Chytej.cz

Ripka a spol.

6.3.2007 | Robur | 81.586 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 30. května 2008 v 10:21 ® ripka reakce na …
ripka

tak buď rád, že hned poznáš kdo je blbej. To každej neumí. Je dobře že jseš na tomhle fóru, abys ostatním kteří to neumí poradil :-))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 10:18 ® ripka reakce na …
ripka

bejt po mým tak ty lidi nezabíjím. Podle mého gusta by bylo přeměnit třeba kuchanou kočku nebo opici do pozice kuchajícího a obráceně.

Jestli je rybaření lepší… no co kdyby se kuchaři v restauraci domluvili a do talířku ti nastražili háček. A pak by přišlo soustíčko po kterém by tě vlekli po zemi až k výčepu. No to by byla sranda. No a kdyby se to takhle opakovalo tejden, pak klidně přijedu na sraz a zkusíme porovnat názor :-))

reagovat
Pátek 30. května 2008 v 9:44 ® novas32 reakce na …
novas32

cece, reknu ti, lidska blbost vetsinou k smichu neni, ale v tvem pripade vyjimka potvrzuje pravidlo…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 22:08 ® Pikes
Pikes

áá kurňa… zas je tu ta „mozková kapacita“… No sem zvědavej co ze sebe zas ta hloupá hlava dostane… Chjo, že tě to furt baví se tu ztrapňovat rypáku.. Jen doufám že nebudeš mlet takový kraviny bez jakékoliv spojitosti jak posledně.. :-/

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 16:40 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Tak jsem to nemyslela. Já jenom, že ty tví kamarádi z tech webů ochránců zvířat řvou z plných plic, že by lidi za to zabili. Tak se ptám, co je horší?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 16:30 ® ripka reakce na …
ripka

a něco jiného by tě nebavilo?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 16:22 ® ripka reakce na …
ripka

no koukám, že stojíš na rozcestí a nevíš která cesta je správná? Na jedné cestě ti budou stát v cestě ochránci zvířat a svědomí, na té druhé nejméně policie ČR

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 15:52 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ripko, zkus mi rozumně odpovědět na jednu otázku: Co je horší? Chytat ryby nebo zabíjet lidi?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 14:32 ® novas32
novas32

a podivejme, vidim, ze o dost prichazim, ze jsem tohle tema zatim neprocetl :-) ale rychle to napravim. tak me napada, taky se to mohlo jmenovat „ripka trivka“… je tohle vubec mozny? :-)) )

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:42 ® monaster reakce na …
monaster

Vydrain: teda jak si tio dokázala. padla tu od jedna celá rozumná tázací věta od našeho společného známého :-)

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 13:20 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

1. víkend v září na soukromém revíru na Vysočině. Přijedeš?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 12:44 ® ripka reakce na …
ripka

a kde se to má konat?

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 12:06 ® monaster reakce na …
monaster

chlapi, chlapi tam mělo být

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 ve 12:04 ® monaster reakce na …
monaster

Skalenej řízek: Budeš se divit taková slečna tu byla. a chlapy s ní rozumně diskutovali. ale Ripka je spíš Rypák

všeobecná diskuze 25.2.08

@ ekolozka ahoj vsichni rybari, musim se priznat, ze sama jsem nerybar, ale snad si muj prispevek prectete. Zajimal by mne nazor vas vsech, zda si myslite, ze znalost o rybi fyziologii a ekologii by mela byt soucati rybariny? Existuje dostatecna osveta, napr. o umrtnosti zpusobene jako dusledek chyt a pust? Muze to byt i 30% podle zahranicnich studii, a je to hlavne dusledek pouzivani urcitych technik a vybaveni, ale take neznalosti o tom, jak ty ryby vlastne funguji. Myslite si ze to je problem? Reaguji na zaklade hovoru se svou dloholetou kamardkou, ktera se nedavno dala na rybarinu (praktikuje hlavne chyt a pust), ale vlastne o tech rybach (krome toho, jak je chtynout) o nich nic moc nevi. Zajimal by mne nazor sirsi rybarske komunity. Dekuji

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 11:31 ® cercer
cercer

…i Regulův návrh(a můj) byl spíš řečnický…

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 11:30 ® cercer
cercer

Skalenejřízek: nežer to tak:-) tady je to spíš relax!Nebo to prostě nečti a ignoruj..pro plno lidí je toto forum velmi oblíbené..

reagovat
Čtvrtek 29. května 2008 v 11:06 ® Skalenejřízek
Skalenejřízek

Že vás to baví???Někdy mi vážně příjde,že je Ripka jeden z vás ,nejspíš je to nějaký zakomplexovaný egoista,který musí mít opačný názor,aby se měl s kým hádat a ví,že zde má 100% podporu.Pochy­buji,že by na tento server chodila mladá holka prudit do rybářů a hádat se s nimi a někdy mi příjde,že i naschvál ztrapnit. Nic proti nikomu jen mi to nepříjde vtipné a ani zajímavé,občas i ubohé. Regulus:Vsadím se klidně o basu Plzně,že Ripka na sraz jako Ripka nepřijede

reagovat
Středa 28. května 2008 ve 22:48 ® regulus
regulus

RIPKA – čus kemo, nechceš zajet s nama na podzim na sraz, pochytáme nějaký rybišky za dršku, popijeme nějaký pivíčko, zblajznem nějaký to vepřový a drůbeží, dle chuti, pokecáme o názorech …

reagovat
Středa 28. května 2008 v 19:01 ® monaster reakce na …
monaster

RIPKA: jestli s epotřebuješ zviditelnit dje se k se zeleným :-) tam lidi s takovýmhle potenciálem potřebujou

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:59 ® monaster reakce na …
monaster

Ripka: kdybycch měl náladu dohodovat se o ničem nerozváděl bych se

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:59 ® monaster reakce na …
monaster

Ripka: psla si že maso neodmítáš. tak si za názorem stůj a nebo nekecej

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:57 ® ripka
ripka

já žádný zvířecí maso nejim. Jim jenom ledničkový, pánvičkový a talířkový.

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:56 ® monaster reakce na …
monaster

ty a co kytičky? minule jsme šel po louce po trávě. těch se nezastaneš?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:56 ® monaster reakce na …
monaster

a tak jsi naběhl Ty: Ripka mstitel. Který všechny rybáře ukecá a uondá k smrti

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:54 ® ripka reakce na …
ripka

lidi se účinně bránit mohou, ryby ne

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:51 ® monaster reakce na …
monaster

že k nám nepřijdeš stávkovat proti D8? ať se tam ty lidi udusej v těch vesnicích co jezdí doprava teď. takovejhle tlučhubů co seděj za kompíkem ale v životě asi neudělali pro přírodu nic takovejch tam potřebujou hodně. a čím uřvanější tím líp

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:50 ® ripka
ripka

to už jseš jako zpátky z tý řeky?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:49 ® monaster
monaster

ripka: a  Ty jako správnej člověk co má ekologie plnou hubu si tam ten vlasec nechal viď?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:49 ® ripka
ripka

musíš si najít nějaký nerůžový kamarády. Pak Tě to třeba ani nenapadne :-))

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:48 ® monaster
monaster

ripka: škod aže ne jazyk. nemohl bys kecat kraviny

reagovat