Vyhledávání
Padají vám candáti z twisterů?
30.9.2004 | Holajz2 | 10.242 zobrazení | 61 odpovědí
Mnohokrát se mi stalo, že mi upadl pěkný candát z platové rybičky a zbyli mi jen oči pro pláč. Myslel jsem na malý trojháček k ocásku, ale bojím se, aby to neovlivnilo chod rybičky. Co mám dělat?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 5. října 2007 ve 23:04 ® regulus reakce na …
-
Mary – naprostej souhlas
reagovat - Pátek 5. října 2007 v 19:08 ® Mary reakce na …
-
regulus: právě proto, více uvažuji (denně), jak ten zbytek co nejlépe vychutnat.
reagovat - Pátek 5. října 2007 v 18:53 ® regulus reakce na …
-
Mary – mě naopak jo, začínám mít pocit, že už ho mám ku**fsky málo.
reagovat - Pátek 5. října 2007 v 18:34 ® Mary reakce na …
-
regulus: dobrý no, čas a roky mě přestaly zajímat.
Príchy: něco se chytá na špek, ale kolik se chytlo, těch tichých na www.chytej
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:53 ® Prichy reakce na …
-
tadydlecty MySQL a podobny veci bleee
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:50 ® regulus reakce na …
-
Prichy – to protože se na nový chytej nepřenesly informace o tom, že už jsi to četl a až včilka to někdo znovu otevřel, což je v pořádku, jenže Mary se chytila hihihihi.
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:47 ® Prichy reakce na …
-
regulus: ja to mam oznacene, ze jsem to necetl, presto, ze to jsou i prispevky z roku 2004, prestoze jsem si na 99% jist, ze jsem to uz cetl
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:34 ® regulus reakce na …
-
Mary mrkni na datum příspěvku od DENYGa. -:))))))))))))))))
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:28 ® Mary reakce na …
-
denyk: a do třetice všeho dobrého do mrazáku?
reagovat - Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:17 ® rgb23
-
Dneska jsem na twistra 10cm imitaci štiky vytáhl canďu 70 rovných. Bez lanka, pletená šňůra 0,06 mm. Zasekl jsem ho dřív než se zažral, pomalu ho utahal a vytáhl bez podběráku rukou. Držel na háčku jak přilepenej
reagovat - Pátek 5. listopadu 2004 ve 23:46 ® Zlinsky_lovec
-
Dvakrat mi spadl,nez jsem ho ulovil,hruza!!
reagovat - Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:05 ® Holajz2
-
zubac: Hele, to zní jako dobrá reklama. Kdo to vyrábí, ze bych to taky vyzkousel?! A cena?
reagovat - Středa 27. října 2004 v 19:50 ® HaD
-
zubac: myslíš že to má význam? že bych do toho taky šel
reagovat - Středa 27. října 2004 v 18:08 ® Padis
-
Padají nepadají já mám letos jednoho 45cm puštěn jinak sem nenarazil zatím na žádného
reagovat - Středa 27. října 2004 v 15:13 ® zubac
-
U mne ani tak nejde o padání, používám dobré jigy, splétanou šnúru , ale spíš o to, že candát jen okusuje ocásek a ne a ne pořádně zabrat, proto jsem na Oravské přehradě vyzkoušel Power Stick štika – candát, tuhý deodorant na gumové nástrahy a světe div se začalo to fungovat, ne snad, že tam kde dravec není bych nějakého přitáhl, ale spíše tam kde je začal brát agresivněji, např.: 65 cm candát měl 3 kopyto i s 20 g jiggem až v jícnu …
reagovat - Úterý 26. října 2004 v 9:34 ® Holajz2
-
pokyas: Sorry, už jsem tvou poznámku pochopil. To byla ironie… Ale 5 už jich asi nechytnu, ikdyž bych se nezlobil.
reagovat - Pondělí 25. října 2004 ve 14:22 ® Holajz2
-
Pokyas: „zabiják candátu?“ Candáta povazuji za nejlepsí rybu, která u nás plave. Vezmu si candose moc rád, ale zabiják?! . Letos mám 7 candosu, 8 kapru a 12 uhoru. To se ti zdá moc?
reagovat - Neděle 24. října 2004 ve 22:47 ® HaD
-
BM: fšechny ty mírovky zabil????
reagovat - Sobota 23. října 2004 ve 21:37 ® jiris
-
Big Mike – z toho se mi chce blít!! Takovejch kámošů víc a na Lipně zbyde hovno.
reagovat - Sobota 23. října 2004 ve 21:35 ® BigMike
-
Teď trošku z jiného soudku. Kámoš jich má letos z Lipna mírových 115. Z toho nej. měl 82 cm. Radši nekomentovat
reagovatNa rybku asi 1/4, zbytek vláčel za lodí rapalky.
- Sobota 23. října 2004 v 9:40 ® Pokyas
-
Pro Holajz: No 7 candátů za sezónu není důvod k pláči-jsou rybáři co jich tolik nechytili za celou svou rybářskou kariéru. Jo a protože jsi „zabiják candátů“ tak jich ještě alespoň 5 letos lupneš!!!
reagovat - Středa 13. října 2004 v 19:12 ® palcat
-
No já si ten vláčák snad opravdu koupím , né že by to bylo snadny , nebo že by to uměl každej , ale uspěchy na to jsou.[ Upraveno palcat dne 2004–10–13 v 18:13 ]
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 16:20 ® Prizrak
-
V pátek jsem na dvojnulku rotajdu chytil tři candošky a 1 na sitě žlutýho třwistera. Všichni asi 35–40cm.
reagovat - Pondělí 11. října 2004 v 7:25 ® toulovec
-
Tak můžu všechny svoje odpovědi tady vymazat!!!! První mírovej – sice jen 48 – nádhernej záběr na gumu. ještě krásnější zásek (možná nejkrásnější) Zabral mi skoro pod nohama. Křetínka, bílý twistr s fialovým ocáskem. Héééééééč – Byl jsem šťastnej jako blecha, poslední dobou jsem dostával od těch potvůrek šupinatých pěkně na prdel
reagovat - Neděle 10. října 2004 ve 22:42 ® BigMike
-
Jiris: jasně, to bylo u nás, odhadem 400 m od baráku
reagovatSoutok Lužnice a Č. potoka. Myslím, že na zahájení. Ročně se tady tak 5–8 metrovek chytí. Candátů přes 5 kilo taky tak. Něco sumců do 30kg.
- Sobota 9. října 2004 ve 22:48 ® jiris
-
Big Mike – víš o té štice 110 co se chytila na zahájené na lužnici asi 6?
reagovat - Sobota 9. října 2004 ve 22:46 ® BigMike
-
Toulovec: je to hlavně o vodě. Na Lužnici sem tam mírového lupnu, ale je to spíš trápení. Pak jsou vody(jak jsi jistě zaznamenal), kde to až takový problém není
reagovatNeříkám, že u nás nejsou, dokonce jsou i pěkní, ale ne v takovém množství jako jinde. Mám poslední dobou problém nějakého potkat. A když potkám, nemá míru.
- Pátek 8. října 2004 v 9:43 ® toulovec
-
já si myslím, že mi ani tak moc nepadají. Nevím jestli je to nástrahou, nebo vedením, nebo místem, ale mě se tam ty POTVORY JEDNY ŠUPINATÝ VŮBEC NECHTĚJ ANI POVĚSIT!!!!!!!!!!!
reagovat - Čtvrtek 7. října 2004 ve 23:07 ® HaD
-
dneska 2 kandáti na twistříka oba cca 55 cm. už to umim
reagovat - Středa 6. října 2004 ve 22:30 ® BigMike
-
Malí nepadají a ti velcí, jest jich tak 1–2 do roka nad 80cm dozajista spadnou vždy!!!!.-) Už jsme to probírali s Lerakem i jinými a příčina je snad v tom, že berou (tedy u nás na Lužnici) až s příchodem zimy, v čisté vodě, kdy již šlověk nasadí slabé vlasce a pak po záběru, který připomíná vázku dost razantně nezasekne. A když zasekne, stejně jim tu hubu přes jemný prutek 5–15 g a přeci jen průtažný vlasec 0,14 až 0,20 neprosekne. pak tu obludu dotáhnete jako vázku pod nohy, zvednete, uvidíte, rozklepete se a než se vzpamatujete – je v háji, když vám vyplivla twistr do tváře. A na woblera jsem tokovéto vobludy na zimu ještě na prutu neměl. Do teď jich mám z Lužnice 3!! 75 – wobler(náhoda
reagovat) a 2 55 cm, fluo žlutý Berkley twister. Jinak asi 50 ks pod 45 cm.