Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.227 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 6. dubna 2007 v 16:02 ® Mary reakce na …
Mary

může mi někdo sdělit,kdo je Ripka? On nebo ona?

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 v 15:53 @ Pikes

jo a ještě na 3.důvod sem zapoměl.. Hodně silně pochybuju že bude mít nějakou kamarádku, takže by to ani neměla s kým psát..

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 v 15:47 @ Pikes

Tomash> no já si teda myslím že bude opravdu hloupá.. Stačí si přečíst tu krátkou diskuzi s Aliviem o pár řádků níž a je to jasný.. A taky si teda myslím že to tady píše sama bez pomoci a to ze dvou důvodů: 1. pochybuju že by se mohly sejít dvě ripky dohromady – to by znamenal konec světa, a za 2. by to neodpovídalo statistikám: (dejme tomu že na 100 km čtverečných žije jeden jedinec s IQ pod 50 – to už by v tom případě vyčerpala ripka, tudíž druhá potencionální ripka by ji prakticky nemohla potkat, pač pochybuju že umí požívat vlaky, autobusy nebo nedej bože auto!!) Takže to píše sama a je hloupá..

reagovat
Pátek 6. dubna 2007 v 5:18 ® Tomash
Tomash

Pikes, můj tip je trochu jiný… Věk cca 17–21 let, holka – pravděpodobně hodně ošklivá, ale určitě ne úplně neinteligentní (jen zakomplexovaná aktivistka – ono je dnes hodně vlivů, taková Nova, Blesk a už i Reflex dají člověku hodně zkreslené představy o životě a dění kolem), nebo vás všechny tak moc vytočil neandrtálec? :-) Taky tuším, že to nebude psát sama, ale to už jsou jen spekulace. HaD a spol adminů mohl včas zasáhnout a ušetřit velkému množství chytejáků pár mozkovejch závitů – včetně mě ;-) Zpočátku to mohla být sranda, pak se v tom začala plácat a teď se už jen chytá stébel. Škoda, ale i tak jsem se pobavil :-)

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2007 ve 22:28 @ 

Ripka jsi mírně řečeno „chudák“případ,ale na druhou stranu chápu,že rozvíjíš svou slaboduchost pokuď je stále podporována odezvou rybářů.

reagovat
Čtvrtek 5. dubna 2007 v 19:44 @ Pikes

ripka, tak to je moc.. To sem teda ještě nežral.. Teď už aspoň znám odpověď na tu mou otázku. Já sem si pořád myslel že si jenom nějaká šiblá aktivistka, ale potom co sem si přečetl tvou diskuzi s Aliviem je jasný že si prostě úplně vypatlaná.. Ty si prostě tupá kráva, nemůžu to říct jinak, ty musíš mít podprůměrný IQ jak sviňa.. Prostě si fakt blbá jak punštok – (nebo jak se to říká.) Nebo spíš jak celej tucet punštoků.. (jestli nevíš kolik to je, tak 12..) No co, aspoň sem se fakt docela zasmál..

reagovat
Sobota 31. března 2007 ve 21:30 ® njesek

Ripka:nejsi náhodou rakušák?abys tady neprotestoval i proti Temelínu

reagovat
Sobota 31. března 2007 v 9:15 ® Kubajs
Kubajs

Ripko ty jsi fakt jetej ty si myslíš že tady někoho donutíš aby s tim seknul a byl maniak jako ty to neboj!!!tak co tu kurva děláš??běž otravovat myslivce??nebo modeláře?,nebo zedníky???ale už jdi do hajzlu!!ve Vtipech forech anekdotkách se nezasměju tolik jako tady stebou protože tam ještě nikdo nespad na hlavu ty fakt budeš politik a úspěšnej myslím premier vlády

reagovat
Sobota 31. března 2007 v 9:05 ® Kubajs
Kubajs

pp:ne on je syn od Buzíka

reagovat
Sobota 31. března 2007 v 8:56 @ ??? reakce na …

ribka: nejsi ty náhodou syn od Bursíka ?

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 19:07 ® Kubajs
Kubajs

hajan:jj…zabít j všechny všetně ripky :-)

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 18:41 ® hajan reakce na …

jj, zabít je fšechny…

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 17:33 ® Shrek
Shrek

Ripka:neříkám to jen tak,koukni na myslivce.Kdyby neregulovali stav zvěře,tak by se přemnožili,sežrali veškerou úrodu na polích a měli bychom hovno.Žádná zelenina,žádné ovoce.Kdyby se přemnožily ryby,byla by kontaminovaná voda.To je jednoduchý jak facka.

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 16:43 ® Kubajs
Kubajs

Ripka:tak do tedka jsem jenom četl a smál jsem se jak blázen dnes přijela sestra která dříve chytala ryby ale přestalo ji to bavit a má ráda zvířata přírodu všechno ale když četla ty tvoje pitominy tak řakle že takovýho debila ještě neviděla moc mě mrzí že se stebou nemůžu setkat osobně abych dostal do držky když chytam ryby

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 16:24 ® Padis
Padis

ripka jedna speciálně pro tebe

reagovat
foto/forum/2007/th-img1921.jpg
Pátek 30. března 2007 v 16:09 ® ripka reakce na …
ripka

jo ja řeknu, že jsem z Morávky a vy mi pak zaserete jezirko ne?

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 16:04 ® dvorak reakce na …

Ripko,muzem vedet odkud jsi?

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:53 ® ripka reakce na …
ripka

no jo, ale co když to říkáš jen tak?

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:50 ® Shrek reakce na …
Shrek

ripka: no byla by,kdyby byly ryby přemnožený.Ale díky nám nejsou,tak můžeš pít v klidu víno.

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:48 ® ripka reakce na …
ripka

jako že ve vínu že je špína z ryby?

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:07 ® Shrek reakce na …
Shrek

Ripka:živejm tvorům ne,ale rybám ano.Znečišťují vodu.Uvědomuješ si,že vše co piješ,je vlastně částečně z vody?A kdyby bylo moc ryb,tak neni čistá voda a umřeš žízní.Můžeš nám ještě děkovat!!!!!!

reagovat
Pátek 30. března 2007 v 15:04 ® ripka reakce na …
ripka

není potřeba žádné víry. Copak to se dělá? ubližovat živejm tvorům?

Někteří místní vyvrhelové tahaj k těm vraždám i nějaký děti, v některejch případech možná i svý. No to je učíte pěkně. A s nůžkama po důchodcích je ještě nerozvážíte?

reagovat
Pátek 23. března 2007 ve 20:31 ® Prichy
Prichy

spis bych na nej uz nereagoval......

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 18:32 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ripko, bud tak hodnej/á a přestan sem přispívat, bo tehle web nezastává a nikdy nebude zastávat tvý zájmy. Pokud si myslíš, že tady někoho otočíš na víru svou, tak se pleteš. Pokud je v tvým zájmu tady prudit, zklamu tě, budeš brzo odstřižen/a. Chápeš to? Dík za tvé zmizení.

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 18:16 ® regulus
regulus

Ježiš, Ripka se dal na muziku, to je prdel, jen si vybral strašlivě blbou písničku.

Tak sem nad tím přemejšlel, a von asi nebude uprchlej chovanec nějakýho šaškecu. S největší pravděpodobností bude stabilně v péči lékařů a k netu má asi přístup podle chování, vyplývá to z nepravidelnosti jeho návštěv. Nejspíš sem tam ulítne když si to tady přečte a pokouše sestřičku, no a pak má na pár dní po ptákách.

reagovat
Pátek 23. března 2007 v 18:05 ® ripka reakce na …
ripka

ne-chy-tej ry-by ša-la-la-la vždyť-je-to bo-lí ša-la-la la

reagovat
Středa 21. března 2007 ve 13:27 ® sharkcom
sharkcom

Ripka, už to nehul…

reagovat
Úterý 20. března 2007 v 11:30 ® Petas reakce na …
Petas

Ripka – Neber to prosím jako výhružku, tak to vůbec není myšleno. Jen bych byl rád kdyby jsi se do nás přastal/la navážet za nešeho koníčka. Pro tebe to asi není humání způsob trávení volného času, ale i rybařina může být humání pokud jí provádí člověk a ne prase. Nechci Tě nijak urazit nebo se tě dotknout na cti, ale věnuj se raději lidské osvětě třeba mezi Skinheds a Anarchisty nebo problematice Drog a nás nech prosím být.

reagovat
Úterý 20. března 2007 v 10:55 ® Petas reakce na …
Petas

Ripko – Ripko. Snaž se nás prosím pochopit, přeci jenom v nás Rybářích zůstali lovecké sklony, které méme v genech už miliony let, přece jenom je člověk masožravec a tudíž mu evoluce dala sklony k lovení ( zabíjení ) slabších tvorů. Snaž se pochopit našeho koníčka, možná čistě hypoteticky kdyby jsme neprovozovali rybolov, budeme lovit něco jiného, možná i slabší, něčím výjmečné jedince, což jestli se správě domnívám Ty jsi poznal/la osobně. A znovu to přeci začít nechceš.!!!!

reagovat
Sobota 17. března 2007 ve 12:00 ® joba

Je vidět, co udělá z člověkem nedostatek vlastních aktivit a zájmů..... :-)) ))

reagovat