Chytej.cz

Nejlepsi internetovy obchod? necteno

3.10.2004 | navijak | 2.784 zobrazení | 5 odpovědí

Objednavate si rybarske potreby pres internet?Pokud ano,na jakych strankach,popr. jake maji podminky?Chtel bych si objednat nake woblery od Rapaly ale vubec netusim kde. Diky za odpovedi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 5. října 2004 ve 14:43 ® Prizrak

Kupoval jsem si přes internet woblery od Kácela, nemám žádné protesty… Stránky Kácela jsou www. kacel. wz. cz

reagovat
Úterý 5. října 2004 ve 12:37 ® HaD
HaD

koukni do odkazů. tam, je toho dost. shoprybar, fencl atd.

reagovat
Neděle 3. října 2004 v 19:23 ® Frostys

Já si svoje celé vybavení kupoval na www. rybareni. cz a jsem zatím vcelku spokojen kupoval jsem si prut Byron nějaké číslo a byl to kapr. light. a naviják Shimano Nexave 3000 F

reagovat
Neděle 3. října 2004 v 19:05 ® Milky
Milky

DaH má zde na serveru několik zajímavých odkazů na weby s prodejním zaměřením nebo e-obchody. Najdeš je v sekci odkazy, v hlavním menu. Co se týká nákupů, dost si promysli, kolik toho chceš objednávat a za kolik peněz. Připočítej si k tomu poštovné a zpravidla i balné a nakonec ten kup nemusí (ale připouštím, že i může) být výhodný. Také vem trochu do úvahy, co se stane, když ti nepřijde všechno, co sis objednal. Nemyslím hned, že by tě natáhli, ale … že třeba přijde polovina a druhou ti prý pošlou, až to budou mít skladem.

• Otázka: nenaúčtují ti znova dopravu?

Já jsem již několikrát nakupoval po netu a spokojenost??? 3/5 !

Poprvé to byl překvapivý poplatek za doběrečné. Podruhé – OK Potřetí – přišlo jiné zboží – okamžitě jsem telefonoval (výdaj navíc) a měl jsem mu ho zaslat zpět, že mi ho vymění (náklad navíc za zaslání toho, co jsem nechtěl ) Po týdnu jsem zjistil, že (futrál na prut) se mi hodí na feedr a tak jsem si objedal další (to původní – delší pouzdro) s tím, že mi díky tomu odpustí přepravné, když to zmršil a já mu díky tomu ušetřím za dopravu (a koneckonců i sobě). … prdaljs – zase to dorazilo s dopravou Co naděláš na dálku? Budeš zase telefonovat? – OK výdej navíc! Dojedeš mu zvednout mandle – výdej navíc + čas. Mám pocit, že k tomuto způsobu obchodování v naší společnosti (záměrně píši společnosti – nééééé republice!!) ještě nenastel čas. S hrůzou totiž zjišťuji, že i e-obchody jsou na cenách dohodnuti a respektují koncové ceny – Třeba navijáky VšiMáňo – V ČB 2400, na netu Kakalrus 2400, na jiných webových obchodech 2400, u prodejce v místě – 2400. (záměrně neuvádím značky a prodejce) Co s tím?? Je dodržování doporučených koncových cen právně napadnutelné z hlediska tzv. kartelových dohod? Jak tomu bylo v nedávnu třeba u čerpaček, když se dohodli na prodejci v místě na jednotné ceně benzínu? Jářku – nevím. Jsi plnoletej – taxi poraď
… neber to osobně.[ Upraveno Milky dne 2004–10–03 v 18:07 ]

reagovat
Neděle 3. října 2004 v 16:17 ® jaryn

tento druh obchodu mi v rybařině nesedí. Radši si všechno ošahám v krámu. Jinak si napiš www. a název firem které dělají do rybařiny. Pokud mají int. obchod tak na jejich stránkách adresa bude

reagovat