Chytej.cz

Ripka a spol. necteno

6.3.2007 | Robur | 81.233 zobrazení | 685 odpovědí

Zdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 11. března 2009 v 17:02 ® kety.vydra reakce na …
kety.vydra

Ripka: Nebylo jsi náhodou včera v televizi? Na ČT2 dávali pořad Ta naše povaha česká,byli tam aktivisti tvého ražení a docela mě potěšilo,že tam týpek dostal po hubě za to,že se plantal před stánkem a protestoval proti prodeji vánočních kaprů…Nebyls to náhodou ty?:-)

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 0:10 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

I to je možný :-))

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 0:04 ® Prutos reakce na …
Prutos

Jak víš, že je to holka? Já tomu pro jistotu říkám TO ripka :-) Třeba je to ufoun :-D

reagovat
Úterý 10. března 2009 v 0:01 ® Jak.novi reakce na …
Jak.novi

Jasně. Ale ona si myslí že je holka tak mnůže mít debilní kecy.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 23:44 ® Prutos reakce na …
Prutos

Klidně nesouhlas, to mi neva. Ripkovo kecy beru s nadhledem,docela se bavím.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 23:36 ® yerrx
yerrx

ripák – zajímalo by mě tvé povolání

reagovat
Pondělí 9. března 2009 ve 23:09 ® Jak.novi
Jak.novi

Prutos: to co jsi napsal prve, s tím nesouhlasím. Má debilní kecy.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 18:56 ® Robur
Robur

znám, seš hajz., co mně chce rušit fórum,

ale myslím, že by nebylo od věci založit tzv. čističe Chytej, kde bychom naprášili těžce duplicitní témata a provedlo by se sločení různcý Křetinek, Dalasů a Dalešic relativně způsobem, aby zůstatl zachována logika fóra a zároveň by se asi smazala, aby člověk nemusel otvírat a zavírat nesmysly. Prostě vymazat.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:33 ® sus1 reakce na …

Sice ho založil ale neni to proti němu.:-) On mě zná.:-))

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:30 ® 1Mara
1Mara

Jen ho maskota nebo mlaskota ripku nechte aspoň neprudí na jinejch forech :-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:28 ® johanes reakce na …
johanes

sus1: :o) podívej kdo toto fórum ripkovi ( či ripce ) založil … nedráždíš náhodou Robura bosou nohou :o)))

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:20 ® sus1

Když už jsme u těch for,které smazat a které ne(nedavno Server),tak jsem pro smazání tohoto, jednou pro vždy.

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 17:08 ® 1Mara
1Mara

Já zase nechápu co ty řešís že ryba se nesmí chytat na háček .Podle tebe bych je měl ukecávat aby sami vyšli z vody né :-) .

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 15:42 ® ripka reakce na …
ripka

taky nechápu proč sem stále choděj řešit jezení masa :-) Všiml sis, že takové nároky jako „nejíst maso“ si tady kladou jen ostatní návštěvníci? Můj požadavek to nikdy nebyl. Aspoň názorně vidíte, vy rybáři, proti jaké tuposti ty nebohé ryby musí denně bojovat

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 15:28 ® ripka
ripka

fanoušci na Bazalech jsou nepochybně slušní lidé.
A poděkujme jim za to! Jestliže je v lidech agresivita a vybíjí si ji na stadionu, je to v pořádku. Není to poprvé, není to naposled a není to proti bezbranným živočichům. Společnost se s tím musí naučit pracovat

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 15:24 ® ripka reakce na …
ripka

a kdyby tě někdo vláčel po jezeře se zapíchnutým hákem v hubě, by tě to sralo méně?

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 7:30 ® Alov
Alov

Nordboy> Neboooj. Kokoti jsou zatím jasnou minoritní společností :-)

cercer1> Was is das kokot? Das is (hledám slušné přirovnání). Das is trošku nenormální člověk z mého pohledu, který na věci nahlíží dosti svérazným způsobem. Jinak kokot je u nás kohout… :-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 1:52 ® cercer
cercer

Alov:was is das k o k o t??Fakt vidím poprvé,kolik se jich do pár vět vejde:-D D ale jinak celkem souhlas..

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 1:18 ® rgb23
rgb23

múhehe, tady je veselo:-)

reagovat
Pondělí 9. března 2009 v 0:40 ® Jak.novi
Jak.novi

Ta ripka me nehorazne sere.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 21:48 ®  reakce na …

Alov – Tak ti nevím, fakt je na světě překokotováno? Jestli ano, odcházím do ilegality.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:32 ® 

bla bla bla… ani nějak nemám chuť reagovat. myslete si co chcete stejně tady nikoho doufám na rybách nepotkám a tady de o prd

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:25 ® Mary reakce na …
Mary

Prutos. je dobré vědět, že ti pruty plavou, to mám radost že ses ozval.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:17 ® Prutos reakce na …
Prutos

Mary: Nazdar! Ještěže tak dlouho plaval .-)

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:13 ® Mary reakce na …
Mary

to je ale blbé, že to nejde opravit, samozřejmě Dobrá voda.

reagovat
Neděle 8. března 2009 ve 20:11 ® Mary
Mary

Prutos: zdravím mého jediného statného zachránce z akce Dobrá vody.

kety.vydra: no dobrá, dobrá, zachránil jsi to včas

reagovat
Neděle 8. března 2009 v 19:06 ® Alov
Alov

Jak to kdysi pronesl můj známý.." Chujem se narodíš, kanárkem nezdechneš"… Znám lidi, kterým je 50 – 60 let a myslí si, že jejich názor je ten jediný správný. To jsou prostě kokoti. Znám také lidi, kterým je něco kolem 20 – 30 let a myslí si taky, že jejich názor je ten IN. Opět kokoti. Znám i pár lidí bez ohledu na věk, kteří jsou absolutně v pohodě. Dá se s nima fajn pokecat a strávit příjemné chvíle u vody nebo nad pivkem. Nordboy píše, že mládým sluší troška pokory. Já říkám ANO. Taky jsem ke starším lidem pokorný. Ale k lidem, kteří si mou pokoru něčím zaslouží. Nevidím důvod být pokorný k dědkovi u vody, který po mě huláká, at mu častým přehazováním neplaším ryby ( chytal jsem na feeder). Já mu od prdele neupad a on mě taky ne. Je to prostě kokot… Co podle mě sluší starším lidem, je schopnost naslouchat s nadhledem těm mladším a v případě vyžádané potřeby zasáhnout radou či postřehem.I to je umění, které se vyskytuje velmi málo. Zřejmě to je dobou nebo nevím. Ale mnou poznaných kokotů v mém blízkém okolí přibývá. Snažím se je přehlížet, ale někdy jim i naslouchat, protože ci je kokot schopen vymyslet, to se jen tak nevidí. A je jedno, jestli mu je 15 nebo 60 let…

reagovat
Neděle 8. března 2009 v 16:48 ® kety.vydra
kety.vydra

Mary: Spokojená…??? LOVU ZDAR

reagovat
Neděle 8. března 2009 v 16:27 ® 

yerrx – Hochu zlatý, mě v patnácti také ze všeho nejvíc vadili kantoři, rodiče a dospěláci obecně. Nic si z toho nedělej a věř, že z toho vyrosteš. Ona puberta trochu bolí, zejména takové ty bouřliváčky, co mají hned ohýnek u zadečku, když jim něco nejde pod nos a k tomu si o sobě myslí, že mají patent na rozum. Víš co je největší svoboda? POZNANÁ NUTNOST!(Bla,bla,b­la). Horší je, že se s takovým tlakem často člověk musí potýkat po celý život. Zejména, když mu chybí smysl pro toleranci.

reagovat
Neděle 8. března 2009 v 15:27 ® 1Mara
1Mara

Kurna tady to žije :-) to bude mít ripka radost , konečně se tu neřešej krávoviny jako je sníst maso apod. :-) .

reagovat