Vyhledávání
Zavážení návnad a nástrah
14.2.2007 | Merlin | 4.799 zobrazení | 9 odpovědí
Vážení přátelé, jak jsem si stačil všimnout tak v RŘ na 2007 vypadl odstavec (IV v r 2006)o zákazu zavážení návnad a nástrah.Takže jestli to velmi dobře chápu,pokud to nezakáže uživatel revíru v Bližších podmínkách výkonu RP,tak je zavážení povolené?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. února 2007 v 16:04 ® Grand2
-
Tohle je mail,který nekdo dal na MRK: ---- Original Message ----- From: „Tomáš Kava“ To: „Český rybářský svaz“ Sent: Friday, January 05, 2007 1:19 PM Subject: Re: zavážení návnady? ANO či NE?
Dobrý den, zákaz zavážení nástrah a návnad byl obecně zrušen, především z důvodu obtížné vymahatelnosti. Bylo možné využít řadu způsobů jak zákaz obejít. Rybářská stráž Vás proto sankcionovat za uvedenou činnost nebude, nebo by alespoň neměla (případně lze argumentovat i touto odpovědí).
reagovat
S pozdravem Petrův zdar Bc.Kava Tomáš, rybářský hospodář ČRS SÚS Ústí n.L. - Středa 21. února 2007 v 9:04 @
-
HaD)Z čeho tak prosím vycházíš.Pouze z toho vypuštění bodu IV?
reagovat - Pátek 16. února 2007 ve 12:54 ® Merlin reakce na …
-
Tak to tedy doufám,že se některá struktura neprobudí a nebude jí blbý,že támhleten chytá o 50m dál než on teleskopem nahodí a bude se proti tomu stavět.
reagovat - Pátek 16. února 2007 v 7:42 ® Bezďa reakce na …
-
HaD: nevíš náhodou jestli došlo k nějaké změně i v MRS pokud jde o zavážení? Předpokládám že bohužel nee
reagovat(
- Čtvrtek 15. února 2007 ve 23:45 @
-
No naši soudruzi to asi budou vidět jinak,ale informace ze strany naš MO asi nebude na škodu,hlavně pro pobavení ostatních členů spolku s názvem ČRS.
reagovat - Čtvrtek 15. února 2007 v 17:14 ® HaD
-
ano, zavážení je v celém ČRS povoleno, pokud není výslovně zakázáno
reagovat - Čtvrtek 15. února 2007 ve 13:50 ® Merlin reakce na …
-
to jo, ale docela se podivuju,že by už konečně ČRS dostal rozum.Vždyť je celkem jedno,jestli krmím 20,nebo 100m od břehu.A rybáři na lodích? Na soukromých revírech to jde.
reagovat - Středa 14. února 2007 v 19:45 ® Shrek reakce na …
-
Kosmik: nemá.Také já jsem po přečtení RŘ 2007 nenašel hlášku o zavážení.Je tam pouze klauzole o lovu z loďky.Ten je zakázán,až na vyjímky samotných revírů.
reagovat - Středa 14. února 2007 v 19:14 ® Kosmik
-
Na MRS je to ve všeobecných podmínkách je zakázáno a kromě revírů, kde je to výslovně napsáno v popisu. Díval jsem se na ČRS, tady na chytej a tam je ještě starý. Jinak to chápeš dobře, pokud nemáš chybný řád.
reagovat