Vyhledávání
Podběrák
4.3.2007 | Kubajs | 2.518 zobrazení | 12 odpovědí
Chtěl bych se zeptat jak vylovujete ryby od 25cm a víc když chytáte na bič??Je potřeba použít speciální plavačkový podběrák anebo postačí klasika
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. března 2007 ve 21:40 ® cormaxx
-
Kubajs:radši osobku ať to tu nezaserem
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 21:02 ® Kubajs
-
cormaxx:kam chodíš na stojáky???
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 20:41 ® cormaxx
-
Kubajs:Mno tak jestli se dá sehnat plavačkovej podběrák za 350,– tak bych se vykašlal na nějaký dělání,asi to nebude nic úžasnýho ale účel to asi splní
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 20:38 ® cormaxx
-
Kubajs:nn ,byl jsem letos jen 2× na kyjicích,ale chtěl bych už vyzkoušet stoják ale kdy to bude nevim teď nemám moc času
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 20:27 ® dwarf
-
dneska se dá plavačkovej podběrák sehnat velmi levně.. našel jsem ti od Mivardi komplet za cca 350 Kč.. tyčka 3m za 190.- a hlava 160.- viz. www.fish-pro.cz podotýkám, že osobní zkušenost s konkrétním výrobkem nemám.. já mám colmic (cca 400+200) a spokojenost..
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 20:02 ® Kubajs
-
cormaxx:tak co byl jsi ted někdy na rybách přemejšlim že bych zašel na Matyldu nebo do Havraně!!!!
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 18:35 ® cormaxx
-
Kubajs:Když enchcš dávat zbytečně moc peněz za další podběrák tak si ho uprav sám…vem si nějakej starej podběrák kterej moc nevyužíváš,odšroubuj rukojeť, a našroubuj tam nějakej starej teleskop…jde ale hlavně o to jestli máš nějakej nepotřebnej starej prut.Já ho doma měl takže jsem měl jasno
reagovata na ty moje občasné vycházky se splávkem to stačilo(na podzim sem ho zapomněl u vody)
- Neděle 4. března 2007 v 11:46 ® timbab reakce na …
-
jo tak to ti věřím ale jak říkam pokud se tomu chceš věnovat tak ho určitě oceníš.jinak je to tvé rozhodnutí jakej podběrák budeš používat
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 11:30 ® Kubajs
-
mám bič 5m ale moc se mi nechce dávat 1000kč za podběrák!!!
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 11:17 ® timbab reakce na …
-
i když se nespecializuješ na jednu techniku tak vzdy pocítíš výhody speciálního nářadí
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 11:03 ® njesek
-
každý druh rybařiny žádá své,no a pokud se chceš specializovat na jednu techniku,bez vercajku k tomu určenému se nakonec nevyhneš k jeho nákupu
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 10:57 ® timbab
-
Záleží na jak dlouhej bič chytáš ale myslím že když se tomu chceš věnovat tak je lepší special.
reagovat