Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.099 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 30. října 2008 v 15:32 ® ripka reakce na …
ripka

prispevek – samozřejmě že zlí neonacisti chtěli holejma rukama napadnout skupinku bezbranných romů, kteří tam poklidně stáli u hospody a v rukách měli jen mačety, boxery, teleskopy.

Co mohla policie dělat? Museli rychle vymyslet jak svejm sponzorům, tj. drogovejm dýlerům a pasákům poskytnout nějakou tu službičku, když už je tak dobře platěj. „Policie“, se vrhla se samozřejmě na ty zlý, neozbrojený (zřejmě zlozvyk ze 17.11.) které si označili za neonacisty, zatímco zákazy demonstrací a zákroky proti demonstrantům necikánského, nebo nežidovského původu a tolerance loupežných přepadení českého obyvatelstva zmíněnými privilegovanými tlupami jim přijdou naprosto nenacistické.

No to je v podstatě všechno. Prostě, nic pro mrdky, který spokojeně čekaj jako ovce jak to dopadne

reagovat
Neděle 19. října 2008 ve 21:30 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Tak už to dolehlo i sem. Raději se vraťte k rybám…

reagovat
Neděle 19. října 2008 ve 13:06 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ripka:Tak co,jak dopadl sraz v Litvínově?

reagovat
Pátek 17. října 2008 v 17:10 ® ripka reakce na …
ripka

pořád skuhraj že jsou dyskriminovaný kůli svý ušmudlaný kožce, tak jim tu špínu zkusím sundat (klackem) a jim se rázem bude žít lépe

reagovat
Pátek 17. října 2008 ve 12:43 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ripka,jestli tam půjdeš,tak jim to natři.

reagovat
Pátek 17. října 2008 ve 12:20 ® 

Halo, halóóóó, když už se tu zabýváte pohlavím ripky(i), ještě je tu pár možností: Pokud opustíme rovinu jazyka, tedy rod (mužský, ženský, resp. střední) může jít také o bezpohlavní(ho) jedince, nebo dokonce o několik jedinců neznámého pohlaví, počtu a kdo ví čeho ještě. Jisté je toliko fakt, že to nejspíš žere jenom trávu.(-:

reagovat
Čtvrtek 16. října 2008 v 15:19 ® ripka
ripka

a kdo z vás je česká mr.ka? protestinfo.wor­dpress.com

reagovat
Sobota 20. září 2008 ve 12:00 ® cercer
cercer

padák:vůbec né!!naopak,proti etice je jednou chycenou rybu zase hodit zpět,aby dál znečišťovala naše už beztak zaneřáděné toky!!

reagovat
Pátek 19. září 2008 ve 21:36 ® -zruseno

K rybám by sme se měli chovat šetrně a je dobré je pouštět,že si však rybář sem tam odnese domů nějakou tu šupinu,podle mě není nic proti etice.

reagovat
Pátek 19. září 2008 v 15:52 ® Salmo
Salmo

Vydrain> No já jsem si už dvakrát prošil prst háčkem naskrz(jednou rotačkou a podruhé kaprařským hákem),takže ze mě by měl/a/o ripka radost.A Prutos už se pro ripku taky prošil hákem,tak co chce víc ?? :-))

reagovat
Pátek 19. září 2008 v 9:33 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Salmo, to si pleteš, ripce vadí, že ty ryby vůbec pícháme háčkem do huby :-) tuhle to to stvoření chtělo zkoušet na nás :-)) )

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 23:17 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Kristova noho......

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:09 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Tak to už je moc i na mě. „Zabili jste živého tvora pro zábavu.“ Pravda tento víkend jsem zabil první rybu v tomto roce, ale moc mě to nebavilo. Nevím docela často jím maso tak se musím zeptat nějakýho řezníka jestli ho to náhodou nebaví když poráží krávu nebo prase. A když budu jíst kapra každej týden tak budu mít asi hodně špinavou duši. Tak ať mám je mi to fuk, mám pocit, že je to tak nějak přirozený že člověk něco občas pojí. Hlavně že pan/paní RIPKA je plnohodnotný člověk s čistou duší. Ještě si to plnohodnotně srovnat v hlavě. NAPSAL- Ten co má nečistou duši neplnohodnotný člověk s nízkou morální úrovní „Bulldog.O“

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 22:02 ® Salmo
Salmo

ripka> Přoč hážeš všechny do jednoho pytle,copak chyťapušťák zabíjí pro zábavu ?? Já myslím že ne.To si totiž nesmíš plést masařinu s chyť a pušť :-)) )

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 ve 13:55 ® ripka reakce na …
ripka

nemohu podporovat srazy lidí s tak nízko morální úrovní. Zabili jste živého tvora pro zábavu. Už nejste plnohodnotní lidé s čistou duší

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 v 0:09 ® MiK reakce na …
MiK

jenže my u nás na Moravě máme ještě to ripka ! Ale to málokdo ví, tak si to nech pro sebe.

reagovat
Čtvrtek 18. září 2008 v 0:01 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Mik :-)) ) jak nebylo? podle rodu ženského je to ta ripka, nebo podle mužského ten ripka a nebo tvoje verze :-)) ) takže je to jedno :-)

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 23:47 ® MiK
MiK

Vydrain> „jakto že si nebylo na srazu???“,
stále nemám jisto v pohlaví, tak mi v tom , prosím, nedělej BORDEL !!!! Děkuji.

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 22:49 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ripko, jakto že si nebyl na srazu??? Jsme na tebe byli celkem zvědaví …

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 22:36 ® Robur
Robur

nic se mu nestalo, byl na rybách, že jo?!

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 22:23 ® regulus
regulus

Ripka, čus, už tu bylo skoro smutno, mysleli jsme si, že se ti něco stalo.

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 21:12 ® Shrek reakce na …
Shrek

Hele,Ripko,asi napíšu osobě Tobě blízké aby Tě vlatnoručně zaškrtila.Neser a prodávej baterie :-))

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 13:33 ® ripka reakce na …
ripka

Texaský masakr motorovou pilou: „musíš to zarovnat, nebo se mu to zanítí“

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 13:04 ® cormoran reakce na …
cormoran

Nepřál bych si, aby mě rybář pustil zpátky, páč bych se nesmířil s prohraným bojem a stejně bych asi někde chcípnul, protože z těch orezlejch háčků s megaprotihrotama bych dostal nějakou infekci…

reagovat
Středa 17. září 2008 ve 12:31 ® ripka
ripka

bejt rybou, co byste si přáli ze všecho nejmíň?

reagovat
Sobota 16. srpna 2008 ve 23:13 ® kety.vydra
kety.vydra

Hm,nic se nezměnilo,s Ripkou stále není rozumná řeč.Ripka,u tebe se zlepšení tvého stavu už nepředpokládá,že­......?

reagovat
Pátek 11. července 2008 v 19:46 ® Zcuter
Zcuter

to tohle forum jěště existuje???nevím co jste s ripkou udělali ale je pravda že už nás tu tolik neotravuje…rep­sektive vůbec…(teda na ostatních forech.)

reagovat
Čtvrtek 10. července 2008 v 10:03 ® Bulldog.o
Bulldog.o

Proč vlastně chceš pořád demonstrovat proti radaru. Proč ho tady prosímtě nechceš? Já jenom ,až spolu vyrazíme malovat transparenty abych věděl co ta mám napsat.

reagovat
Středa 9. července 2008 ve 21:41 ® siri

Copak nejaka ta redkvicka, ale vemte si ty kazdodenni masove vrazdy v kazde hospode – a i mimo ne. Sam jsem ted sprovodil ze sveta kvantum kvasinek, mirumilovne si vegetujicich v pivu, co jsem si dal po veceri…

reagovat
Středa 9. července 2008 v 19:55 ® Prutos
Prutos

ripka: dyť už nevíš co samo chceš..napřed nabádáš, pak se ti to nelíbí.Těžko se ti zavděčit :-((

reagovat