Chytej.cz

sraz chytejáků formou comics necteno

29.9.2004 | morpheus | 2.598 zobrazení | 11 odpovědí

Takže několik ,kteří jak je vidno jsou na stejné vlně. se u dohodlo ,že uspořádají . Netrvalo dlouho a vše bylo . Místo ,termín aj. V pátek všichni , ale někdo si to později. To však nic nezměnilo na dobré náladě . Tak že se a  a  a  ,taky se hodně a hlavně se chytali rybky. Vyprávěli se hystorky

nad kterými
hystorky kterým se dalo a při tom všem byla i živá i když jen jednočlená, ale to jen

podpdřilo. měli se konat i nějaké soutěže ,ale přišlo se na to ,že jsou vlastně všichni zůčastnění. Po ránu někteří tvrdě a jiní zase k vodě. Naštěstí se nenašel žádnej (prudič) ani (chytrolín) a tak se vše obešlo bez a  a to je jedině dobře. Tak že vše dopadlo na . Všichni se pěkně a valili dom. A teď už zase pěkně u . Ale to zase nemění nic na tom ,že když se to ,tak se těch pár příště sejde znova a ve větším počtu . Dofám že já se toho taky dožiju.

Ps: Jestli jsem něco pomotal tak se omlouvám. Prostě se dneska nudím a ten srázek mi stále leží v hlavě.

[ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:57 ][ Upraveno morpheus dne 2004–09–29 v 18:59 ]

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 30. září 2004 v 10:31 ® palcat
palcat

Jen by mě zajímalo kde chodíš na takový príma smajlíky?

reagovat
Čtvrtek 30. září 2004 v 10:28 ® palcat
palcat

Tak to by jsme jinde neviděly , jde vidět , že „chytej“ ma vliv i na pozitivni náladu návštěvníků , jsi prstě 1.

reagovat
Čtvrtek 30. září 2004 v 7:11 ® toulovec
toulovec
reagovat
Čtvrtek 30. září 2004 v 0:40 ® jaryn

morpheus seš fakt dobrej!!!!!!!!­!!!!!!!!!

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 23:31 ® Čajda

morpheus-hotovej Saudek

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 21:20 ® xycht

morfeus: fakt hustýýý

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 21:19 ® xycht

Na srazu sem nebyl,ale jak tak koukam . tak to musel bejt slušnej mazec…

reagovat
Středa 29. září 2004 ve 20:08 ® Dědek
Dědek

Jó, tak to je nářez !!! Fakt dost dobrý

reagovat
Středa 29. září 2004 v 19:14 ® Chose
Chose

Tak to je brutus. Skvělý,úžasnej nápad nemám slov Jen mě s. re že sem taky nemohl přijet,ale job je job. Jinak vam upřímě závidím. Příště jedu i kdyby se měli všichni šéfové po. rat

reagovat
Středa 29. září 2004 v 19:00 ® morpheus

Ok beru. Když je na to čas tak není problem.

reagovat
Středa 29. září 2004 v 18:19 ® HaD
HaD

no to je dobrýýýýý, příště píšeš reportáž Ty !!!!!!

reagovat