Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.772 zobrazení | 685 odpovědí
Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. října 2007 ve 14:46 ® bobajz reakce na …
-
Pánové,asi jste si nějak nevšimli,že tohle jsou rybářské stránky a stejně tady,co se toho týče,vyřešíte prd.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 13:48 @ ???
-
Na tuto problematiku mám jednoduché řešení,bílému bílou sanitku,černému černou.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 13:11 ® regulus reakce na …
-
Alivio – ses netrefil, to napsal Robur. -:)))))) Tě to nějak vyhodilo z rovnováhy.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 13:09 ® Skalenejřízek
-
jasně nechal bych je pochcípat hladem,ale nejsem rasista:))Jsem smažka protože si dám občas jointa,střílím si ho rovnou do žíly:))Co se týče CZteku tak to má svou tradici a je to o hudbě,to co vidíte na Nově jsou ty nejhorší obrázky smažek a bordelu,jenže to není o drogách,ale o zábavě.Na každé velké akci,hud.festivalu,diskotékách se fetuje zrovna tak i na Czteku.Co se týká cikánů tak mi zato rozhodně nestojej,abych se tu s váma hádal.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 12:46 ® kulin
-
3% populace v ČR tvoří Romové, žije jich zde cca 250000 až 300000. 25% z celkového počtu Romů žije v Severních Čechách a 21% na Severní Moravě. 47% bytů obývaných Romy není vybaveno ani splachovacím WC a 40m2 bytové plochy obývá v průměru 6,9 Romů. Až 30% manželství v některých romských skupinách uzavírají příbuzní. 6% romských žen poprvé rodí mezi 14 a 16 lety. 19% romských žen poprvé rodí v 16 letech. Až 4 interrupce v průměru připadají na jednu romskou ženu. 60% z dětí umístěných v dětských domovech je romské národnosti. Přes 50% romských dětí se učí ve zvláštních školách. 22% romských dětí propadá v 1. třídě. 25% romských dětí ve věku 6–7 let je v pásmu verbální debility. 56% Romů nemá ani základní vzdělání, 32,7% Romů má základní vzdělání, 8% Romů se vyučí v oboru, 2,5% Romů má středoškolské vzdělání a 0,8% Romů má vysokoškolské vzdělání. 75–85% Romů je nezaměstnaných a 60% Romů je nezaměstnaných déle než 3 roky. 30% dospělých Romů se živí nelegálním způsobem. 60% dospělých vězňů ve věznicích jsou osoby romské národnosti. 75% se Romové podílí na kriminalitě (přičemž v některých lokalitách např. co se kapesních krádeží týká dosahuje až 95%). 30% pouličních prostitutek má romskou národnost a 25% pouličních romských prostitutek má za pasáka svého příbuzného. 100% romských pseudoochránců bydlí hodně daleko od Romů.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 12:37 ® Cudla
-
Za svůj život jsem poznal jen 2 slovy DVĚ rodiny cikánů(ne romů)kteří stáli za to ,a dalo se snima normálně jednat,jinak místo ostatních bych si radši vzal za kámoše starýho Kalašnikova.
reagovat - Pátek 26. října 2007 ve 12:07 ® hajan reakce na …
-
regulus: Pěkně jsi to napsal, souhlas.
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 7:12 ® Shrek reakce na …
-
i když k zahození není ani www.youtube.com
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 7:09 ® Shrek
-
regulus: máš recht.Jsem skinhead(
reagovat) a v televizi neustále pouštím dokola toto : www.youtube.com
- Pátek 26. října 2007 v 1:54 ® Shadowhunter reakce na …
-
Skalenejřízek: jsem rasista vuci ciganum!!! A vubec se za to nestydim a svuj nazor nezmenim. Takze si mysli co chces jen doufam ze tento system uz moc dlouho fungovat nebude a ze pokud ti prizivnici nezacnou makat tak budou mit stejne hovno jako nepracujici bily clovek…tohle je rasismus vuci bilemu clovekovi kdyz cigani berou 10× tolik na davkach nez slusne pracujici clovek…tohle je podle tebe asi OK ze?
reagovat - Pátek 26. října 2007 v 1:34 ® regulus reakce na …
-
Skalenejřízek – nedá se říct, že kecáš, ale z druhé strany nemáš pravdu. Oni si za to můžou sami, prostě se většina tak chová a okolí posuzuje určitou skupinu lidí podle většiny nikoliv podle menšiny. Zlepšit systém sociálních dávek, to je fakt úsměvný. Toto etnikum pobíralo různé sociální a finanční výhody už za minulého režimu, peníze, který byly dostupný, ale naprostá většina normálních smrtelníků o nich neměla ani páru a nikdy by je nedostaly, cigáni ale měli naprostej přehled a dostali vše. Zkus ty i tvoje drahá polovička nepracovat, nechodit na úřad práce. Garantuju ti, že se u vás s exekutorama dveře netrhnou, flastr dostaneš i za to co jsi neudělal a ve finále jsou ti schopný odtáhnout děcka do děcáku z důvodu, že nemáš dostatek financí na jejich hmotný zabezpečení a výchovu. Pokud seš ovšem cigoš, tak je všecko la, dostaneš sociální dávky, pokud sem tam něco ukradneš, tak se vlastně nic neděje, páč je to jenom přestupek a vlastně seš diskriminovanej a nikdo ti nechce dát práci, protože seš cigán. Řeknu ti to na rovinu, nechal bych je pochcípat hladem, za každou čórku bych jim cvičně přerazil ruku a nedovolil bezplatný ošetření. Možná si myslíš, že su rasista, ale to není pravda. Fakt se strašlivě snažím na tuto problematiku dívat z pozice šmejd/slušnej člověk nikoliv černej/bílej, ale jen do okamžiku, kdy někdo napíše takovou ptákovinu jako ty. Mimochodem, co by jsi chtěl po tonto zku*veným státě, kde ..... a vůbec nebudu se rozčilovat. Pokud se CZteku týká, tak na to mám vlastní a asi pro vás mladý hodně tvrdej názor. Drogy nesnáším, asi jsem schopnej tolerovat marjánku, ale za všecko ostatní by se mělo sedět v base nebo v odvykacích ústavech, pochopitelně by si to dotyční museli zaplatit, počínaje distributorama a konče konzumentama. V tomhle ohledu jsou tresty v Thajsku z mýho pohledu velice progresívní způsob, jak se těch neřádů zbavit. Hlavně se mě nesnažte namluvit, že je tato akce o muzice.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 23:49 ® Tomash
-
cormaxx : Zapomněl jsi dodat, že těm cigošům, co na tebe naběhnou, je taky 8 let, ale už mají fousy. To je ta krása genetiky, bo bubáci boří i tabu a kurví se mezi sebou brácha + ségra, ségra + táta + strejda atd.
reagovatOn táta mi vždycky říkal : „Kolik znáš "normálních“ cikánů?„, já na to : "Tak dva“, táta : „Kolik jsi už v životě viděl nenormálních?“, já na to zbytek! Takže nesuďte člověka, suďte cikány!
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 23:01 ® cormaxx
-
www.sweb.cz cenybytu.idnes.cz Aby jste si udělali menší představu jak to vypadá v tom našem Chanově.Pamatuji si, že když před cca 10 lety přijel strejda z Prahy tak po nás chtěl aby jsme mu řekli kde to je,že to chce vidět
reagovatSkalenejřízek: Hajan má naprostou pravdu,pokud s nima nemá nikdo zkušenost,tak se jich bude pořád(jakš takš) zastávat.Stačí aby tě skopli z kola,který si pak výpůjčí a ty si ho jdeš za pár měsíců vyzvednout na stanici PČR.Řeknu ti,že pokud ti je 8 let a naběhnou na tebe dva „bubáci“ kteří jsou veliký jak tvůj táta tak s tim howno uděláš!
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 22:35 ® Robur
-
vím co je zásmažka, ale zasr…smažka
reagovat: ale taky mě ta věta pobavila.
- Čtvrtek 25. října 2007 ve 22:28 ® rarach
-
Tak tahle věta mne opravdu pobavila:spousta Ukrainců tady maká na černo a třeba těm cikánům tu práci bere. Ty jsi normální zasr… smažka !
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 20:22 ® hajan reakce na …
-
Skalenejřízek: Neřekl bych, že jsem rasista, spíš jsem po zkušenostech už nad touto komunitou zlomil hůl. Pořád nějak nemůžu zapomenout, mimo jiné, na to, jak mi v patnácti tři cíga rozsekali držku a řvali něco jako „gádžo a bílá svině“. Je to bratru už dvacet let, ale dneska už vím, že to tak nemysleli a určitě to nejsou rasisti.
reagovatHodně lidí, kteří nikdy neměli s nima co dočinění jsou veliký humanisti, nedivím se tomu, ale nemůžu jinak, sorry.
- Čtvrtek 25. října 2007 v 19:26 ® Skalenejřízek
-
abyste si nemysleli,že jsem nějakej cikanofil:)tohohle člověka fakt nemusím.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 18:27 ® Skalenejřízek
-
Myslel jsem tím konkrétně rasistický řeči od kolegy Hajana a Shadovhuntera,nemyslím si,že třeba Alivio to nemyslel jinak než jako prdel a to,že žijou z dávek přeci všichni víme.Možná by to chtělo zlepšit systém rozdávání dávek atd.M yslím si,že i třeba Kožený a Krejčíř,policejní „cvičení“ na CZteku05 apod stálo stát(v podstatě daň.poplatníky) docela dost peněz a dávky pobíraj i normální necikáni,spousta Ukrainců tady maká na černo a třeba těm cikánům tu práci bere,v Praze je jen 5000 bezdomovců,kteří žebraj a kradou pro chlast,tohle všechno se mi nelíbí a cigoče taky nemůsím,jen mi příjde nefér je všechny házet do jednoho pytle protože jsou jiný.
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 17:35 ® Robur
-
řízku, myslím, že zde spíš různí lidé prezentují svoje dobré či špatné zkušenosti a asi není jejich vina, že ty špatné převažují. Ze židů znám třeba Tigrida a toho uznávám. No a pka třeba Železného s Lauderem, což je dle mého případ, kdy žid okradl žida a obsrala to celá republika. Nic víc nic míň. Ale je pravda, že Alivio je skin a vůbec nechytá na černýho twistra
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 15:56 ® acid23
- reagovat
- Čtvrtek 25. října 2007 v 15:45 ® cormaxx
-
Skalenejřízek: holinky a hodinky co? oboje se přeci natahuje…
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 15:38 ® acid23
-
dobrou chuť
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 13:21 ® Skalenejřízek
-
Dokolečka dokola,půjdem všichni do hola:)))A co byste udělali ze židama??Poslali je do plynu??!!Ještě ste sem zapomněli dát fotku Hitlera a hákový kříže!!!
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:32 ® regulus reakce na …
-
Alivio – -:))))))))))))))))))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 ve 12:03 ® vsetinek
-
Alivio: K tomu není co dodat
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 11:47 ® pif
-
alivio:ty vole,to už sem nikdy nepiš,nahodil jsem si celej monitor obědem
reagovat)))))) sakra,kdo to má uklízet?:))
- Čtvrtek 25. října 2007 v 11:06 ® acid23
-
Čajo22:jj,Cztek05 Mlýnec,příští rok to bude na Moravě
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 7:28 ® Shrek reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 25. října 2007 v 7:28 ® Shrek
-
ale o cikánech tady nikdo nemluví,ne??
reagovat - Čtvrtek 25. října 2007 v 7:23 ® vsetinek
-
Ripkovo fórum se trochu zvrhlo na téma cigoši…no to je pěkné.
reagovat
O tom, že cigoši nebudou plait u lékaře mi ani neříkejte…to je diskriminace jak má být. Jen kvůli tomu že jsou líní a černí nemusí platit. Škoda že cigoši jenom pytlačí a nechodí na takové servery, aby nám k tomu řekli své