Chytej.cz

Zavážení návnad a nástrah necteno

14.2.2007 | Merlin | 4.799 zobrazení | 9 odpovědí

Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 21. února 2007 v 16:04 ® Grand2

Tohle je mail,který nekdo dal na MRK: ---- Original Message ----- From: „Tomáš Kava“ To: „Český rybářský svaz“ Sent: Friday, January 05, 2007 1:19 PM Subject: Re: zavážení návnady? ANO či NE?

Dobrý den, zákaz zavážení nástrah a návnad byl obecně zrušen, především z důvodu obtížné vymahatelnosti. Bylo možné využít řadu způsobů jak zákaz obejít. Rybářská stráž Vás proto sankcionovat za uvedenou činnost nebude, nebo by alespoň neměla (případně lze argumentovat i touto odpovědí).
S pozdravem Petrův zdar Bc.Kava Tomáš, rybářský hospodář ČRS SÚS Ústí n.L.

reagovat
Středa 21. února 2007 v 9:04 @ 

HaD)Z čeho tak prosím vycházíš.Pouze z toho vypuštění bodu IV?

reagovat
Pátek 16. února 2007 ve 12:54 ® Merlin reakce na …

Tak to tedy doufám,že se některá struktura neprobudí a nebude jí blbý,že támhleten chytá o 50m dál než on teleskopem nahodí a bude se proti tomu stavět.

reagovat
Pátek 16. února 2007 v 7:42 ® Bezďa reakce na …

HaD: nevíš náhodou jestli došlo k nějaké změně i v MRS pokud jde o zavážení? Předpokládám že bohužel nee :-( (

reagovat
Čtvrtek 15. února 2007 ve 23:45 @ 

No naši soudruzi to asi budou vidět jinak,ale informace ze strany naš MO asi nebude na škodu,hlavně pro pobavení ostatních členů spolku s názvem ČRS.

reagovat
Čtvrtek 15. února 2007 v 17:14 ® HaD
HaD

ano, zavážení je v celém ČRS povoleno, pokud není výslovně zakázáno

reagovat
Čtvrtek 15. února 2007 ve 13:50 ® Merlin reakce na …

to jo, ale docela se podivuju,že by už konečně ČRS dostal rozum.Vždyť je celkem jedno,jestli krmím 20,nebo 100m od břehu.A rybáři na lodích? Na soukromých revírech to jde.

reagovat
Středa 14. února 2007 v 19:45 ® Shrek reakce na …
Shrek

Kosmik: nemá.Také já jsem po přečtení RŘ 2007 nenašel hlášku o zavážení.Je tam pouze klauzole o lovu z loďky.Ten je zakázán,až na vyjímky samotných revírů.

reagovat
Středa 14. února 2007 v 19:14 ® Kosmik

Na MRS je to ve všeobecných podmínkách je zakázáno a kromě revírů, kde je to výslovně napsáno v popisu. Díval jsem se na ČRS, tady na chytej a tam je ještě starý. Jinak to chápeš dobře, pokud nemáš chybný řád.

reagovat