Vyhledávání
děličky Shimano
24.2.2007 | ??? | 3.061 zobrazení | 3 odpovědi | upravit
CHci si koupit děličky od Shimana BEAST MASTER 2,75 nebo 3 lbs v trojdíle. Nemáte je někdo?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 4. srpna 2007 ve 13:06 ® martinez
-
Nejvíc sem na to vytáh amura 110 a vezírek plnej bordelu:)Ten mi del zabrat asi nejvíc ze všech vodních oblud.......
reagovat - Pátek 3. srpna 2007 v 9:43 ® Zcuter
-
já jsem si letos kupoval od Shimana Alivio 3.9 3lbs a dvoudíl…je to o několik kategorií horší než tebou vyhlídnutý Beast Master ale i tak jsem s tím prutem moc spokojenej…nahazovat se s tím dá pěkně.. jak říkal Martinez je trochu měkký ale věřím mu…pravda je, že jsem na to chytl zatím nej kapra 47 ale šlo na tom prutu poznat, že vydrží i daleko daleko větší kousky než 47!! můj názor…jdi do toho!!neprohloupíš!!
reagovat - Čtvrtek 2. srpna 2007 v 16:11 ® martinez
-
Předloni sem koupil dvě 3lb trojdílný děličky beast master 3,60 z komise už lehounce jetý za 2200 kus a nemůžu si je vynachválit. Sou to sice moje první kvalitní pruty takže nemám moc srovnání, ale jiný kupovat rozhodně nebudu dokud se tyhle nerozpadnou. Nejsou moc tvrdý, ale když de do tuhýho tak se do nich můžu pořádně opřít. Hází se s nima taky parádně. Málokdy má člověk tak sdobrý pocit z nějaký koupě…
reagovat