Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.042 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:37 ® Tomik
Tomik

Ripka> Prosimtě už to nehul, a jdi polidšťovat jinam. Diky

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:36 ® ripka reakce na …
ripka

Kdepak tady už je to hotový, už teď jste určitě lepší než dřív .. sami to na sobě začínáte vnímat

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:32 ® hajan reakce na …

Ripko, ripko, tak ty chodíš světem a polidšťuješ lidi jo? Tak to jsem klidnej, se hned cejtím líp. Akorát tady budeš mít dost velkou dřinu ten dobytek rybářskej zkulturnit.:-)) )

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:28 ® ripka reakce na …
ripka

Každý, kdo to bude číst už rybě neublíží Ruce bude mít studený a ztuhlý
V mysli mu utkví ten pohled jak stojí na břehu nad nevinnou rybou a zabil když nemusel. Uslyší to šplouchání vody které mu bude říkat „Tos-ne-měl“

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:20 ® ripka reakce na …
ripka

tam je takovým malým šedým „reagovat“ tak kdybys to použil..

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:19 ® Robur
Robur

no tak úsudek bych už měl, Ripko promiň, ale tady píšeš zbytečně, tak nás zbytečně netrap,

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:16 ® Robur
Robur

a ty koníčky?

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:16 ® ripka reakce na …
ripka

živím se vším na co mám chuť, neodpírám si maso. Nemám koníčky, jen chodím světem a dělám lidi lepší, lidštější, aby sami nebyli zdrojem zbytečného utrpení.

To že sami nejste shodou okolností obětí svévolného násilníka může být jen přechodný stav. Jednou můžete být i vy v situaci, kdy budete rádi, že se vás někdo zastal

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:16 ® Robur
Robur

a ty koníčky?

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:08 ® ripka reakce na …
ripka

jezte si co chcete, ale neubližujte bezmocným živočichům pro zábavu. To dělají retardovaný děti když najdou mravenečka a zašlapávají je svou hnědou botičkou z prodejny se zdravotními pomůckami a radši jim to nikdo nezakazuje protože pro ně na vycházce nemaj prášky kdyby je napomenutí příliš rozrušilo

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:05 ® Robur
Robur

ripka a odpověď na dotaz 15:20 by nebyl

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:04 ® ripka reakce na …
ripka

Od teďka Už ne Svědomí tě bude hryzat i nad obalem vod filetů ze sóji

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:02 ® ripka reakce na …
ripka

to není jing-jang Jen to blbě bereš do ruky

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 17:00 ® Shrek reakce na …
Shrek

prutos:pouze bych Tě opravil,páč vodu pít nemůže,šu*aj v ní ripky.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:55 ® aspius
aspius

hajan:Odpoveď za 100.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:44 ® hajan reakce na …

ripka: Řeknu to tak, abys to pochopil i ty. Je jen málo věcí na světě, který tě zahřejou u srdce, jako zajebaný ruce vod krve a plnej mrazák rybího masa.:-)

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:34 ® Robur
Robur

to jo, ale já jsem ještě kaktusář, a kaktusy zas píchaj mě, takže je jing a jang v rovnováze.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:29 ® Prutos reakce na …
Prutos

Robur: Kdyby jsi byl křeč a rybíz, byl bys ještě horší protože bys ty chydinky ripky píchal jen pro zábavu. A podle toho co tu rypka hlásá, tak je to nejmíň ultra vegan, jí vzduch a pije vodu… :-))

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:20 ® Robur
Robur

oprava živíš

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 16:20 ® Robur
Robur

Ripka, když ppominu, že jsem od přírody všežravec, tak ryby beru tak 3* do roka. Kdbych byl ortodoxní chyť a pust, tak mě uznáš nebo ne. Můžeš prosím napsat čím se živí, nemyslím praci, ale potravu. A taky jaké máš koníčky.

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 15:21 ® Shrek reakce na …
Shrek

Ripka: nezbývá mi nic jiného než napsat,že jsi tupý ko*kot,který vůbec nechápe souvislosti.Vadí ti rybáři?Tak sem nelez ty magore. :-D

reagovat
Čtvrtek 8. března 2007 v 15:15 ® ripka
ripka

Rybolovný způsob je podružný. Zásadní problém je to nepochopitelné tupectví rybářů. Jejich myšlení „Proč nezabít, když mě to baví, na to mám papír a v autě místo“ to mě prostě děsí.

Proč si nepodsekávají členy svý rodiny, když se jim zdá že to nemůže bolet? Nebo má rybářova famílie vlastně jen štěstí že to není povolený?

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 20:00 ® hajan reakce na …

V tom případě založím nové fórum „Jak napíchnout "Ripku na hák?“.

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 19:47 ® Robur
Robur

Třeba v nástražní rybce na sumce

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 19:42 ® hajan

Mrzí mě, že budu první, ale nedá mi to se nezeptat, v kterým příspěvku si viděl tu kultůru???

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1