycky myslel, že větší exot než ty se tu už nemůže ukázat, ale žil jsem v děsným omylu, bohužel jsi až na druhým místě.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 ve 23:39 ® jarryn21 reakce na …
-
Skalenejřízek-Každej si zastává to svoje.Chceš si fetovat, tak jsi fetuj.Ale co to meleš o rasismu?Dostals někdy nakládačku od cikánů,okradli tě někdy ?Asi ne jinak bys tady tak blbě nemlel.
reagovat - Pátek 2. listopadu 2007 v 18:31 ® Tomash reakce na …
-
skalenejřízek : Dej si jointa, řízek a uber plyn. Smažkám byly položeny otázky, ty na ně odpovědděkly a vyšel z toho průzkum, který jsem uvedl. Proto kecáš blay, když sem píšeš, že je to o tanci a hudbě. Klidně se zavři doma v pokoji, vysosej špeka a pak poslouchej na 500 decibelů „svou hudbu“. Ve chvíli, kdy jdeš skupinově škodit na pole, se nediv, že dostaneš tomfou přes záda. Howgh
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 14:53 ® vsetinek
-
škoda jenom, že ti co se těch cigošů zastávají si tady ty jejich miláčky nenastěhují do baráku a nezvou si je k sobě třeba na nedělní oběd…hned by se chudáci líp začlenili do společnosti
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 14:29 ® Robur
-
Skalenej řízek, ale my na tom srazu neobtěžujeme okolí. To je to hlavní co mně vadí. Není to o typu hudby, co se tam poslouchá.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 ve 14:21 ® hajan reakce na …
-
Zlatý kecy soudruha Ripky, než tady ta cikánofílie.
reagovat - Čtvrtek 1. listopadu 2007 v 8:44 ® Skalenejřízek
-
robur:Chápu,že nemusíš CZtek.Můj otec říká,že kdybych bouchal pokličkama o hrnce tak to výjde na stejno.Je to otázka vkusu,hudebního stylu a taky věku..Cztek je jedna z akcí která projíždí celou Evropou.tomash:Nikoho nebalamutím,to možná ty zkresluješ.Byl jsi tam,že o tom píšeš???Myslíš,že Havel je debil a zastával se smažek??Myslíš,že by smažky jeli několik set km jen kvůli tomu aby se vysmažily??Myslíš si,že jinde se nefetuje??Na discotéce frčí perník uplně stejně jako na Rock for People,Sázafest a pod akcích.Cztek není vyjímka,je to mez.festival.tan hudby a nevidím problém v tom když se tam někdo jednou za rok skalí a každej má svůj mozek a právo na to si rozhodnout svobodně jestli si drogu vezme.Nevím na jaký průzkumy se díváš,ale jsou to nesmysly.Odsuzujete tady lidi co si vezmou rybku domu a přitom,jste agresivní vůči našim spoluobčanům,posíláte je do Indie apod??Člověk co si dá občas jointa tak je smažka,ale váš sraz plnej fotek chlastu(droga na úrovni marihuany),kterej zde dokonce i někdo prodával(na serveru kde jsou lidi mladší 18let!!).a ty rasistycký keci???!!Doufám ,že to otisknou do Kajmana jako vaší vizitku.
reagovat - Pondělí 29. října 2007 ve 12:29 ® Robur
-
tak to mně těší, že na tvé stupnici hodnot je ještě něco dál za rybáři
reagovat - Pondělí 29. října 2007 v 11:04 ® ripka reakce na …
-
Cikáni jsou spoluobčané jiného etnika, romové jsou organizovaní paraziti.
reagovat
Z Říma zdraví ripka - Sobota 27. října 2007 v 15:20 ® Robur
-
taky nemám rád czechtek či jak se to píše
reagovat - Sobota 27. října 2007 ve 13:56 ® Tomash
-
skalenásekaná : CZtek má takovou „tradici“ jako ministr zdravotnictví v ČR. O hudbě je to zhruba z 20% – na netu jsem našel průzkum, kde se ptali 200 lidí – náhodně dotazovaných na podobné „hudební akci“. Jinak to bylo o chlastu, punk módě a drogách, tak bacha, abys nebalamutil! Takže každá pátá czechteck smažka tam jela kvůli hudbě a zbytek? …
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 16:25 ® Mary
-
Čekám debatu s ripkou a ono o cigánech. Cigáni jsou u nás a rómové v Římě. Nepletťe si to. Ripko, kde jsi ty? Jseš u nás? Nebo v Římě,.
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 15:01 ® cormaxx
-
bobajz: my nic neřešíme,my diskutujem!
reagovat