Chytej.cz

Padají vám candáti z twisterů? necteno

30.9.2004 | Holajz2 | 10.242 zobrazení | 61 odpovědí

Mnohokrát se mi stalo, že mi upadl pěkný candát z platové rybičky a zbyli mi jen oči pro pláč. Myslel jsem na malý trojháček k ocásku, ale bojím se, aby to neovlivnilo chod rybičky. Co mám dělat?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   3 2 1
Pátek 5. října 2007 ve 23:04 ® regulus reakce na …
regulus

Mary – naprostej souhlas

reagovat
Pátek 5. října 2007 v 19:08 ® Mary reakce na …
Mary

regulus: právě proto, více uvažuji (denně), jak ten zbytek co nejlépe vychutnat.

reagovat
Pátek 5. října 2007 v 18:53 ® regulus reakce na …
regulus

Mary – mě naopak jo, začínám mít pocit, že už ho mám ku**fsky málo.

reagovat
Pátek 5. října 2007 v 18:34 ® Mary reakce na …
Mary

regulus: dobrý no, čas a roky mě přestaly zajímat.

Príchy: něco se chytá na špek, ale kolik se chytlo, těch tichých na www.chytej

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:53 ® Prichy reakce na …
Prichy

tadydlecty MySQL a podobny veci bleee

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:50 ® regulus reakce na …
regulus

Prichy – to protože se na nový chytej nepřenesly informace o tom, že už jsi to četl a až včilka to někdo znovu otevřel, což je v pořádku, jenže Mary se chytila hihihihi.

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:47 ® Prichy reakce na …
Prichy

regulus: ja to mam oznacene, ze jsem to necetl, presto, ze to jsou i prispevky z roku 2004, prestoze jsem si na 99% jist, ze jsem to uz cetl

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:34 ® regulus reakce na …
regulus

Mary mrkni na datum příspěvku od DENYGa. -:))))))))))))))))

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:28 ® Mary reakce na …
Mary

denyk: a do třetice všeho dobrého do mrazáku?

reagovat
Čtvrtek 4. října 2007 ve 21:17 ® rgb23
rgb23

Dneska jsem na twistra 10cm imitaci štiky vytáhl canďu 70 rovných. Bez lanka, pletená šňůra 0,06 mm. Zasekl jsem ho dřív než se zažral, pomalu ho utahal a vytáhl bez podběráku rukou. Držel na háčku jak přilepenej:-)

reagovat
Pátek 5. listopadu 2004 ve 23:46 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Dvakrat mi spadl,nez jsem ho ulovil,hruza!!

reagovat
Pondělí 1. listopadu 2004 v 11:05 ® Holajz2

zubac: Hele, to zní jako dobrá reklama. Kdo to vyrábí, ze bych to taky vyzkousel?! A cena?

reagovat
Středa 27. října 2004 v 19:50 ® HaD
HaD

zubac: myslíš že to má význam? že bych do toho taky šel

reagovat
Středa 27. října 2004 v 18:08 ® Padis
Padis

Padají nepadají já mám letos jednoho 45cm puštěn jinak sem nenarazil zatím na žádného

reagovat
Středa 27. října 2004 v 15:13 ® zubac

U mne ani tak nejde o padání, používám dobré jigy, splétanou šnúru , ale spíš o to, že candát jen okusuje ocásek a ne a ne pořádně zabrat, proto jsem na Oravské přehradě vyzkoušel Power Stick štika – candát, tuhý deodorant na gumové nástrahy a světe div se začalo to fungovat, ne snad, že tam kde dravec není bych nějakého přitáhl, ale spíše tam kde je začal brát agresivněji, např.: 65 cm candát měl 3 kopyto i s 20 g jiggem až v jícnu …

reagovat
Úterý 26. října 2004 v 9:34 ® Holajz2

pokyas: Sorry, už jsem tvou poznámku pochopil. To byla ironie… Ale 5 už jich asi nechytnu, ikdyž bych se nezlobil.

reagovat
Pondělí 25. října 2004 ve 14:22 ® Holajz2

Pokyas: „zabiják candátu?“ Candáta povazuji za nejlepsí rybu, která u nás plave. Vezmu si candose moc rád, ale zabiják?! . Letos mám 7 candosu, 8 kapru a 12 uhoru. To se ti zdá moc?

reagovat
Neděle 24. října 2004 ve 22:47 ® HaD
HaD

BM: fšechny ty mírovky zabil????

reagovat
Sobota 23. října 2004 ve 21:37 ® jiris
jiris

Big Mike – z toho se mi chce blít!! Takovejch kámošů víc a na Lipně zbyde hovno.

reagovat
Sobota 23. října 2004 ve 21:35 ® BigMike

Teď trošku z jiného soudku. Kámoš jich má letos z Lipna mírových 115. Z toho nej. měl 82 cm. Radši nekomentovat:-( Na rybku asi 1/4, zbytek vláčel za lodí rapalky.

reagovat
Sobota 23. října 2004 v 9:40 ® Pokyas

Pro Holajz: No 7 candátů za sezónu není důvod k pláči-jsou rybáři co jich tolik nechytili za celou svou rybářskou kariéru. Jo a protože jsi „zabiják candátů“ tak jich ještě alespoň 5 letos lupneš!!!

reagovat
Středa 13. října 2004 v 19:12 ® palcat
palcat

No já si ten vláčák snad opravdu koupím , né že by to bylo snadny , nebo že by to uměl každej , ale uspěchy na to jsou.[ Upraveno palcat dne 2004–10–13 v 18:13 ]

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 16:20 ® Prizrak

V pátek jsem na dvojnulku rotajdu chytil tři candošky a 1 na sitě žlutýho třwistera. Všichni asi 35–40cm.

reagovat
Pondělí 11. října 2004 v 7:25 ® toulovec
toulovec

Tak můžu všechny svoje odpovědi tady vymazat!!!! První mírovej – sice jen 48 – nádhernej záběr na gumu. ještě krásnější zásek (možná nejkrásnější) Zabral mi skoro pod nohama. Křetínka, bílý twistr s fialovým ocáskem. Héééééééč – Byl jsem šťastnej jako blecha, poslední dobou jsem dostával od těch potvůrek šupinatých pěkně na prdel

reagovat
Neděle 10. října 2004 ve 22:42 ® BigMike

Jiris: jasně, to bylo u nás, odhadem 400 m od baráku:-) Soutok Lužnice a Č. potoka. Myslím, že na zahájení. Ročně se tady tak 5–8 metrovek chytí. Candátů přes 5 kilo taky tak. Něco sumců do 30kg.

reagovat
Sobota 9. října 2004 ve 22:48 ® jiris
jiris

Big Mike – víš o té štice 110 co se chytila na zahájené na lužnici asi 6?

reagovat
Sobota 9. října 2004 ve 22:46 ® BigMike

Toulovec: je to hlavně o vodě. Na Lužnici sem tam mírového lupnu, ale je to spíš trápení. Pak jsou vody(jak jsi jistě zaznamenal), kde to až takový problém není:-) Neříkám, že u nás nejsou, dokonce jsou i pěkní, ale ne v takovém množství jako jinde. Mám poslední dobou problém nějakého potkat. A když potkám, nemá míru.

reagovat
Pátek 8. října 2004 v 9:43 ® toulovec
toulovec

já si myslím, že mi ani tak moc nepadají. Nevím jestli je to nástrahou, nebo vedením, nebo místem, ale mě se tam ty POTVORY JEDNY ŠUPINATÝ VŮBEC NECHTĚJ ANI POVĚSIT!!!!!!!!!!!

reagovat
Čtvrtek 7. října 2004 ve 23:07 ® HaD
HaD

dneska 2 kandáti na twistříka oba cca 55 cm. už to umim

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 22:30 ® BigMike

Malí nepadají a ti velcí, jest jich tak 1–2 do roka nad 80cm dozajista spadnou vždy!!!!.-) Už jsme to probírali s Lerakem i jinými a příčina je snad v tom, že berou (tedy u nás na Lužnici) až s příchodem zimy, v čisté vodě, kdy již šlověk nasadí slabé vlasce a pak po záběru, který připomíná vázku dost razantně nezasekne. A když zasekne, stejně jim tu hubu přes jemný prutek 5–15 g a přeci jen průtažný vlasec 0,14 až 0,20 neprosekne. pak tu obludu dotáhnete jako vázku pod nohy, zvednete, uvidíte, rozklepete se a než se vzpamatujete – je v háji, když vám vyplivla twistr do tváře. A na woblera jsem tokovéto vobludy na zimu ještě na prutu neměl. Do teď jich mám z Lužnice 3!! 75 – wobler(náhoda:-)) ) a 2 55 cm, fluo žlutý Berkley twister. Jinak asi 50 ks pod 45 cm.

reagovat
novější starší
Stránky:   3 2 1