Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.767 zobrazení | 685 odpovědí
Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 9. ledna 2008 v 19:50 ® HugoLampa
-
MiKi,třeba je ripka nevěřící.. Pikesi,ripka není blbá-aspon ne tak,jak říkáš..Jen to hraje..
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 19:48 ® sus1 reakce na …
-
Koukam že vás tady pěkně vytáčí,co??!
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 18:03 ® MiK
-
ripáko> I Bůh pravil k Adamovi: Hle, jsi člověk a vše co létá vzduchem, chodí po zemi i plove ve vodě, budiž tobě potravou ! Tak fakt nevím, vovovovo co tomu jde?
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 16:28 ® regulus reakce na …
-
Pikes – šak právě proto bylo zřízeno tohle fórum, viz jeho název, aby se mohl(a,o) vykecat tady. -:))))
reagovat - Středa 9. ledna 2008 v 15:49 ® Pikes
-
regulus> no já dřív taky nevěděl pohlaví toho tvora, ale pak sme zjistili že to je „ženská“ – (možná teda trochu šáhnutá tím středním rodem..
reagovat) Ale zas tak moc nezáleží co to je zač, ale mě de spíš o to, že je hrozně hloupá.. A to teď nemyslím jako kvůli tomu že tady furt bleptá nějaký nadávky, to se ponižuje akorát ona sama, ale prostě podle jejích příspěvků co tu píše.. Si třeba vzpomínám jak tu někdo docela „věrohodně“
začal popisovat jak se dostane špína z ryby do vína a ona tomu normálně uvěřila a vůbec neví prostě co se děje.. Je úplně mimo reálnej svět.. Jo a k tomu nás tady furt buzeruje za to že občas zabijem a sníme rybu a sama přitom přiznala že maso normálně jí, cituju ji: „Maso si určitě neodpírám“… Já nevím jestli by teda ty zvířata chtěla jíst zaživa kdyby je nikdo nezabil.. Ale mě je to jedno, akorát bav se pak tady s takovým retardem…
- Úterý 8. ledna 2008 v 17:56 ® reakce na …
-
hmm vcelku je mi jedno jeslti je TO TA nebo TEN ael at uz jde doprdele..co dela nerybar na rybazskym serveru?ja treba kdyz slisim jak se od nas od kachnaku ozve kulometna palba tak bych ty myslivce taky zastrelil ale rybari (nekteri)sou neskodni
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 17:04 ® regulus reakce na …
-
Pikes – jak víš že to je TA Ripka, co když je to TEN Ripka eventuelně To Ripka. -:))))
reagovat - Úterý 8. ledna 2008 v 16:26 ® Pikes
-
Ripka> ježiš marja ty seš tak hloupá a nudná.. Ty musíš mít tak strašně nudnej život.. Furt tu neomýlej dokola ty tvoje „duchaplný“ trapný žvásty a běž radši sbalit nějakýho kluka (kterej nerybaří samozřejmě), když se tak strašně moc nudíš.. Až se ti to povede, tak sem napiš jestli to není náhodou lepší než tu mlet hovna, dřív tu ale prosimtě nepiš nic…
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 17:08 ® reakce na …
-
kdyby tech prani mohlo byt vic tak bych si nestezoval ale tyhle byly nejdulezitejsi
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 16:23 ® ripka reakce na …
-
chtělo by to nějakej systém co? Třeba: 1) nějaký přání,
- aby se to přání dalo zrušit a vše vrátit do původního stavu,
3)zejtra novou zlatou rybu se třemi přáními
reagovat - Pondělí 7. ledna 2008 v 16:16 ® ripka reakce na …
-
no ty jsi rozený vyvrhel, učiněný zapichovač háků :))) děláš určitě ostatním rybářskejm vrahounkům radost jaký nový talent se jim tady vyklubal
reagovat - Sobota 5. ledna 2008 v 15:42 ®
-
no ja chytit zlatou rybu tak prvni prani je at mi napraska toho smejda ripku (kde bydli a kdo to je )potom aby to sama (abych se nenamahal)napsala jako clanek na chytej …Kdo je vlastne ripka…a tam dala vsechny ty udaje a to treti aby ti byla zem lehka (mozna ze by sme te potom mohli dat do staryho zeleza plotoze tech hacku co by v tobe bylo od tech vsech nasranejch rybaru si v zivote po hromade nevidel..a jelikoz ty uz budes mrtvej tak je vlastne ani neuvidis
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 19:08 ® the fish
-
přál bych si, abych těch přání mohl mít třaba 20
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:34 ® LojzaRybka
-
dnes zlaté rybka nemá žádnou cenu,ale kdyby byla měděná nebo hliníková,tak je kolm vody plno našich spoluobčanů,a rybka by mohla jen tak vyprávět že když jí pustí tak splní přání,myslim že by neměla šanci,chudinka
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:23 ® ripka reakce na …
-
když nad tím tak přemejšlím, by mě zajímalo jestli má zlatá ryba jen pozlacený šupiny nebo je zlatá celá. To druhé by vlastně vysvětlovalo, proč ji lidi vytáhnou jen v pohádce
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:20 ® regulus reakce na …
-
Ripka, ty woe, ty ještě věříš na pohádky????
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:18 ® skwor
-
ripka: 1) pánvičku 2) máslo 3) aby neměla kosti
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:17 ® ripka
-
poslouchejte šmejdi! kdybyste chytli zlatou rybku, co byste si přáli? (3 přání)
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 18:17 ® bojka reakce na …
-
Ripka:nazdar ty vegetariánský SNOPLE. Doufám že jsi sežral na štědrovečerní večeři pytel naklíčené pšenice a že jsi skončil spravedlivě s plévou v kolačové dírce. S pozdravem Bojka
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 17:23 ® regulus reakce na …
-
Jéda zdarec Ripka, zase na vycházce. -:))))))))
reagovat - Pátek 4. ledna 2008 v 16:29 ® ripka
-
nazdárek vy rybí smradi! Doufám že jste měli vánoce bez utrápenejch ryb a ten kdo trápil skončil spravedlivě s kostí v krku
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 ve 12:33 ® hajan reakce na …
-
acid23: A kde ve světě ti to říkali s tou pověstí???
reagovat - Pátek 21. prosince 2007 v 11:25 ® acid23
-
mastrof:Sis celej den nezahulil,že se v tobě bere tolik zloby ne?:))sus1:podle čeho usuzuješ,že jsou negři inteligentnější než cikáni??Dělá se mi špatně z některých Vašich názorů.Nejsem povrchní,neodsuzuji lidi podle barvy pleti nebo stylu hudby ,kterou poslouchají.Udělám si obrázek o jednotlivci podle jeho char. vlastností a né podle toho jak vypadá jeho zevnějšek.Mimo jiné Češi mají ve světě pověst horší než cikáni tak nevím,kde se ve vás bere tolik hrdosti.Někdo hold,když byl mladej tak chodil na diskotéky,nebo do hospody,někdo chodil hajlovat na fotbal a mlátit cikány,někdo jezdil na techno,každopádně snad všechny z nás spojuje láska k přírodě a rybám ,proto sme snad tady.Pohodový Vánoce a mnoho krásných chvil u vody Vám všem přeje zhulená smažka:))
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 ve 20:21 ® jarryn21
-
mastrof-Hele hod se do klidu.Nikdo tady nenapadá tebe.Kubajs ti to napsal myslím dost výstižně.A já mám stejný myšlení.Prostě nás serou ty špatný, né ty slušný.Myslím si, že nejsi hlupák a víš jaká je u nás situace.Nemá cenu abych to rozebíral.Prostě ty procenta tam jsou, ale to s tím asi ty sám nic nenaděláš.
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 19:10 ® hajan reakce na …
-
ripka: Chceš žrát kaviár a nám nadáváš do vrahů a vyvrhelů!? Styď se ripo!
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 19:06 ® ripka
-
my ripky budeme mít přeci plankton
né, kecám. Budeme mít chřestový krém,
pak si dáme jasmínovou rejži s oranžovým kaviárem v zelený mořský řase. A nakonec budeme mít ananasovej pohár s banánem a šlehačkovou čepicí zalitou rybízovým sirupem mňam.A bez háčku !!!!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 18:47 ® ripka
-
by mně zajímalo jak by vypadala dnes amerika, kdyby se jim tehdy na plantážích sešli romové místo černochů …
Možná že by to bylo úplně stejný a ještě by železnici měli každou noc pod střechou a lidi ve sběrně příplatky za noční
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 18:28 ® ripka
-
skvělý nápad!
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 16:19 ® harpunar
-
Koukám,koukám a Ripka má klona-nějaký mastrof.To že zde již nechce páchnout je jen dobře.Smradu tu je i tak někdy přezpříliž!!!
reagovat - Čtvrtek 20. prosince 2007 v 16:16 ® Kubajs
-
mastrof:řeknu ti to takhle vetšina bílejch cikány nemaj rádi kvůli jejich chování a já taky rád nemám ale zase znám výjímky že jsou některý lepší jak bílí tak si vyber do jaký skupiny patříš!
reagovat