Vyhledávání
Karta uživatele Chytej. cz
30.9.2004 | toulovec | 5.812 zobrazení | 50 odpovědí
Na srazu jsme se bavili o tom, kdo si jak zvolil svůj nick, mně by zajímalo proč někteří nevyplní kartu uživatele. Ccete být v anonymitě?? nebo máte strach ze zneužití??? Já si vyplnil kartu myslím docela poctivě a myslím že mi to přineslo víc pozitivního než toho špatného. Takže zase rejpám do vosího hnízdečka – proč herdek nevyplníte víc abych se o Vás něco dozvěděl????
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 12. března 2006 v 16:22 ® Robur
-
dobrovolné to je, ale není to samoúčelné a nějaké výhody to má…
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 14:31 ® pif
-
registrace je dobrovolná,to je potřeba si uvědomit.kdo chce,ať ji vyplní,a kdo nechce nevylpní.a pokud ten,kdo nechce o sobě dávat informace a chce mít radost ze „psaní registrace“tak ať napíše nějaké pohádky.je to jeho právo.
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:58 ® Shrek reakce na …
-
já jsem měl vše vyplněno,snad jen kromě toho názoru na svou osobu.Tak ten jsem doplnil.Sice jsem se setkal s tím,že nějaký hňup jenž zjistil mé telefonní číslo použil SMS bombera a zavalil mě hromadou SMSek.Bohužel Oskar (Vodafone) to podporuje,tak jsem zavolal na Call centrum a nechal jsem si zablokovat příchozí SMS z webu,takže už se nebojim ani toho telefonního čísla. Jinými slovy :já jsem komplet
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:19 ® Robur
-
No vidíte sněhu jak sviňa, řeky zamrzlý a přece se někdo chytil, Breca super, kdo dál?
reagovat - Neděle 12. března 2006 ve 12:02 ® breca reakce na …
-
Zastyděl jsem se a už jsem něco doplnil ):o))
reagovat - Neděle 12. března 2006 v 11:50 ® Robur
-
Tak co, kdopak se nad sebou zamyslel a ktualizoval si kartu? Pochlubte se.
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 20:46 ®
-
Určitě bych se přimlouval za názor Toulovce, n i c m é n ě, kolik toho kdo o sobě je ochoten prozradit je samozřejmě jen a jen jeho věc. A také to o jeho osobě n ě c o vypovídá!!!??
reagovat - Sobota 11. března 2006 ve 20:22 ® regulus reakce na …
-
LAMADAJ -:))))))))))) Jestli to mělo být na mě tak se mrkni na můj profil, kromě skutečnýho jména tam mám o sobě údajů dost včetně e-mailu a ICQ. To jméno jsem tam měl a když jsem zjistil, že se to komukoliv, nejen přihlášeným ukáže tak jsem si ho nechal skrýt, nechcu být tajemnej, ale mám hodně blbý zkušenosti. Co se vercajku týče tak tam mám napsaný „obvykle prut a naviják“, nechce se mi tam vyplňovat nějakejch 20 položek.
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 19:53 ® ladamaj
-
Jsem pro když nedá kontakt a další věci stým spojené tak si myslím že by do těchto stránek nemněl být vůbec vpuštěn získává tímto ůdaje o ostatních (není správné)můj názor.
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 19:29 ® Robur
-
při troše dobré vůle…
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 19:21 ® regulus reakce na …
-
ROBUR no jasně a jak bych to tam měl asi napsat. Mám 9 prutů, ani jeden není stejnej, dva chci ještě letos kupovat, 11 navijáků, stejný jsou jen dva. Navíc si označení nepamatuju a naprostá většina se už nevyrábí.
reagovat - Sobota 11. března 2006 v 18:48 ® Robur
-
Ještě než rozmrzne, nechcete si aktualizovat výše popsané. Např. nyní hledám nějaký prut, a když si dáte do vyhledávače např. výrobce, tak vám mimo jiné vyjede, kdo už toto nářadí má, problém je ten, že to skoro nikdo nevyplňuje, čímž škodíme akorát sami sobě /určitě nejde o choulostivá osobní data/a možná by ubylo i pochybných a dubletních diskusí, protože bych si mohl dotaz poslat jen konkrétním lidem a neobtěžoval tak ostatní. Totéž je např. i s revíry, protože hned poznám z vyhledávače, kdo kde chytá. Tak nelelkovat a honem vyplňovat.
reagovat - Středa 6. října 2004 ve 23:32 ® morpheus
-
mělo by to jít podobně jako sem. Ale nezkoušel jsem to. Myslím si to pro to,že mi v mailu už několikrát přišel.
reagovat - Středa 6. října 2004 ve 23:24 ® Dědek
-
Většinu tady znám ze srazu. Ostatní chci taky poznat, tak tam aspoň doplňte základní informace
reagovat - Středa 6. října 2004 v 11:28 ® Prizrak
-
morpheus: A jak?
reagovat - Pondělí 4. října 2004 ve 22:45 ® morpheus
-
myslím že jo
reagovat - Pondělí 4. října 2004 ve 13:36 ® Prizrak
-
Nevíte, jestli se ty smajlíci dají dát i do e-mailu?
reagovat - Pondělí 4. října 2004 v 7:38 ® toulovec
-
Musel jsem to honem opravit – jinak mi překlepy nevadí, ale místo seriózní napsat serózní by mi určitě neprošlo – co vy šťouralové
reagovat - Pondělí 4. října 2004 v 7:36 ® toulovec
-
no hoši koukám že mi tu z toho děláte pěknej bordel . Seriózní otázka a vy se mi tu takhle spustíte!!!! No alespoň jsme Jaryna něco naučili (BigMike to stejně nepochopí ), takže alespoň nějaké plus.[ Upraveno toulovec dne 2004–10–04 v 06:36 ]
reagovat - Neděle 3. října 2004 ve 22:19 ® jaryn
-
Už viem!!!!!!!!
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:55 ® HaD
-
MORFEUS: FEŠÁK
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:20 ® morpheus
-
Zapoměl jsem na kartu dát mé foto. Tak vše napravuji a tady je.
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:11 ® morpheus
-
DaH: jo to bude asi tim ,že neni z webu ale z Prahy
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:09 ® morpheus
-
DaH: Vkládám adresu jednoho smajlíka co znám a nic:
Béda Trávníček Rozskočilova 256/4568 Praha 6
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:08 ® Prizrak
-
Vono to funguje
reagovat - Pátek 1. října 2004 v 15:07 ® Prizrak
- reagovat
- Pátek 1. října 2004 v 15:04 ® Prizrak
- reagovat
- Pátek 1. října 2004 ve 14:56 ® HaD
-
prizrak: stačí klinout na tuto ikonku v odpovědi: a pak jen vložit adresu toho smajlíka odněkud z webu
reagovat - Pátek 1. října 2004 ve 14:49 ® toulovec
-
vezmeš ho za ucho a položíš ho na monitor
reagovat - Pátek 1. října 2004 ve 14:47 ® Prizrak
-
A jak ty smajlíky vkládáte do textu?
reagovat