Vyhledávání
JERKBAITS
23.2.2007 | PetrC | 3.301 zobrazení | 20 odpovědí
Názory, otázky a odpovědi. Aneb cukatůrou k lepším zítřkům.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 24. března 2010 ve 22:37 ® PetrC reakce na …
-
osprey> od jisté doby si už nic neplánuji, sice nějaké představy mám, ale ty mám rok co rok a ve skutečnosti pak skutekl utekl.
Asi víš, že jsem si pořídil jemný proutek a chci zkusit hodně lehkou přívlač s MP. Protože zkusit se má vše a nikdy nevíme, kdy to na nás přijde, tak proč otálet. Že ano?
A ve finále všechno bude jinak. A jak? To se nechme překvapit. Třeba mě letos vítr odfoukne na jih a proč si nezaházet a neuvést teorie v praxi.
To by v tom byl čert, aby na jihu nějaký ten jerk nějakou tu rybu nezblbnul. A taková metrová jižní ryba… Co?
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 22:02 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Uvidíme, co bude letos.
Nějak zatím nemám představu. Spíš budu tak nějak zkoušet to i ono. Většinou pak okolnosti samy napoví.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 21:54 ® PetrC reakce na …
-
osprey> pokud se nepletu, tak to bylo tak, že: … máma volá „Emo, podej mísu“, ale je možné, že jsem mimo mísu. Aby ne, je to více jak pětatřicet let, co jsem to četl naposledy.
A to Hi-Lo je skutečně dobré, loni jsem díky nim pár čudel ulovil a také jsem jich pár utrhal. Uvidíme, co bude letos. Že by nějaký Suick do zásoby.
reagovat - Středa 24. března 2010 ve 20:36 ® osprey reakce na …
-
PetrC> Máma mele maso. Má mísu masa. Hi-Lo skórovalo…
reagovat - Úterý 23. března 2010 ve 12:10 ® PetrC reakce na …
-
sethy> Jára má také Hi-Lo. Hi-Lo je dobré Hi-Lo, proto ho Jára má.
Ema má mámu, máma má mísu…
reagovat - Úterý 23. března 2010 v 10:04 ® sethy reakce na …
-
PetrC> v Brně mají Hi-lo
reagovat - Úterý 23. března 2010 v 9:29 ® PetrC reakce na …
-
pipa> mrkni sem:
http://www.adler-wft.cz/eshop.php?…
A sem (ale asi to už nebude aktuální, i když…):
http://www.adler-wft.cz/…ej_pruty.htm
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 23:59 ® osprey reakce na …
-
pipa> Už jsem zapomněl, který to byl model.
Pokud to má být na multík, koukni se na stránky Dragonu (rsp-fishing.cz). Měli tam v akci model Destiny do 40 – 80 g.
reagovat - Pondělí 22. března 2010 ve 23:24 ® pipa reakce na …
-
osprey> ja si jen potřebuju,upřesnit ten prut,cos mě ukazoval na forfischnku.Jestli si na me pamatuješ? Mam dojem,že to byl WFT.Ale,jak sam vidiš,moc mě psani nejde a stale sem nechodim. A dost rad řešim rybařinu osobně,nebo po telefonu..
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 22:10 ® osprey reakce na …
-
pipa> Dobrou radu ocení kdekdo. Ale jsou vzácné a málokdo je dává
Máš na mysli něco konkrétního, že bych snad učinil ubohý pokus nějakou „radu“ zplodit?
reagovat - Neděle 21. března 2010 ve 21:58 ® pipa
-
Taky ocenim nakou tu radu atd..
reagovat - Středa 20. května 2009 ve 14:16 ® sethy
-
Ted jsem se dodival na „King of the jaerkbait“ luxusni video.
reagovat - Pondělí 18. května 2009 v 11:13 ® sethy reakce na …
-
regulus> tak tak, mam 2 jerkace oba puvodme meli kolem 2m, jeden 198 (ten ma i prutos) a druhej 190 ale zkratil jsem jim rukojet o cca 10cm. ja bych bral nejakej prut kterej by pri nahazovani mel tak 210 a po nahozeni se zkratil tak na 160 a pri zdolovani zas 210, to by byl jerkac podle meho gusta
reagovat - Neděle 17. května 2009 ve 23:38 ® regulus reakce na …
-
rapppala> délka jerkovýho prutu je s bídou 2 m. Je to taky o tom co komu vyhovuje, já mám prut 2,10m kolega Prutos, pokud se nepletu 1,80 m, Kuba (sethy), myslím taky. V každým případě se to pohybuje mezi 1,7–2,1 m. Kdesi jsem měl video jak to funguje, nemůžu to najít, když se zadaří, tak ti to semka hodím.
reagovat - Neděle 17. května 2009 v 10:18 ® rapppala reakce na …
-
senier> jak dlouhý je ten jerkový prut? Když lovíš tak, že špičku prutu máš skloněnou k vodě a cukáš. Navíc jestli jsi zabroděnej, tak ta dýlka prutu musí být do 1m a ani to ne?
reagovat - Neděle 17. května 2009 v 10:16 ® rapppala reakce na …
-
Tak jsem našel zapadlou otázku o lovu s jerky a rád ji oživím. Možná se za ty dva roky situace změnila a najde se tu pár znalců lovu s jerky.
reagovat - Pondělí 19. března 2007 v 15:30 ® senier
-
ja s tym,tiez nemam dake skusenosti,len ak chces vediet tak sa lovi kratkym tvrdym prutom,najlepsie z lodky alebo strmeho brehu.nahodi sa nastraha bud glider alebo slider a pritahuje sa sklbnutim k sebe,resp. smerom k hladine.to znamena,ze lovis spickou sklonenou k hladine. Sklbania su dlhe asi 40cm a opakujes to s kratkymi prestavkami.
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 14:23 ® Heřman reakce na …
-
Jenže bych se rád dozvěděl jak se s nima chytá. Nebo aspoň kdyby byl odkaz nebo forum kde se dozvím víc. A ten Penn je dobrý za těch 1200 Kč? Na corvallus jsem koukal a šel bych do něj. Kdo ho nabízí za tuhle cenu?
reagovat - Pátek 16. března 2007 ve 20:40 @ ???
-
Sice jsem letos ještě odolal, ale prohlížel jsem si na BVV Penn Millenium Jerkbait okolo 1.90m v castu za 1200 Kč a k tomu jsem mohl mít v akci multiplikátor Shimano Corvalus za 1850Kč. Nějaký Salmo Slider už mám, ale ještě rok vydržím…
reagovat - Pátek 16. března 2007 v 17:53 ® Heřman
-
Ahoj. Chci se zeptat jak se s nima chytá, kde se dají sehnat a co budu při jejich použití potřebovat. Myslím tím prut naviják atd. Slyšel jsem o nich, ale nikde se víc nedozvím. Až tady jsem našel ve vyhledávači tuhle otázku. Prosím o radu a zkušenosti. Díkes.
reagovat