Vyhledávání
jakou nástražní rybku na sumce
17.2.2007 | pike-007 | 7.648 zobrazení | 36 odpovědí
jsem úplný začátečník, a byl bych rád kdyby mi někdo poradil jakou nástražní rybku na sumce
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. února 2007 ve 22:01 ® roby reakce na …
-
Jsou dny že vemou jakoukoliv rybu jindy zase jen určitý druh lín je velice slušná nástraha a dá se už sehnat v obchodech takže se nemusí brát od vody.
reagovat - Neděle 18. února 2007 v 18:53 ® antony
-
Na řece Moravě je moje nej nástraha Tloušť, klidně i 40cm, na stojácích zatím tu nej hledám, ale zmiňovaný Tloušť tam nebodoval vůbec. Asi na tom cosi bude, že se mají používat rybky, které se v místě lovu hojně vyskytují.
reagovat - Neděle 18. února 2007 v 10:47 ® SETR ONDRA reakce na …
-
čau,máš pravdu že jich je již málo,ale je to nej nástraha na ně,lín je první ryba kterou sumík vyžere!Sumci se dosti přemnožili a to je také jeden duvod že líni nejsou.Máme svuj rybník a tak jich mame dost tak si občas nějakého vemem.ve dvouch lidech za víkend na líny 12záběru a na karase 1!
reagovat - Neděle 18. února 2007 v 10:46 ® VitaH
-
Možná to je hloupost, ale začal bych s rybama, u kterých je pravděpodobnost, že je místní sumec už někdy viděl a ochutnal … jinak souhlasím s Hany, lína by mi bylo líto… a to samé platí u úhoře. Představa, že chudák procestoval půlku zeměkoule aby skončil někde na bójce je divná …
reagovat - Neděle 18. února 2007 v 8:45 ® Kubah reakce na …
-
Čau, jenomže línů dost ubývá a ještě na ně chytat- to se mi moc nezdá
reagovat - Sobota 17. února 2007 v 15:27 ® SETR ONDRA
-
čau,mě se nejlépe osvědčil lín tak 35cm,je to dělník,jak na řece tak na jezeru dobrej je taky tloušt na řece.Je super i velká plotka ale moc dlouho nedrží,ale dal jsem i párkrát karase ale nějak mě ho nechtěj!Ale dej tam lína ale pozor jen mírové kousky i na 40cm běžně tahám i sumatry kolem 90cm
reagovat