Vyhledávání
Prut na pstruhy
13.2.2007 | Zlinsky_lovec | 12.887 zobrazení | 153 odpovědí
Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 1. února 2011 v 11:24 ® džigit reakce na …
-
tucnak11> nespěchej,ještě je dost času a Brno před námi…
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 11:12 ® tucnak11
-
Tady je ho lip vidět
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 10:54 ® tucnak11
-
džigit> Mě nejvice zajima na mermyšky je pravda že piše XFAST proto musim ho okoukat ač neni zase moc ryhly.
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 10:42 ® džigit
-
tucnak11> určitě na ně kouknu
reagovatJe třeba něco na ty hmyzáky,ať můžem vyzkoušet
- Úterý 1. února 2011 v 10:08 ® tucnak11 reakce na …
-
džigit> Je lepši a lehtši ot Guidera četl jisem onim cely članek u Dragona,velmi se im podařyl i rukojet kratka jak na 275 cm 29 cm jen šrubovani je s vrhu tak delši cenčaky usetřene.
reagovat - Úterý 1. února 2011 v 9:39 ® džigit reakce na …
-
no jestli to je jako Tiny,tak dobrý.
reagovat
Jen by mně ajímalo,proč jim většina říká chvějivka-myslím „vklejankam“.Robinsony jsou taky s vlepovanýma špicama a nikde se o tom jako o chvějivce moc nemluví!?! - Úterý 1. února 2011 v 8:54 ® tucnak11 reakce na …
-
KORNJD> Je jen nejlip se im podažila.
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:24 ® KORNJD reakce na …
-
lobotomie> Jo v několi případech!! S navijákama i s prutem!!! Na spláveček na matchku kterou používám tak od března do 16. dubna a vyržel jen pár vycházek a když mi ho vráliti taK SE ROSYPAL ZNOVA!!! a jeden prut od dragona mi prasknul po pár rybách!! Ale už mám jinej a ten zatím drží:)
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:15 ® lobotomie reakce na …
-
KORNJD> to chápu… pokud je tam habakuk tak se k robinsonu hned tak někdo jinej nedostane. copak? nějaká špatná zkušenost s nějakým shopem?
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:10 ® KORNJD reakce na …
-
lobotomie> Já vím ale já radši krám!!Už přes net asi nakupovat nebudu!!!!!!!!!!!! Ale tady je to trošku problém!! Je tu jen Habakuk a pak řičica ale ten je ochotnej a hodně věcí mi objedná na krám!! Ale taky nesežene všechno
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 22:03 ® Padis reakce na …
-
FISHERBOY> ten mám taky.Dobrej proutek
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:29 ® lobotomie reakce na …
-
KORNJD> to je pak hodinka =) …jinak e-shop
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 21:22 ® KORNJD reakce na …
-
lobotomie> Tak spíš tři:) Ale moižná že pojedeme dělat do prahy a pak už je to blíž:)))))
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 20:39 ® lobotomie reakce na …
-
KORNJD> z domažlic jen dvě hodiny jízdy? tak to i tak docela ujde…
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:26 ® džigit reakce na …
-
FISHERBOY> vnutil vnutil
reagovat
Já potřebuju něco na hmyzáky od Stepanowa a Cortez je v užším hledáčku,jen není kde osahat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:21 ® FISHERBOY reakce na …
-
džigit> nevnutil nic, už jsem jel rozhodnutej, akorat jsem pak byl na vážkách když jsem dostal do ruky este lehčí gramáž:)jinak vyhrál robinson cortez perch 1,5–12g:)
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:18 ® KORNJD
-
lobotomie> Mě by se líbil ale mám od loňska cormoranULX tak jsem si říkal kdyby se mu něco stalo že bych ho zkusil!! Jen to mám k tobě přes dvě hodiny jízdy:(
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:17 ® KORNJD reakce na …
-
tucnak11> Ale není to chvějivka?? Když je tam ta vlepená špička???
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:16 ® džigit reakce na …
-
FISHERBOY> a copak Ti „vnutil“
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 19:06 ® FISHERBOY
-
lobotomie> v cajku, ja na to nějak extra nespecham…kor jestli to mas v pc…
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 18:49 ® lobotomie reakce na …
-
FISHERBOY> neboj dám to liborovi… v počítači je to vedeno s dnešním datem
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 17:56 ® FISHERBOY reakce na …
-
lobotomie> na bojové podmínky se vyprdni, jsem maximalne spokojen, určite jsme se nevideli naposled… až to budeš mít otevřené, moc rád se stavim pro další výbavu. Hooodně opravdu hodne na me zapůsobil ten test ohybu…to je fakt mazec…a jestli na to vytahneš sumíky jak jsi řikal… tak bomba..Jen prosimtě nezapomen na ten papír, kdyby snad nejaka reklamace nedejbože…
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 17:10 ® lobotomie
-
FISHERBOY> tak doufám, že spokojenost i přes ty bojové podmínky =)
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 16:18 ® dam reakce na …
-
lobotomie> a pak, že rybářům nemůže hrabat
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 16:12 ® lobotomie reakce na …
-
dam> já to dělám taky… =)
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 16:06 ® dam reakce na …
-
lobotomie> nemyslel jsem to vůbec zle
reagovatsnažil jsem se najít na netu ty hmotnosti a nějak se mi nevedlo, proto ten dotaz…já například chytám Robinson spoustu let a nikdy jsem nebyl nespokojen, ba naopak… Pruty i navijáky jsem si samozřejmě vážil a vážím si je vždycky, neboť pro mě každý gram znamená moc, navijáky vážím i s vlascem a není skoro nástraha, která by mi neprošla přes mikrováhu…to už je ale trochu posedlost
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 13:38 ® lobotomie reakce na …
-
dam> diaflex perch 2,5m 2–12g, váha 140g.
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 ve 13:26 ® lobotomie reakce na …
-
dam> ale já můžu prodávat přece i cokoliv jiného… dragony jsem taky prodával, ale děkuji už nechci. já prodávám to co chci prodávat a to čemu maximálně věřím. Jsou věci které neprodám i kdyby ses nahlavu stavěl a jsou taky lidi kterým neprodám. to je trochu rozdíl.
reagovatMě je jasný že se to tak na první pohled může jevit, ale pravda je jinde Není přece vůbec žádný problém nasázet do shopu 20–50 vláčecích prutů od každé značky… =) ale to je zrovna věc kterou opravdu dělat nechci. Kterej diaflex tě konkrétně zajímá? zvážím ti ho. Napadlo tě někdy převážit některé pruty? často je uváděná váha jen váha blanku bez oček rukojeti a sedla navijáku
- Pondělí 31. ledna 2011 ve 12:33 ® dam
-
lobotomie> trochu by mě zajímalo, jaké jsou hmotnosti těch diaflexů…nikde jsem to nenašel Nicméně je tady stejně jasný, že kdo co prodává, pro toho hraje…
reagovat - Pondělí 31. ledna 2011 v 11:03 ® tucnak11
-
KORNJD> Podivej se uProchazky cena se pochybuje 2200–2400 přesně nevim je to fotka uš s obhodu.Jedu zanim si ji osahat .
reagovatJisou velmi lehke ta 275 cm 1–7 gr važi 134 gr a 198-cm 100 gr