Chytej.cz

Podběrák necteno

4.3.2007 | Kubajs | 2.518 zobrazení | 12 odpovědí

Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 4. března 2007 ve 21:40 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs:radši osobku ať to tu nezaserem;-)

reagovat
Neděle 4. března 2007 ve 21:02 ® Kubajs
Kubajs

cormaxx:kam chodíš na stojáky???

reagovat
Neděle 4. března 2007 ve 20:41 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs:Mno tak jestli se dá sehnat plavačkovej podběrák za 350,– tak bych se vykašlal na nějaký dělání,asi to nebude nic úžasnýho ale účel to asi splní;-)

reagovat
Neděle 4. března 2007 ve 20:38 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs:nn ,byl jsem letos jen 2× na kyjicích,ale chtěl bych už vyzkoušet stoják ale kdy to bude nevim teď nemám moc času:-((

reagovat
Neděle 4. března 2007 ve 20:27 ® dwarf
dwarf

dneska se dá plavačkovej podběrák sehnat velmi levně.. našel jsem ti od Mivardi komplet za cca 350 Kč.. tyčka 3m za 190.- a hlava 160.- viz. www.fish-pro.cz podotýkám, že osobní zkušenost s konkrétním výrobkem nemám.. já mám colmic (cca 400+200) a spokojenost..

reagovat
Neděle 4. března 2007 ve 20:02 ® Kubajs
Kubajs

cormaxx:tak co byl jsi ted někdy na rybách přemejšlim že bych zašel na Matyldu nebo do Havraně!!!!

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 18:35 ® cormaxx
cormaxx

Kubajs:Když enchcš dávat zbytečně moc peněz za další podběrák tak si ho uprav sám…vem si nějakej starej podběrák kterej moc nevyužíváš,od­šroubuj rukojeť, a našroubuj tam nějakej starej teleskop…jde ale hlavně o to jestli máš nějakej nepotřebnej starej prut.Já ho doma měl takže jsem měl jasno:-) a na ty moje občasné vycházky se splávkem to stačilo(na podzim sem ho zapomněl u vody)

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 11:46 ® timbab reakce na …
timbab

jo tak to ti věřím ale jak říkam pokud se tomu chceš věnovat tak ho určitě oceníš.jinak je to tvé rozhodnutí jakej podběrák budeš používat

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 11:30 ® Kubajs
Kubajs

mám bič 5m ale moc se mi nechce dávat 1000kč za podběrák!!!

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 11:17 ® timbab reakce na …
timbab

i když se nespecializuješ na jednu techniku tak vzdy pocítíš výhody speciálního nářadí

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 11:03 ® njesek

každý druh rybařiny žádá své,no a pokud se chceš specializovat na jednu techniku,bez vercajku k tomu určenému se nakonec nevyhneš k jeho nákupu

reagovat
Neděle 4. března 2007 v 10:57 ® timbab
timbab

Záleží na jak dlouhej bič chytáš ale myslím že když se tomu chceš věnovat tak je lepší special.

reagovat