Vyhledávání
Ripka a spol.
6.3.2007 | Robur | 81.771 zobrazení | 685 odpovědíZdarec Ripko, to se mně líbí, že jsi se vrátil a moc nám nenadávaš a debata je kulturnější. Nechceš své názor prezentovat v tomto diskusním fóru, které ti tímto věnuji. Nebude to tolik ucpávat jiné diskuse a bude to přehlednější. Na začátek bych se zeptal, zda existuje vůbec nějký rybolovný způsob, který by jsi nám byl ochoten tolerovat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 16. března 2007 ve 21:41 ® Zauwi
-
:)
reagovat - Pátek 16. března 2007 v 18:00 @ Pikes
-
Teda vrahu – (ripko), to ses moc neobhájilo… Moc sem nepochopil tu tvoji odpověď, nepiš prosimtě vyhýbavě.. Možná ti ale došlo, že když žereš maso, tak si taky hnusnej vrah chudáků zvířat, tak se to snažíš zakecat.. Já nachápu tvůj postup – hustíš tady do nás, že když sežerem rybu co si chytnem, tak že sme zavrženíhodní, sadističtí, tupý idioti, ale přitom si sama cpeš maso do svýho rypáku a tobě to ještě k tomu připadá jako naprosto normální… Buď si 10-letá aktivistka, co nechápe souvislosti (že když sežereš maso, tak si zavraždila zvíře) nebo si mentálně chorá nebo ti to už došlo, ale tvoje nízký IQ ti to nepřipustí přiznat a budeš to tady krmit dál i když už i ty víš že to sou vlastně nesmysly, ale nepřiznáš to… No co, možná sem ale jenom „přitroublej rybář“.. A ještě prosimtě zdělíš mi svůj věk?
reagovat - Pátek 16. března 2007 v 17:15 ® Prichy
-
jestli chcete hosi, tak vam ty gumove hacky vyrobim
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 13:49 ® dvorak reakce na …
-
hajan- Kaslu na gumu,dam tam kovanej trojhak.Pan Ripka snad uveri,ze je to specialni tvrzena guma.A po prvni zdolane rypce bude jasnej!
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 13:42 ® hajan reakce na …
-
dvorak: Prut bys možná měl, ale nevím jak to bude se sháněním gumovejch háčků. Ty jsou, bych řekl, nedostatkový zboží.
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 13:39 ® Gagi reakce na …
-
ripka: Tak to vidíš, už máš kamaráda a až si zasekneš svojí první rybu nebudeš už chtít jinak. Tak Petrův zdar!
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 13:24 ® dvorak reakce na …
-
Ripka-Zdar hochu,odkud vubec pochazis?Docela bych s Tebou zasel na jedno,pivo se snad pit muze,ne? Neboj,nasilnik nejsem,peru se jen zcela vyjimecne. A pak spolu muzem vyrazit na Labe,pujcim Ti prut…
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 13:07 ® hajan reakce na …
-
reagovat))
- Pátek 16. března 2007 ve 13:02 ® Shrek reakce na …
-
ripka: ty nemáš mentální schopnost samostatného života.Ale líbíš se mi.Ten nápad s trojhákem v zádech byl dobrej.Kde se sejdem,abych si to vyzkoušel i na tobě,místo nebohých šupinatých stvoření?
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 12:09 ® ripka reakce na …
-
Ano, píšu že si neodpírám maso a že máte jíst podle chuti (pro někoho možná složité sdělení). Ten zbytek je názorná naučná stezka bordelem v hlavě přitroublého rybáře protkaná pláčem a smíchem. Někteří tvrděj že si jdou k vodě vyčistit hlavu.
V tvém případě asi špinavým smetákem.Kdyby tě někdo prosil o život, tak zjevně nemáš mentální schopnost ho pochopit!!
reagovat - Středa 14. března 2007 v 7:15 ® hajan
-
Perte se a žerte se!!!
reagovat - Úterý 13. března 2007 ve 21:37 @ Pikes
-
Ripka> Teda ripko ty si ale blb-á/é/ý (nevim, nejspíš ale -é), to je na mě moc… Nepíšeš náhodou ze žereš maso taky? Aha, já sem si vlastně neuvědomil, že třeba ten vepř, co si sežrala ty, nikdy nežil, on prostě vznikl už jenom ve formě masa.. Takže ty si myslíš, že ten, kdo ho zabije je pěknej debil, ale když si s ním nacpeš tvoje hnusný břicho a tupej mozek, tak to je vlastně v pořádku… Nebo by si ho snad sežrala zaživa abys ho nezabíjela??? Prosím tě řekni mi na co si tady hraješ, seš jenom pro smích a prokazuješ tady jenom svou nízkou inteligenci… Něco jinýho by bylo kdyby si byla vegetariánka, ale takto je to spíš k pláči!! Ale i kdyby si byla vegetariánka, tak by si stejně neměla sebemenší právo tady psát takový výplody choré mysli.. Byl by to jenom tvůj názor, kterej by si dělala z přesvědčení a nešířila to tímto trapným způsobem.. Ale to že nejsi ani ta vegetariánka a přitom tady píšeš takový hovna, tak to už je jenom trapný.. UVĚDOM SI, ŽE TY SI TAKY VRAH !!!! ŽEREŠ ZVÍŘATA !!! JAK SE NA SEBE PROBOHA MŮŽEŠ PODÍVAT DO ZRCADLA ??? MŮŽEŠ S TÍM ŽÍT ???
reagovat - Pondělí 12. března 2007 ve 21:14 ® Kubah reakce na …
-
S takovym komediantem jako je Ripka je dicky zábava
reagovat - Neděle 11. března 2007 ve 20:24 ® kelt
-
Vážení kolegové…Musím se Ripky zastat…Do dnešního dne moje rybaření spíše spočívalo v chození k vodě s fotoaparátem, bez prutů a bez čehokoliv, čím bych mohl živého tvora jako je ryba ulovit..A to jen proto, že jsem vůůbec netušil, že to co se uloví mohu i sníst…Velké díky Ripko za tvoji inspirativní osvětu…Slibujji Ti, že od dnešního dne nevynechám ani jednu příležitost abych mohl rybu nejen ulovit, ale i sníst…Miluji totiž rybí maso a přece si nebudu kupovat to co prodávají v obchodech…Jednak je dost často tohle maso nekvalitní a hlavně nikdy nevíme jakou smrtí to zvíře skonalo, zdali nebylo před smrtí stresováno, trápeno atd atd…Ještě jednou velké díky milý Ripko, není nad to chytit si své vlastní maso, rychle a bezbolestně je zabít a začerstva sníst…Bez Tebe bych na tohle nikdy nepřišel…
reagovat - Pátek 9. března 2007 ve 23:15 ® Fish man
-
Kašlete na ní stejnak je to masařka!! Tady se ryb zastává a u vody je tluče klackem přes hlavy!!
reagovat - Pátek 9. března 2007 ve 22:55 ® Frk
-
…tak furt jsem ještě vedle..... Vopravdu to néni sranda???
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 16:11 ® Zauwi
-
na to CO(ne kdo!) ripka je mám kapku jinej názor…
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 16:08 ® koy
-
Ripka je jehovista
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 16:04 ® JarKoto
-
ripka: jo – a doufám, že máš místo v božím autobuse až mě spasíš před meteoritem, co semka spadne a zabije všechny nevěřící…
reagovat - Pátek 9. března 2007 v 16:03 ® JarKoto
-
ripka: ať žijou Strážci božího světla, Ježíšova kometa a podobný sračky… pošli mě číslo účtu -okamžitě se vzdám svého studentského majetku ve prospěch sekty – teda vlastně božího společenství
reagovat - Pátek 9. března 2007 ve 14:23 ® Cudla
-
Ripka:nedá si říct nedá,už to jsem psal jednou skončíš fakt čéčé někde na kypě.budou se bourat Černice Jiřetín dir bude dost,červi se pomnějou.....
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:37 ® breca reakce na …
-
Pánové a dámo, vy nevidíte, že nebe se otevřelo a sem, nebohým pozemským rybářským červům, seslalo svého misionáře, který své ovečky na pravou cestu přivede? Vděčni bychom měli být a ne do něho kamenem… Od tohoto víkendu již chodím na ryby pouze bez háčků… Krmit budu a ne chytat ty nebohé boží tvorečky… Amen…
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 ve 21:31 ® bubu
-
Ripka,Ripka ach jo,tady si šláp vedle,tady nikoho nepředěláš.Jsou to všechnom pazgřívci lační po krvi a masu.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 19:50 ® regulus
-
RIPKA – tak takhle sem se už dlouho nepobavil. Když jsi psal o těch retardovanejch dětičkách, nezapměl sis vzít prášky???? Mimochodem, ze kterýho šaškecu jsi vzal roha, z Černovic nebo z Bohnic.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 19:34 ® pif
-
šelmo…ono se to tak jaksi samo nabízelo-.)))
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 19:32 ® Vydrain reakce na …
-
pife, ty hovado, tys mi zase předběh
reagovat)
- Čtvrtek 8. března 2007 v 18:42 ® skwor
-
ripka: Najdi si fórum s názvem „Otázka selského rozumu“. Jsou tam fotky, které se ti budou líbit
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 18:37 ® pif
-
pro všechny znalé.....
a dodám citát z jednoho nejmenovaného filmu:„dal bych si ty tousty s kaviárem“..a druhej zařval"to je vůůůl"…
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 17:46 ® hajan
-
Mně se zdá, že tady seš hotovej akorát ty.
reagovat - Čtvrtek 8. března 2007 v 17:43 ® ripka
-
jo jo, už jdu Vidím že už se cejtíš být lepším a občas i sám někomu rozmluvíš jeho špatný úmysl
reagovat