Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.230 zobrazení | 685 odpovědí
Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 20. srpna 2007 ve 23:21 ® toulovec reakce na …
-
bobo: já ti nevím, ale poslední dobou mi kokoti jako ripka začínají neskonale srát. Nesnáším maniaky co brání pavoučky vlastním tělem, co se přivazujou na Šumavě a k bráně Temelína. Jsem nějakej divnej.
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:47 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
toulík: A proč? Mě se náhodou harpunářův příspěvek mooooc líbil
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 22:01 ® Prutos reakce na …
-
Pleteš se Ivoši, rypka primitiv nebude…myslím že neni blbej, jen se bouchnul(a) do hlavičky
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 21:52 ® Cudla
-
Když už ho někdo „podsek“na romantickým revíru, už je snad konec nechytil li ho někdo CHYTˇ A PUSTˇ
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 19:42 ® toulovec
-
chlapci, měli by jste brzdit, to že tu má ripka pověst idiota a primitiva, neznamená že se tak budeme chovat i my. Poslední příspěvky mu jen nahrávají, lepší bude ho ignorovat ať si plká ty své nesmysly dál. Myslím že máme na víc ne??
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 v 18:27 ® ffik reakce na …
-
teda Ripko vcera jsem na rybach ulovil nejakyho motyla a protoze se me libil tak se ho napichl na spendlik a on se tam pekne mrskal a uplne si znicil kridylka a pak se me povedlo chytit par …asi 20 cejnu tak se je vsechny rosekal macetou a vecer sel s nima nakrmit prasata no a kdyz sem tam byl tak jsem hned dve strelil jedno sem nasel ale druhy se nekam odplazilo asi nekde zdechne ale to neva protze jsem sel dneska rano zase na ryby a ulovil as tak 30 ryb a dal sem si je do igelitky ze si je dam do vany ale zapomel jsem tam dat vodu tak vsechny zdechli krutou smrti a kdyz jsem to doma zjistil tak sem aspon nakopl ze vsteku kocoura ale neboj asi se mu to libilo jeste 2 hodky behgal a skakal po baraku a vesele si knucel.....
reagovat))
- Pondělí 20. srpna 2007 ve 14:46 ® harpunar
-
Ripko-ty hermafrodite,já ti povím že tenhle weekend byl naprosto úžasný!! V pátek jsem večer dostal malého candáta,měl to zažrané hluboko,tak jsem mu to vytrhl i s játrama ven a poslal ho pokutovým kopem do vody,chcípáka! V sobotu jsem tahal kapry a skoro každému jsem potrhal hubu-bylo třeba rychle nahazovat,protože brali,jako diví!!!V neděli jsem se přetahoval hodinu se sumcem a protože mner naštval,tak jsem ho uvázal za trest za skřele k lodi a jezdil s ním po přehradě.No musím ti říct,měl toho hajzl dost!!! Jo a ještě jsem do čeřenu nachytal tak asi dvěstě rybek pro naše kachny na dvorku.Já ryby nežeru,já je jen mučím,nejraději mám kachnu s červenám zelím.No a když jsem se najedl,tak přišel zlatý hřeb odpoledne-rybičkám v akváriu jsem dal topné těleso na čtyřicet stupňů a nevěřil-a bys jak vesele skákaly s akvárka ven a tančily po podlaze!!! Největší brejkáči byli asi skaláři,ti to vydrželi skoro hodinu!! Tak to byl alespoň weekend!!!
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 14:34 ® Robur reakce na …
-
Fisch man, možná jsi to nečetl, ale ripka zde dost vystupuje proti píchání…
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 14:05 ® skwor
-
ripka: Omyl, počasí bylo krásné, ale moc ryb jsme nepotrápili
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:48 ® hajan reakce na …
-
ripka: Leda hovno, celej víkend bylo krásně…
reagovat - Pondělí 20. srpna 2007 ve 13:35 ® ripka reakce na …
-
doufám že jste zmokli šmejdi, kteří stále ještě pro zábavu trápíte ryby
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 22:22 ® Fish man
-
Ripka: Ahoj my jsme asi ve stejném věku a pokud si holka tak bych tě rád poznal osobně pokud budeš chtít, tak se mi ozvi třeba mně i změníš?? popřemýšlej o tom!! S pozdravem fish man
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:49 ® Marfi69
-
Padis → moc pěkná fotka! Gratuluji! Po jejím shlédnutí se ta věc jménem Ripka musela kroutit v křečích v koutě a olizovat se od ucha k uchu…
reagovat - Středa 15. srpna 2007 ve 21:44 ® Marfi69
-
Ripka to je blázen… hoďte na něj/ na ní síť…
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 ve 12:46 ® Vydrain
-
Ripka je velmi omezený tvor inteligence vidlí. Nezná skoro mateřský slovenský jazyk, živí se zabíjením ostatních lidí a kořínky a bude tu něco mlet o zabíjení ryb? Ripka si nevidí na kousek nosu, bo zabíjet vývojově vyšší tvorstvo než jsou ryby je podstatně horší a v případě lidí je to přímo trestné. Takže pokud ho necháme, oni ho brzo zavřou
reagovat)
- Úterý 14. srpna 2007 ve 12:27 ® Fish man
-
Ripka: Chytáš taky ryby?? Jsi vegetariánka? otázky a rozmysli se co napíšeš!!!
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:58 ® hajan reakce na …
-
Jen dej pozor, aby tě nejakej ten hrdlořez-zabiják nachytil za ripáček.
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:18 ® ripka reakce na …
-
uprdať si choťte k vodě sami, já mám dost práce při házení kamenů na splávek vyvrhelům
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 10:11 ® ripka reakce na …
-
musím zachránit co nejvíc bezbranných tvorů před hrdlořezy a zabijáky
reagovat - Úterý 14. srpna 2007 v 7:05 ® Petas
-
Ripka – neotravuj, nereaguj, nechoď sem. Jsi pomatený. Proč nechodíš raději na diskuzní forum Duhy. Bude ti tam líp.
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 20:47 ® schwara
-
ten ripka je snad jehovista nebo co??
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 ve 20:37 ® ywan
-
ripka : tak neseď na riti a choď tam upratať !
reagovat - Pondělí 6. srpna 2007 v 18:18 ® ripka reakce na …
-
vidím že většina z vás už nechytáte a chodíte k vodě jen uklízet PETflašky. Kdybyste viděli jak znečištěné jsou břehy neturistických břehů moří a oceánů …
reagovat - Středa 11. dubna 2007 ve 20:42 ® Kubajs
-
nechtěl by někdo napsat o Ripkovi článek at se trochu zasmějeme
reagovat - Úterý 10. dubna 2007 ve 21:21 @ Pikes
-
rudla> no nevymyslel, nevypadalo to ale hezky..
reagovatByl sem naproti nim (je tam takovej průplav několik metrů, všechno de hezky slyšet a vidět..) Ty děcka byly ale nějaký vyjetý, prosit o to kdo může zabít rybu a pak ji tak umlátit..
(
- Neděle 8. dubna 2007 ve 23:12 ® rudla
-
To sis snad vymyslel.Nejsem ripka ale to bych asi nerozchodil a nebo spíš ten otec
reagovat - Neděle 8. dubna 2007 ve 23:05 @ Pikes
-
ripka> tak dnes sem byl na rybách a nejvíc sem si tam na tebe vzpoměl..Kdyby si tam byla, tak bys dostala infarkt, ale je pravda, že mě se z toho teda taky dělalo zle.. Pač vedle mě tam byla rodinka a taťka tam chytal ryby, chytl nějakou plotičku a dvě tak 8-letý děcka za ním přiběhly a jeden: tati tati že ji prosím můžu zabít prosím prosím.. a druhý děcko: ne, já ji chci zabít tati, dej mi ji, já ji chci zabít… Tak dal jednomu tu plotici, on ji hodil na zem, vzal si takovej tlustej klacek co byl delší než on a začal do ní mlátit.. Tak 8× ji bouchl (jenže se musel strefovat všude po těle, určitě ne jen do hlavy, bouchal ji z dálky) až ho museli rodiče zastavit ať přestane že to stačí.. Takovej maniak..
reagovat - Pátek 6. dubna 2007 ve 22:49 ® Tomash
-
Pikes : Nic není černobílý
reagovat - Pátek 6. dubna 2007 v 18:42 ® Shrek
-
hele co furt já?Já nemůžu za to že se nám zrodilo Ripka.
reagovat - Pátek 6. dubna 2007 v 16:38 ® skwor
-
Mary: Ono
reagovat