Chytej.cz

JERKBAITS necteno

23.2.2007 | PetrC | 3.300 zobrazení | 20 odpovědí

Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 24. března 2010 ve 22:37 ® PetrC reakce na …

osprey> od jisté doby si už nic neplánuji, sice nějaké představy mám, ale ty mám rok co rok a ve skutečnosti pak skutekl utekl.

Asi víš, že jsem si pořídil jemný proutek a chci zkusit hodně lehkou přívlač s MP. Protože zkusit se má vše a nikdy nevíme, kdy to na nás přijde, tak proč otálet. Že ano?

A ve finále všechno bude jinak. A jak? To se nechme překvapit. Třeba mě letos vítr odfoukne na jih a proč si nezaházet a neuvést teorie v praxi.

To by v tom byl čert, aby na jihu nějaký ten jerk nějakou tu rybu nezblbnul. A taková metrová jižní ryba… Co?

;-) ;-)
reagovat
Středa 24. března 2010 ve 22:02 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Uvidíme, co bude letos.

Nějak zatím nemám představu. Spíš budu tak nějak zkoušet to i ono. Většinou pak okolnosti samy napoví.

reagovat
Středa 24. března 2010 ve 21:54 ® PetrC reakce na …

osprey> pokud se nepletu, tak to bylo tak, že: … máma volá „Emo, podej mísu“, ale je možné, že jsem mimo mísu. Aby ne, je to více jak pětatřicet let, co jsem to četl naposledy.

:-P :-P

A to Hi-Lo je skutečně dobré, loni jsem díky nim pár čudel ulovil a také jsem jich pár utrhal. Uvidíme, co bude letos. Že by nějaký Suick do zásoby.

:-) :-)
reagovat
Středa 24. března 2010 ve 20:36 ® osprey reakce na …
osprey

PetrC> Máma mele maso. Má mísu masa. Hi-Lo skórovalo… :-))

reagovat
Úterý 23. března 2010 ve 12:10 ® PetrC reakce na …

sethy> Jára má také Hi-Lo. Hi-Lo je dobré Hi-Lo, proto ho Jára má.

Ema má mámu, máma má mísu…

:-> :->
reagovat
Úterý 23. března 2010 v 10:04 ® sethy reakce na …
sethy

PetrC> v Brně mají Hi-lo :-)

reagovat
Úterý 23. března 2010 v 9:29 ® PetrC reakce na …

pipa> mrkni sem:

http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…

A sem (ale asi to už nebude aktuální, i když…):

http://www.adler-wft.cz/…ej_pruty.htm

reagovat
Pondělí 22. března 2010 ve 23:59 ® osprey reakce na …
osprey

pipa> Už jsem zapomněl, který to byl model.

Pokud to má být na multík, koukni se na stránky Dragonu (rsp-fishing.cz). Měli tam v akci model Destiny do 40 – 80 g.

reagovat
Pondělí 22. března 2010 ve 23:24 ® pipa reakce na …
pipa

osprey> ja si jen potřebuju,upřesnit ten prut,cos mě ukazoval na forfischnku.Jestli si na me pamatuješ? Mam dojem,že to byl WFT.Ale,jak sam vidiš,moc mě psani nejde a stale sem nechodim. A dost rad řešim rybařinu osobně,nebo po telefonu..

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 22:10 ® osprey reakce na …
osprey

pipa> Dobrou radu ocení kdekdo. Ale jsou vzácné a málokdo je dává:-)

Máš na mysli něco konkrétního, že bych snad učinil ubohý pokus nějakou „radu“ zplodit?

reagovat
Neděle 21. března 2010 ve 21:58 ® pipa
pipa

Taky ocenim nakou tu radu atd..;-)

reagovat
Středa 20. května 2009 ve 14:16 ® sethy
sethy

Ted jsem se dodival na „King of the jaerkbait“ luxusni video.

reagovat
foto/forum/2009/th-img8755.jpg
Pondělí 18. května 2009 v 11:13 ® sethy reakce na …
sethy

regulus> tak tak, mam 2 jerkace oba puvodme meli kolem 2m, jeden 198 (ten ma i prutos) a druhej 190 ale zkratil jsem jim rukojet o cca 10cm. ja bych bral nejakej prut kterej by pri nahazovani mel tak 210 a po nahozeni se zkratil tak na 160 a pri zdolovani zas 210, to by byl jerkac podle meho gusta:-D

reagovat
Neděle 17. května 2009 ve 23:38 ® regulus reakce na …
regulus

rapppala> délka jerkovýho prutu je s bídou 2 m. Je to taky o tom co komu vyhovuje, já mám prut 2,10m kolega Prutos, pokud se nepletu 1,80 m, Kuba (sethy), myslím taky. V každým případě se to pohybuje mezi 1,7–2,1 m. Kdesi jsem měl video jak to funguje, nemůžu to najít, když se zadaří, tak ti to semka hodím.

reagovat
Neděle 17. května 2009 v 10:18 ® rapppala reakce na …

senier> jak dlouhý je ten jerkový prut? Když lovíš tak, že špičku prutu máš skloněnou k vodě a cukáš. Navíc jestli jsi zabroděnej, tak ta dýlka prutu musí být do 1m a ani to ne?

reagovat
Neděle 17. května 2009 v 10:16 ® rapppala reakce na …

Tak jsem našel zapadlou otázku o lovu s jerky a rád ji oživím. Možná se za ty dva roky situace změnila a najde se tu pár znalců lovu s jerky.

reagovat
Pondělí 19. března 2007 v 15:30 ® senier

ja s tym,tiez nemam dake skusenosti,len ak chces vediet tak sa lovi kratkym tvrdym prutom,najlepsie z lodky alebo strmeho brehu.nahodi sa nastraha bud glider alebo slider a pritahuje sa sklbnutim k sebe,resp. smerom k hladine.to znamena,ze lovis spickou sklonenou k hladine. Sklbania su dlhe asi 40cm a opakujes to s kratkymi prestavkami.

reagovat
Sobota 17. března 2007 ve 14:23 ® Heřman reakce na …

Jenže bych se rád dozvěděl jak se s nima chytá. Nebo aspoň kdyby byl odkaz nebo forum kde se dozvím víc. A ten Penn je dobrý za těch 1200 Kč? Na corvallus jsem koukal a šel bych do něj. Kdo ho nabízí za tuhle cenu?

reagovat
Pátek 16. března 2007 ve 20:40 @ ???

Sice jsem letos ještě odolal, ale prohlížel jsem si na BVV Penn Millenium Jerkbait okolo 1.90m v castu za 1200 Kč a k tomu jsem mohl mít v akci multiplikátor Shimano Corvalus za 1850Kč. Nějaký Salmo Slider už mám, ale ještě rok vydržím…

reagovat
Pátek 16. března 2007 v 17:53 ® Heřman

Ahoj. Chci se zeptat jak se s nima chytá, kde se dají sehnat a co budu při jejich použití potřebovat. Myslím tím prut naviják atd. Slyšel jsem o nich, ale nikde se víc nedozvím. Až tady jsem našel ve vyhledávači tuhle otázku. Prosím o radu a zkušenosti. Dí­kes.

reagovat