Chytej.cz

KAPRARI Z BRNA A OKOLI necteno

4.3.2007 | Tomasinecek | 2.021 zobrazení | 12 odpovědí

Ahoj kluci tak jsem se chtel zeptat kolik nas je tady rybaru,kteri preferuji kaprarinu z Brna a okoli…Pokud nas tu par bude,tak bychom mohli domluvit treba nejakou spolecnou vypravu…ale to zalezi na tom,jestli se vubec nekdo ozve :)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 7. března 2007 ve 22:26 ® Robur
Robur

jinak si matně vzpomínám, že kapraři z brna už se v nějakém fóru hledali, myslím, že jeden by Čajda

reagovat
Středa 7. března 2007 ve 22:26 ® Robur
Robur
:-)
reagovat
Středa 7. března 2007 ve 22:22 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – šmejde, to si vypiješ, až teďka sem se podíval na časovou posloupnost těch příspěvků. Hledal jsem, kde sem se upsal.

MR CEMENT – tebe taky nemám rád, ale co hážu na tebe BOBEK

Tomasinecek a Pitsman – nenechte si vod nich nic nakecat, na kapry fakt nechodím.

reagovat
Středa 7. března 2007 ve 22:18 ® Robur
Robur

Regulus, tady je vidět co jsi za sobce, myslím, že nějaký recept by jsi klukům dát mohl, oni ti je nevychytají…

Tomasinecek a Pitsman, přijďte na veletržní sraz, on tam určitě nějaký kaprař bude.

reagovat
Středa 7. března 2007 ve 22:13 ® regulus
regulus

Vy ptáci, co je to zase za kočičárnu, víte že na kapry nechodím, netuším co je to boilie a vůbec .....

reagovat
Středa 7. března 2007 v 0:44 ® 

Nechci vypadat jako muz z davu, ale Regulovi bobky /boilies/ jsou to nejlepsi co existuje a co kazdy kapr chce. Obrat se na nej, snad te zasveti.

reagovat
Středa 7. března 2007 v 0:28 ® Prutos
Prutos

Zdar Tome. No to je dost že se taky ozveš. Jasně, zkus Regula, vyzná se :-)

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 22:11 ® jiris
jiris

Taky bych zkusil Regula, je znalej.

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 21:55 ® Robur
Robur

zkus Regula, ten se vyzná

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 21:30 ® Tomasinecek

nikdo jiny tady z vas na kapry nechodi?to neni mozny kluci ne?

reagovat
Pondělí 5. března 2007 v 15:09 ® Tomasinecek

cau,tak jsem si te pridal na icq,tak az si ho zapnes,jestli ho teda zapinas,tak pokecame…

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 13:05 ® Pitsman

ahoj, jsem přímo z Brna, studuju tu vš. nějaké výpravě bych se nebránil tak kdyžtak písni maila na osobní mail Pitsman@seznam.cz

reagovat