Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.759 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 20. ledna 2008 ve 13:41 ® Mary reakce na …
Mary

dudu: jo a u těch kosmických dětí, tam to bylo velice utajované.

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 ve 13:36 ® Mary reakce na …
Mary

dudu: no a to jsi se trefil, měli jsme tu Blanku a máme z ní Dominika. Rozhodně bys to teď nepoznal, že to byla holka. Z kluka na holku se to většinou pozná. Byli i v nějakém tom pořadu co na to rodiče,jak se s tím smiřujou, mám dojem, že v Sauně. Dokonce se chce předělat komplet. Jednou povídá: tak jsem si šetřil na koule a koupil jsem si auto. V této holce byl skutečně kluk od mala. Chůze chování, motorky.

reagovat
Neděle 20. ledna 2008 v 0:34 ® dudu reakce na …

Mary- to je divných slov, samý teplo, teplé, Teplé, díky bohu že tam není ještě teplá :-)) Ale to my kosmický děti rozhodně nejsme.

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 ve 23:34 ® Mary reakce na …
Mary

dudu: nevím v čí, ale mohla bych vědět v jaké. Vetšinou je tam teplo, takže v teplé, no a já jsem z Teplé.ha ha ha Koukám, že jsi také, z doby Gagarinovi.

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 ve 22:51 ® dudu reakce na …

Pikes- omlouvám se, nějak sem přehlédl tvůj pokus o útok na mou osobu. Nedokáži se v tom nějak orientovat, mohl by si mi prosím zdělit, v čí řiti se právě nalézám :-)

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 ve 22:22 ® Mary reakce na …
Mary

studente: do neděle dóost času, na vystřízlivění

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 ve 21:52 ® jarryn21 reakce na …
jarryn21

Regule :-) Tak tedˇjsi mu to fakt normálně vysvětlil:-)) )))

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 10:04 ® Robur
Robur

Pikes, klid, praskne ti žilka a Ripka bude slavit vítězství, že je zase o jednoho trapiče míň.

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 9:22 ® Zauwi
Zauwi

to regulus: piš česky, kdo má po ránu hledat na internetu latinu,bo co to je¨.....

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 5:09 ® regulus reakce na …
regulus

Pikes – Simia simia est, etiamsi aurea gestat insignia.

reagovat
Sobota 19. ledna 2008 v 0:59 ® Pikes
Pikes

Ripák> tak teď sem se už fakt nasral… Jaký slovo zas do háje???? co to probůh furt meleš za srance??? Co má být jako kouzelný ty tupče?? Teď sou jediný dvě možnosti: buď ty seš naprosto, ale naprosto v pič*i, nebo já sem moc ožralej… :-) Jako ale sory, možná sem opilej dost, ale stejnak na tebe nemám… Ty si totiž úplně v prdeliiiiii !!!! Můžeš mi prosimtě normálně říct co to tu zas jako gdákáš???

for Prutos a jeho konvoj :-) > teď tu o víkendu nejsem, tak se do mě za ten příspěvek zas tak moc nestrefujte, pač nebudu moct reagovat… V neděli večer vám klidně odpovím na všechny vaše otázky.. :-)

Dudu> a ty si mě potěšil, čekal sem že se potrefená husa hned ozve a ty nic, čímž sis u mě určitě vysloužil plusovej bod !!

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 19:24 ® Salmo reakce na …
Salmo

Robur> ty bláho třeba jo vždyť už je známá jako „žena moha tváří“ :-D :-D

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 19:18 ® Robur
Robur

co když je to Anča Škrlová?

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 18:32 ® 

zdarec ripko uz te zase otravuju… kdyz uz se tu hadaji vsecky okolo nemuzes nam alespon potvrdit jestli si ON, ONA, ONO nebo co vubec?abysme tu nepsali kraviny jako milí(á) atd.

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 18:26 ® ripka reakce na …
ripka

to slovo je kouzelné, Pikesi

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 16:35 ® Pikes
Pikes

Prutos> ne, to je dobrý, já už sem si to četl a nevím proč bych měl znova… Na tvou otázku proč si myslím že je ripka hloupá sem ti odpověděl že ti to nebudu vysvětlovat znova – tzn. že už sem to tu asi psal, tak se mi to nechce zas opakovat.. Doufám že takto rozepsaný už to chápeš.. :-) A teď sem ale koukal a všiml si že si psal, že jako opičák se tu chovám „převážně“ já a já sem napsal že se tak prý chovám „jen“ já.. Tak jestli si tím přečtením znovu myslel tuto závažnou chybu, tak se ti omlouvám, spletl sem si to..

Polobůh serveru chytej ripka> hej tak teď fakt promiň, ale já fakt ty tvoje příspěvky nechápu.. Jako netuším co tím chceš říct, připadne mě to vždycky jako výkřik do tmy.. Fakt nechápu proč by mě mělo provokovat nějaký slovo „reagovat“.. Prostě se mě Prutos na něco ptal, tak sem mu odpověděl a tebe sem teď ani trochu nepochopil, tak promiň, ale víc ti k tomu neřeknu, pač fakt nechápu tu tvou otázku..

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 11:27 ® ripka reakce na …
ripka

mně by zajímalo jestli tě neirituje takový to podtržený slovíčko „..reagovat“ v každým příspěvku? Teda, pokud už jsi aspoň jeden příspěvek dočet do konce

reagovat
Pátek 18. ledna 2008 v 0:54 ® Prutos reakce na …
Prutos

Pikes: No coment…přečti si to ještě jednou.Klidně i dvakrát :-)

reagovat
Čtvrtek 17. ledna 2008 ve 21:29 ® Pikes
Pikes

Prutos> :-D si mě teď dost pobavil.. ;-) No na tom se ale asi neshodnem, tak nic, vysvětlovat znova ti to nebudu… Každej na ni má holt jinej názor… Ale prej že se chovám jako opičák jen já, to mě dostalo.. :-D a taky je mocný jak si teď najednou začali lízt všeci do zadku… :-D No nic, tak si tu uctívejte svýho novýho poloboha dál… ;-)

reagovat
Středa 16. ledna 2008 v 9:03 ® Salmo
Salmo

4 all> nemyslel jsem tím ibecilem že je blbec ale že je prostě z našeho podledu „jiná“ :-)) )))))))))))

reagovat
Středa 16. ledna 2008 v 0:15 ® dudu

souhlas Regulem- Řipka je velice kulturní. ba i milý(á)
O velikost IQ ve srovnání s třeba …, taktně pomlčím.

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 ve 23:58 ® regulus reakce na …
regulus

Zauwi – to neřeš, to je jeho problém -:))))))))

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 ve 23:53 ® Zauwi
Zauwi

to Regulus: já ti nevím, mě se zdá, že by to Ripka nerozchodila(lo, dil)

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 ve 23:50 ® regulus
regulus

4ALL – co proti Ripkovi(ce) furt máte, v poslední době se vyjadřuje celkem dost kulturně, nejhorší označení pro nás se zúžilo na výraz „vy šmejdi“ což se alespon mě nijak nedotýká. -))))) Já osobně beru Ripku jako maskota a myslím, že by nebylo špatný, kdyby v létě dojel(la) na sraz, byla by to celkem sranda, on(ona) by pochopil(a) proč chytáme ryby a taky bychom se mohli dozvědět proč je to zcestný a proč to nemáme dělat. Osvěta na místě činu je asi to nejlepší.

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 ve 22:31 ® dudu reakce na …

Ibecil ? To je něco jako momentálně zaostalý že, zkrátka poloviční blázen :-)) )

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 ve 21:35 ® Prutos
Prutos

Pikes: Proč myslíš že je ripka osoba obdařená nízkým iq? To že má pohled na svět jiný než Ty (než my všichni tady myslim..:) ještě neznamená že je blbá.Nebo odsuzuješ každého s kým nesouhlasíš? Jako opičák se tu zatím projevuješ převážně Ty. Salmo: .-)

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 19:11 ® Salmo
Salmo

že vás to polemizování z ibecilem baví :-D ale aspoň se u toho člověk zasměje

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 16:26 ® Mary reakce na …
Mary

harpunar: no no no, a na co bys pak reagoval?

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 16:01 ® harpunar

MiK-se mi tady s tý mřenky nějak rozněžňuješ!!! Já bych radši,kdyby zmizela,jako ranní opar.

reagovat
Úterý 15. ledna 2008 v 15:25 ® MiK
MiK

to all> také jste si všimli, že co máme to štěstí polemizovat tady s ripkou, ubylo agresivních příspěvků na jiných tématech ? Díky ripko! Díky za to, že jsi. Teď už víš, že přece jen nežiješ zbytečně, jak se mi zprvu zdálo.

reagovat