Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.760 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 28. května 2008 v 18:47 ® monaster reakce na …
monaster

a neodpověděls. že jíš maso hovězí, drůbeží a vepřový co někdo taky zabil Ti nevadí?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:46 ® monaster reakce na …
monaster

na ale opravu Tvýho slova drška:-) jinak mi přijdeš jako jeden nejmenovanej ageeeeeeeent v růůůůůůžovo­ooooooooučkým tričíčku na jednom fajn rádiu. ale ten teda vůůůbec takhle ne prudííííííííí

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:45 ® ripka reakce na …
ripka

chuchvalec vlasce vodhozenej rybářským zasraným hovadem mi málem amputoval prst

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:44 ® ripka reakce na …
ripka

co jako Ž..Ž? to už jako nahazuješ, nebo to dělá ňáký zvýře?

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:41 ® monaster reakce na …
monaster

jinak píšeš jaky to někdo Tobě už udělal. škoda že měl malej háček a bez proti hrotu. a že Tě netahal po suchu. že Tě voda nadnášela…

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:39 ® monaster reakce na …
monaster

napadá mně leda co napsala kolegyně Vydrain: svými slovy : Ž ty trubko. Ž ........

reagovat
Středa 28. května 2008 v 18:32 ® ripka reakce na …
ripka

možná že to pochopíš ale potřebuješ to pochopit sám.

Tak nějakého rybářskýho kámoše požádej, aby tě hákem za dršku přetáhl přes řeku na druhej břeh, a přijď pak začerstva napsat, co tě při tom ve vodě napadlo :::

reagovat
Středa 28. května 2008 v 15:19 ® monaster reakce na …
monaster

a kurňa. Ripka je ZelenoHrách. to se k někomu z Vás přiváže řetězem aby znemožnil sadistické mučení ryb

reagovat
Středa 28. května 2008 v 15:16 ® monaster
monaster

Ripka: říkáš že ani maso neodpíráš.to Ti nevadí ten vrah co zabil tu krávu? kuře? nebo co to baštíš? vepře? neměl by bejt taky popravenej porážkovou pistolí? člověče. prober se. když chceš napomínat nevhodný zacházení s rybama beru. ale přijdeš mi jako bys chtěl všechny rybáře vymtit. to ti nějakej rybář přebral starou že je tak nenávidíš?

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 0:58 ® regulus reakce na …
regulus

No kapinku SCI-FI, ale zajímavý by to mohlo být, následky si nedovedu dost živě představit.

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 0:56 ® cercer
cercer

Regulus:chlape-umíš si to představit?!!!:-)

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 0:55 ® regulus reakce na …
regulus

cercer1 – kurnik, to je nápad, první oficiální sraz serveru Chytej.cz s Ripkou. Boňác to natočí a Šíp s Novotným a ostatníma bavičama, to můžou v klidu zapíchnut. -:))))

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 0:46 ® cercer
cercer

Ripka:bude sraz- přijď vše a všechny rozebrat tam…

reagovat
Úterý 27. května 2008 v 0:44 ® regulus
regulus

Čus Ripouši, už se mi po tobě stýskalo. Co plánuješ, teroristickej útok na emerickou základnu v Brdech??? Já bych to spíš směřoval do Strakovy akademie, aspoň by byl od těch ****** klid. Vzal bych to napříč politickým spektrem, hlavně melouny bych nešetřil. -:))))

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 22:07 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Robure, plácni si jednu přes tu tvoji nevymáchanou dršťku :-)) )

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 22:04 ® Robur
Robur

vydrain, není to náhodou amerikanizovaná vydra?

jinak dršťka jde ruku v ruce s lahváčem. Kdo ví, jak to myslel.

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:47 ® Salmo reakce na …
Salmo
:-D
reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:46 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Ahoj Ripko, chci se tě zeptat, jestli své přátele oslovuješ taky „parchanti“. My jsme tě tu vlastně přijali mezi sebe a také se tím pádem počítáme mezi tvé přátele. Tak si myslím, že od tebe očekáváme hezčí přijetí, hlavně po tom, co se nám po tobě tak stýskalo. Když si dáš tu práci, tak to tu najdeš.

A držka se píše s Ž, ne s Š, takže drŽka, vždycky drŽka …

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:26 ® Salmo reakce na …
Salmo

tak to by nebyl on(ona) kdyby do nás něšel zhurta…:-D

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:16 ® Vydrain
Vydrain

A koukám jde zase na nás dost zhusta, co? :-D

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:12 ® Ftmči reakce na …
Ftmči

Ripce ahooooj (to mám z té vody), to teď místo rybářů pronásleduješ američany? Mnohem lepší cíl to se musí nechat.

reagovat
Pondělí 26. května 2008 ve 20:11 ® Salmo
Salmo

hezky !! ripka ožil(a) huráááá !!!! :-D

reagovat
Pondělí 26. května 2008 v 19:56 ® ripka
ripka

tak co parchanti, byli jste na kótě 718?

Nebo si sem necháte nastěhovat cizáckej vyvrhel s tupým výrazem v drškách a lahváčem v pazouře?

www.greenpeace.org

reagovat
Středa 30. dubna 2008 ve 14:14 ® regulus reakce na …
regulus

Ripka si s náma hraje na skovku, naposledy se tu ukázal(a) 17. dubna, to není zas až tak dávno. Asi má zaracha. -:)))))

reagovat
Středa 30. dubna 2008 ve 13:08 ® harpunar

hajan-nepokoušej!!!

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 23:07 ® Salmo
Salmo

Ripka to asi zabalil/a…no škoda ale byla tu aspoň sranda :-D

reagovat
Úterý 29. dubna 2008 ve 23:06 ® Robur
Robur

Ripko, halóooooooooooo

reagovat
Pátek 21. března 2008 v 18:23 ® hajan

Kua, kam se poděla Ripka? Snad jí nějakej „rybářskej vyvrhel“ nepích do huby hák??? :-)

reagovat
Pondělí 21. ledna 2008 v 1:29 ® Pikes
Pikes

regulus> rčení je to pěkný, ale pro tuto situaci podle mě dost nevýstižný.. ;-)

Robur> já doufám že v mým věku mi ještě nic praskat nebude :-) , ale máš určitě pravdu, nějak sem se rozohnil až moc posledně.. :/ ripka mě za to nestojí.. :-)

Mary> jj, právě proto je studentskej život tak skvělej… :-D

dudu> já sem na tebe určitě nijak neútočil, jen sem reagoval na ten tvůj příspěvek o srovnávání IQ kterým sis hnedka přisadil k Prutosovi.. ;-) nic víc!! (ale jen tak mezi nama, ripku bych si dal i ve čtyřicítkách.. :-D – toto ale chápej jako srandu, nechci aby to vyznělo tak, že si o sobě nějak moc myslím.. :-) – (což si teda nemyslím))

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 ve 13:45 ® Mary
Mary

OPRAVUJI: Z holky na kluka se to nepozná. Klukům, takové ty dívčí grimasy moc nejdou.

reagovat