Chytej.cz

Karta uživatele Chytej. cz necteno

30.9.2004 | toulovec | 5.812 zobrazení | 50 odpovědí

Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 12. března 2006 v 16:22 ® Robur
Robur

dobrovolné to je, ale není to samoúčelné a nějaké výhody to má…

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 14:31 ® pif
pif

registrace je dobrovolná,to je potřeba si uvědomit.kdo chce,ať ji vyplní,a kdo nechce nevylpní.a pokud ten,kdo nechce o sobě dávat informace a chce mít radost ze „psaní registrace“tak ať napíše nějaké pohádky.je to jeho právo.

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:58 ® Shrek reakce na …
Shrek

já jsem měl vše vyplněno,snad jen kromě toho názoru na svou osobu.Tak ten jsem doplnil.Sice jsem se setkal s tím,že nějaký hňup jenž zjistil mé telefonní číslo použil SMS bombera a zavalil mě hromadou SMSek.Bohužel Oskar (Vodafone) to podporuje,tak jsem zavolal na Call centrum a nechal jsem si zablokovat příchozí SMS z webu,takže už se nebojim ani toho telefonního čísla. Jinými slovy :já jsem komplet :-)

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:19 ® Robur
Robur

No vidíte sněhu jak sviňa, řeky zamrzlý a přece se někdo chytil, Breca super, kdo dál?

reagovat
Neděle 12. března 2006 ve 12:02 ® breca reakce na …

Zastyděl jsem se a už jsem něco doplnil ):o))

reagovat
Neděle 12. března 2006 v 11:50 ® Robur
Robur

Tak co, kdopak se nad sebou zamyslel a ktualizoval si kartu? Pochlubte se.

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 20:46 ® 

Určitě bych se přimlouval za názor Toulovce, n i c m é n ě, kolik toho kdo o sobě je ochoten prozradit je samozřejmě jen a jen jeho věc. A také to o jeho osobě n ě c o vypovídá!!!??

reagovat
Sobota 11. března 2006 ve 20:22 ® regulus reakce na …
regulus

LAMADAJ -:))))))))))) Jestli to mělo být na mě tak se mrkni na můj profil, kromě skutečnýho jména tam mám o sobě údajů dost včetně e-mailu a ICQ. To jméno jsem tam měl a když jsem zjistil, že se to komukoliv, nejen přihlášeným ukáže tak jsem si ho nechal skrýt, nechcu být tajemnej, ale mám hodně blbý zkušenosti. Co se vercajku týče tak tam mám napsaný „obvykle prut a naviják“, nechce se mi tam vyplňovat nějakejch 20 položek.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 19:53 ® ladamaj
ladamaj

Jsem pro když nedá kontakt a další věci stým spojené tak si myslím že by do těchto stránek nemněl být vůbec vpuštěn získává tímto ůdaje o ostatních (není správné)můj názor.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 19:29 ® Robur
Robur

při troše dobré vůle…

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 19:21 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR no jasně a jak bych to tam měl asi napsat. Mám 9 prutů, ani jeden není stejnej, dva chci ještě letos kupovat, 11 navijáků, stejný jsou jen dva. Navíc si označení nepamatuju a naprostá většina se už nevyrábí.

reagovat
Sobota 11. března 2006 v 18:48 ® Robur
Robur

Ještě než rozmrzne, nechcete si aktualizovat výše popsané. Např. nyní hledám nějaký prut, a když si dáte do vyhledávače např. výrobce, tak vám mimo jiné vyjede, kdo už toto nářadí má, problém je ten, že to skoro nikdo nevyplňuje, čímž škodíme akorát sami sobě /určitě nejde o choulostivá osobní data/a možná by ubylo i pochybných a dubletních diskusí, protože bych si mohl dotaz poslat jen konkrétním lidem a neobtěžoval tak ostatní. Totéž je např. i s revíry, protože hned poznám z vyhledávače, kdo kde chytá. Tak nelelkovat a honem vyplňovat.

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:32 ® morpheus

mělo by to jít podobně jako sem. Ale nezkoušel jsem to. Myslím si to pro to,že mi v mailu už několikrát přišel.

reagovat
Středa 6. října 2004 ve 23:24 ® Dědek
Dědek

Většinu tady znám ze srazu. Ostatní chci taky poznat, tak tam aspoň doplňte základní informace

reagovat
Středa 6. října 2004 v 11:28 ® Prizrak

morpheus: A jak?

reagovat
Pondělí 4. října 2004 ve 22:45 ® morpheus

myslím že jo

reagovat
Pondělí 4. října 2004 ve 13:36 ® Prizrak

Nevíte, jestli se ty smajlíci dají dát i do e-mailu?

reagovat
Pondělí 4. října 2004 v 7:38 ® toulovec
toulovec

Musel jsem to honem opravit – jinak mi překlepy nevadí, ale místo seriózní napsat serózní by mi určitě neprošlo – co vy šťouralové

reagovat
Pondělí 4. října 2004 v 7:36 ® toulovec
toulovec

no hoši koukám že mi tu z toho děláte pěknej bordel . Seriózní otázka a vy se mi tu takhle spustíte!!!! No alespoň jsme Jaryna něco naučili (BigMike to stejně nepochopí ), takže alespoň nějaké plus.[ Upraveno toulovec dne 2004–10–04 v 06:36 ]

reagovat
Neděle 3. října 2004 ve 22:19 ® jaryn

Už viem!!!!!!!!

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:55 ® HaD
HaD

MORFEUS: FEŠÁK

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:20 ® morpheus

Zapoměl jsem na kartu dát mé foto. Tak vše napravuji a tady je.

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:11 ® morpheus

DaH: jo to bude asi tim ,že neni z webu ale z Prahy

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:09 ® morpheus

DaH: Vkládám adresu jednoho smajlíka co znám a nic:

Béda Trávníček Rozskočilova 256/4568 Praha 6

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:08 ® Prizrak

Vono to funguje

reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:07 ® Prizrak
reagovat
Pátek 1. října 2004 v 15:04 ® Prizrak
reagovat
Pátek 1. října 2004 ve 14:56 ® HaD
HaD

prizrak: stačí klinout na tuto ikonku v odpovědi: a pak jen vložit adresu toho smajlíka odněkud z webu

reagovat
Pátek 1. října 2004 ve 14:49 ® toulovec
toulovec

vezmeš ho za ucho a položíš ho na monitor

reagovat
Pátek 1. října 2004 ve 14:47 ® Prizrak

A jak ty smajlíky vkládáte do textu?

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1