Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.756 zobrazení | 685 odpovědí
Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 13. září 2007 v 19:09 ® Fish man
-
Tak dopadne ripka pokud mně někdy potká!!!
reagovat - Čtvrtek 13. září 2007 ve 2:43 ® dwarf
-
spíš tu trávu hulí.. ikdyž todle vypadá na ňákou chemii, žádná příroda=)
reagovat - Středa 12. září 2007 v 5:33 ® LojzaRybka reakce na …
-
Ripka ty žereš trávu??píšeš tu jak bys byl trávo žrout
reagovat - Středa 12. září 2007 v 0:29 ® acid23
-
ripka:odsřel koček
reagovat - Úterý 11. září 2007 ve 21:08 ® Zauwi reakce na …
-
to Robur::D
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 18:06 ® Robur
-
Ripka, měl jsi dojet na sraz, nezabili jsem ani jednu rybu. Jedli jsem jen prasata, krávy a kuřata. Byli jsme jak husiti a na množství nehleděli.
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 18:04 ® Padis
-
Ripka škoda,že jsi se nepřijel podívat na sraz.Tam by se Ti to líbilo a chytali se tam i rybky.
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 16:58 ® kelt
-
Ripka – modlíme se…
reagovat - Úterý 11. září 2007 v 16:52 ® ripka
-
předpokládám, že už ryby netrápíte, co jste si našli za zábavu teď?????
reagovat - Středa 22. srpna 2007 ve 21:36 ® dzandys reakce na …
-
Robur: o kompromisu jsem nic nepsal! Jestli na mě půjdeš s gafem ,tak kašlu na nějaký panáky a půjdu do tebe rovnou celou flaškou…
reagovat))) a nejlíp přes hlavu …
)))
- Středa 22. srpna 2007 ve 20:57 ® Zauwi reakce na …
-
to Shadowhunter: ok tak až se bude střílet:)
reagovat - Středa 22. srpna 2007 ve 20:57 ® Zauwi reakce na …
-
ripko nech se vyšetřit!
reagovat - Středa 22. srpna 2007 ve 13:51 ® regulus reakce na …
-
ripka – tak ty seš špenát????
reagovat - Středa 22. srpna 2007 ve 13:37 ® ripka reakce na …
-
jak by jste se cejtili??? aktualne.centrum.cz
reagovat - Středa 22. srpna 2007 v 11:45 ® Robur
-
dzandys, co kompromis, já si tě bouchnu trochu gafem /kamenem/, a ty po mně panákem /chlebem/
reagovat - Středa 22. srpna 2007 v 11:43 ® Robur
-
ripka,jasně a rybářům ponecháme jen právo vnadit, tj. krmit ryby
reagovat - Středa 22. srpna 2007 v 11:19 ® ripka reakce na …
-
ale to není tak špatnej nápad… čím by se tak dalo začít ..
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 23:46 ® Shadowhunter reakce na …
-
Zauwi: az se bude strilet dam echo…mam uz domluveno od 3 myslivcu co mam v rodine
reagovatnejaky ten materialek na vazani jen me to bude bohuzel stat nejakou rybu na oplatku…doufam ze budou duhaci
- Úterý 21. srpna 2007 ve 23:09 ® Zauwi reakce na …
-
dzandys: máš pravdu to si ripka netroufne to Shadowhunter: pravda, rybaření je v tomhle lepší rybu můžeš pustit vždycky, myslivec ne…ale zase je dobrý bejt s nima zadobře a napodzim si oškubat z kachny CDC:),nebo peří z bažanta(ten nevim kdy se střílí):)
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 22:09 ® dzandys reakce na …
-
Robur: Gaf si někam vraz sám…, ale panáčka by jsme si dát mohli…
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 21:40 ® Robur
-
já už jsem prozřel, prodávávám pruty a na sraz jedu jen chlastat a mlátit vás gafem
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 20:11 ® dzandys reakce na …
-
Shadowhunter: když ono myslivce asi lepší neprudit, oni mají kvéry a občas se jim smekne ruka … na to nemá ripouš asi koule …
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 19:58 ® Shadowhunter reakce na …
-
ripka co ty si za magora
reagovatto by me fakt zajimalo
tam radeji bojuj proti myslivosti…ta ryba ma alespon nejakou snaci na preziti kdyz ji chytne rybar…bud si vybojuje svobodu a kdyz ne tak pokud je rybar hodny tak ji pusti
ale kdyz myslivec streli srnku tak te uz svobodu nikdo dat nemuze…proste je kaput..tak si najdi nejake stranky s myslivosti a oxiduj tam…ju? bo myslivci se jen vymluvaji ze strileji nemocne kusy…jojo to by musela byt cela populace zajicu a srn nemocna
- Úterý 21. srpna 2007 v 19:12 ® ripka reakce na …
-
už nebudou. Jinak dostanou rybí dech a už se ho nezbaví
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 18:41 ® toulovec reakce na …
-
alivio: bobo mi nevadí, my se milujem. už se těším jak spolu budem na srazu zase krosit 15 cm cejnky na červíka. :o))))))
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 18:16 ® hajan reakce na …
-
páchali, páchaj a BUDOU PÁCHAT!!!
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 18:07 ® ripka
-
to je dobře že už nebudete nikdy chytat ryby a budete je bránit vlastními tělíčky … aspoň teď budou moct chodit k vodě i slušní lidé kteří nemají chuť se dívat na ty bestiality co jste tam páchali
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 ve 12:18 ® harpunar
-
BoBo-díky,doufám že jsem toho kreténa rozplakal tak že pláče doteď a nebude zde prudit alespoň týden! Jináč naprosto souhlas s toulovcem-ignorovat,ignorovat,ignorovat,jak pravil soudruh Uljanov!!!!
reagovat - Úterý 21. srpna 2007 v 8:38 ® Shrek
-
Ivošku,to Ti teda BoBo vadit nebude,představ si,že je to taková masařská bestie,že nebohé štiky,co chtějí spapat pár rybiček ,chytá na voblera se třema trojhákama a pak tu štiku i se sešitou tlamičkou nechá plavat.Syčák jeden.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 23:48 ® Prichy
-
toulovec: a pak se najdou dalsi, kteri jim udelaji zadara reklamu, jednou to jsou reporteri a jednou clenove chytej.cz, no co nadelas, souhlasim s tebou, nereagovat…
reagovat