Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.053 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 8. března 2009 ve 14:58 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Mary:AUUUUUUU­UU,VELKÉ VELKÉ VELKÉ NEDOROZUMĚNÍ !!!!!!! Omlouvám se všem-„hasím požár“text není můj!!!! Blbec jsem se neodhlásil,když jsem musel odejít od compu,přihlášení jsem si hodil na lištu,abych se nemusel znova přihlašovat.Když jsem se vrátil ke compu načapal jsem tu nezvaného hosta a ten si trošku „pohrál“ na můj účet…Máme návštěvu a já nejsem povinen hlídat puberťáky....­.Nic,nebudu to rozvádět,ještě jsem trochu nas…j.„Moje reakce“ není mou reakcí a ani nedává smysl.Ještě jednou se moc omlouvám!

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 14:56 ® Prutos
Prutos

Tohle fórum mě opravdu baví. Rypka mi ani v nejmenším nevadí, je to svérázná postavička tohoto webu, nikomu tu neškodí a nikoho konkrétně neuráží. Zato se tu krásně projevuje „inteligence“ jiných jedinců. Juro, vždyť se na ně vyser, jejich vizitka. Aspoň víme s kým máme tu čest.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 14:34 ® Mary reakce na …
Mary

ketty.vydra machruješ co, když nemáš vyplněnou kartu. A pokud něco nevíš, jestli máš, tak to radši nedělej.

Pepos93: Pokud tě něco kaká a to je Ripka, co sem lezeš na toto fórum a kazíš. Jsem se těšila, jak ji regule hezky s uvítáním dopřál vycházku a vy to musíte zmršit.

Ripko ozvi se i já se těším, tvé návštěvnosti.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 14:12 ® kety.vydra
kety.vydra

Ty vole,Ripka,já nevím jestli mám na tebe vůbec reagovat,ale jelikož je to tvoje fórum…Hele,sám seš tupec a vypatlaný kretén,tak mi teda řekni,co jsou podle tebe například rádoby fanoušci na Bazalech? Asi slušný lidi,ne? Nech se vyšetřit!!!

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 13:49 ® Michal/
Michal/

yerrx< Ale asi ti to nestačí.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 13:27 ® yerrx
yerrx

no ja vím vy to s náma vlastně myslíte dobře a je to jenom pro nás …bla blba bla… tohjo mám dost ve škole a doma taky

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 12:27 ® 

Tak opravdu nevím…Pořád se tady někoho dotýká, že mu „my velcí“ klademe za vinu, že je mladý. Pravda, stáří není žádná zásluha, nicméně „Mladý umí bejt každý tele“. (To je citát Marka Tweina). Už jsem to tu někde psal, že mládým sluší určitá dávka pokory a to bez urážky, ale někdo by ty mladé měl mít právo aspoň trošku vychovávat. (Nebo, chcete-li, usměrňovat). Jenže…

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 3:10 ® cercer
cercer

chlapci stejné krevní skupiny…brzdě­te..regulus vám ani jednomu neřekl nic špatného,jen se snažil uvést pepose na správnou kolej.Jedná s vámi slušně a to,že se vám zdá,že vás uráží tím,že omlouvá vaše mládí..uvědomte si,že to,co právě každým dnem ,,objevujete" nebo ,,vymyslíte"už tu bylo kdysi dávno před vámi a dávno už to někdo vymyslel a objevil.Nikdo vás nenapadá,že jste mladí a horliví,jednou přijde doba,kdy tohle také pochopíte a budete mluvit stejně s mladšíma v dobré víře jako on. MARNĚ…

reagovat
Sobota 7. března 2009 ve 23:08 ®  reakce na …

Přesně… seš stejná krevní skupina:D

reagovat
Sobota 7. března 2009 ve 22:11 ® yerrx
yerrx

regulus – o tom to je, vy se ten náš špatný názor snažíte postrčit k tomu vašmu skvělému, jenže nám se může zdát jiný názor skvělý a vy na do toho ledatak kafráte

reagovat
Sobota 7. března 2009 v 19:14 ® regulus reakce na …
regulus

pepos – hmmm … , když myslíš … Pokud se domníváš, že je tvůj původní příspěvek správně a jsi o tom přesvědčen, co k tomu dodat. Myslet si můžeš co chceš, psát si sice můžeš svým způsobem taky co chceš i když to je dost relativní, pokud se přejedou určitý hranice, tak to obvykle začne někomu vadit. Mimochodem i ten tebou zmiňovaný psychouš je relativní pojem.

yerrx – možná by ses divil co dokážeme nebo nedokážeme pochopit, připadne mi, že někteří z vás jsou strašně vztahovační a za vším vidíte něco proti vám i když to vůbec není pravda. A černý ovce, to seš na omylu, možná se jen kapinku snažíme ty vaše neujasněný názory popostrčit tím správným směrem, určitě to není nic proti vám.

Je mi zcela jasný co si myslíte. -:))) Konec debaty.

reagovat
Sobota 7. března 2009 v 15:24 ®  reakce na …

yerrx> čekal sem jestli mě někdo pochopí a vidím že pochopil. dík regulus>viděl sem že se ripka objevil v okolních fórech ty jeho keci se nedaj přehlídnout ale stále si o tobě myslím své ať už mi napíšeš své. a nepožil sem neboť beru antibiotika a pít nemůžu. jinak zamyslet se nad sebou můžu ale pořád mi bude vycházet to že můj příspěvek je v celku správně… každý má názor napsat co chce a komu chce a na co chce tak nevidim tvojipřehnanou péči mě tu poučovat. ty si rypku zdrav jak chceš já si taky budu psát co chci

reagovat
Sobota 7. března 2009 ve 12:55 ® yerrx
yerrx

pepos.93 – jsme černé ovce lidstva, na půl cesty tam a napůl cesty tam, divím se že sis ještě nezvykl, ti „velcí“ to nedokážkou pochopit…

reagovat
Sobota 7. března 2009 ve 4:46 ® regulus reakce na …
regulus

Pepos a ještě jedna věc, Ripka je místní „maskot“ a to si piš, že by mě ani nenapadlo tohle téma otevírat, kdyby se tu zase neobjevil (jen se projevil v jiným fóru). Mimochodem jsem mu tohle napsal už několikrát, je to takovej náš důvěrnej pozdrav, žádná řeč o psychouších a střílení.

reagovat
Sobota 7. března 2009 ve 4:36 ® regulus reakce na …
regulus

Pepos93 – tys buď požil nebo ti to ani trochu nezapaluje, vůbec nešlo o věk, ale o to co jsi napsal 6.3. ve 22:56 hod. Kdybys měl v kartě napsaný, že ti je 45 tak bych ti na ten příspěvek pro změnu odpověděl že seš k***t a máš to v palici vyramovaný. Takto jsem jen použil příměr se tvým mládím a doufal jsem, že se zamyslíš, což se jak se zdá nestalo.

reagovat
Sobota 7. března 2009 v 1:36 ®  reakce na …

já sem úplně v klidu… pokud moje příspěvky omlouvá mládí tak nevým co omlouvá tvé téma „diskuze o HOWNĚ“ … nechápu proč tady každý kéruje ostatní za věk… tohle je internetová diskuze a kdybych nebyl slušnej a do karty si napsal že mi je 45 tak tam napíšeš co? nevím co vám vadí na mladistvém věku??? já myslím že můj příspěvek odpovídá přesně tomu tvýmu… s blázama si začal ty a pokud se chceš hádat tak prosím… opět platí kážeš vodu, piješ víno.. ať už se mnou bude většina nesouhlasit(je to ostatně jejich věc) tak si myslím že můj názor je můj názor a poznámky typu vychladni si nech pro svý děti… já s tebou ryby nechytal tak nevim co máš za právo se do mě navážet

reagovat
Sobota 7. března 2009 v 0:09 ® regulus reakce na …
regulus

pepos93 – uklidni se, tvůj příspěvek omlouvá jen tvoje mládí, taky mám někdy pocit, že by některý jedince bylo … , ale dokážu se nad to povznést.

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 23:56 ®  reakce na …

Psychouše by měli hned střílet a ne je ještě pouštět na internet:D

reagovat
Pátek 6. března 2009 ve 23:46 ® regulus
regulus

Ripka – koukám, že seš zase na vycházce, vítej opět na chvilku na svobodě. -:)))

reagovat
Pondělí 23. února 2009 v 17:50 ® kety.vydra
kety.vydra

No super video(ironicky),je zajímavé,že si tu rybu ani toho hada nikdo nedal před kamerou do huby…Co si tím chtěli páni kuchaři dokázat? Jinak,vyhlášená specialitka je prý opičí pulzující mozeček…Psali to v bulváru,že?

reagovat
Neděle 15. února 2009 v 0:37 ® Libor
Libor

Ripka > Ripko a jaký máš názor na myslivce?

reagovat
Pátek 13. února 2009 ve 20:54 ® 

Ježiš marja, lidi, ovládejte se a zachovejte paniku.. Ten imbecil, který si říká ripka si nevidí ani na špičku nosu…na co si hraje? Je v ilegalitě a káže nám moudra za která bych nedal ani zlámanou grešli---Jiný kraj, jiný mrav. Co je na tom nového? Abych pravdu řekl, nechápu, že na to může někdo reagovat. Pošlete tu,(toho) ripku konečně do.......

reagovat
Pátek 13. února 2009 v 16:20 ® Mary reakce na …
Mary

Tak to je teda dílo. kam se se........reme. Ani ho neklepne a půlku strčí do horké vody. Taky vedle mne sedával rybář, který ho živýho dal do igelitky a nechal ho tam celou dobu, dokud nešel domu. Ale toto same bylo vloni na Brněnském plese co měli tombolu. Nacpali do igelitky živé, ani neklepli a opilec než se dostane domu, tak rybu řádně potrápí. Tak toto odsuzuji. Taky bych je dala do igelitu na zkoušku.

reagovat
Pátek 13. února 2009 v 15:45 ® luk888 reakce na …
luk888

Tak to je hnus, vždyť ty ryby se pak ještě hýbou:D:!… Bych je postřílel ty kuchaře toto snima dělat:p…

reagovat
Pátek 13. února 2009 ve 13:03 ® ripka reakce na …
ripka

kéž by si při tom zadřeli třísku svině hnusné www.rozzlobenimuzi.com

reagovat
Pátek 13. února 2009 ve 13:03 ® ART reakce na …
ART

ripka : tys tenhle web objevil až dneska?

reagovat
Pátek 13. února 2009 ve 12:59 ® ripka
ripka

vyhlašuju proti všem šikomokejm mrdkám bojkot

www.rozzlobenimuzi.com

Jsou to zrůdy který si jenom voblíkly nevinný usměvavý šikmý držky. A teď si jdu zahrát pár levlů vietcongu

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:40 ® Mary
Mary

Mne vyhovuje jako žena, bude nás víc.

reagovat
Středa 28. ledna 2009 ve 23:25 ® 1Mara
1Mara

Nóó jsem s levou i pravou :-D DDDDDDD

reagovat
Středa 28. ledna 2009 v 11:31 ® LojzaRybka
LojzaRybka

1Mara>ty jsi kluk???? :-)) )))))))))