Chytej.cz

Prut na pstruhy necteno

13.2.2007 | Zlinsky_lovec | 12.885 zobrazení | 153 odpovědí

Zdravím, nedávno se mému strýci povedlo mě zlomit můj oblíbený proutek, tak za něj hledám náhradu a protože se poslední dobou nějak neorientuju, co je k dostání, obracím se na Vás. Představoval bych si nějakou uhlíkovou děličku, v gramáži okolo 15g a délka okolo 270cm ( přece je to jen na rybníky). Cenová relace do 2000. Předem díky :-)

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 30. ledna 2011 ve 23:08 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

Padis> rád tě po delší době uvidím =)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 23:08 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

KORNJD> ten mám … nevím co k němu říct aby to neznělo zrovna ode mě blbě, je to vůbec jeden z nejlepších prutů co jsem kdy měl v rukách včetně všemožných dragonů, daiw, shiman, sportexů atd. a navíc za supr peníze. Diaflexy všeobecně ať už vláčky nebo matchky nebo kapráky jsou výborné pruty… neměnil bych ani za 4× dražšího a 2× těžšího norstreama …ani za toho nádherného illexe, ale illex pepper bych bral taky i když je to trochu jinej prut =)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 21:40 ® Padis
Padis

lobotomie>no asi se tento týden zastavím.Okounout nějakej ten proutek

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 20:52 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

lobotomie> A co Diaflex 2,4 1–8g?? Už jsi ho zkošel???

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 17:45 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

máš ode mě v osobce vzkaz:-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 16:05 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

FISHERBOY> jestli se chceš podívat brzo, tak bude asi lepší když se stavíš už v tomhle týdnu. není sice ještě úplně otevřeno, ale pruty nebo navijáky se dají zkouknout i tak. pár kluků z chrudimi tu bylo minulej týden

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 16:04 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

FISHERBOY> no snad jo… docela těch vláčáků ubývá – e-shop, light perche a perche se prodávají jak rohlíky. a drahé matchky… každej si zatím přišel pro matchku do 2000 a každej odešel s diaflexem za 3,5 (je v akci)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 15:16 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

lobotomie> hm…tak bude aspon z čeho vybírat:)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 15:14 ® Koudy
Koudy

lobotomie> díky moc,to zní zajímavě…určitě se na něj někde kouknu…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 15:13 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

FISHERBOY> z 90% robinsony a skoro všechno cortezy a diaflexy, pokud jde o vláčáky…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 15:08 ® osprey reakce na …
osprey

džigit> Pro mě je chvějivka prut s vlepovanou špicí. Jsou i jiné, co ji emají a chvějou se od rukojeti, takže nějaké jasné kritérium být musí.

Vlepovaná špice – chvějivka.

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 15:03 ® FISHERBOY
FISHERBOY

200 prutů pohromadě jsem ani v životě neviděl:D copak je to za proutky?nejake robinsony nebo neco uplne jinyho?

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 14:56 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

FISHERBOY> no kolem mě je teď asi 200 prutů a určitě polovina jsou i vláčáky, taková malá inventura =) zrovna jsem prohlížel vzorek fakt levných vláčáků co jsem objednal abych je okouknul a hernajs vůbec nevypadají špatně za ty kačky =D …asi je přidám na shop

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:52 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

lobotomie> koukám na něj… je ode mě pár metrů do leva//// to už zavání lehkou provokací:D:D:D:D:D­::D

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:34 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

Koudy> koukám na něj… je ode mě pár metrů do leva. mám ho hodně rád na rotačky, plandavky a woblery. Je to takovej ten prut co ti u vody odpustí hodně chyb… při útoku často zasekne „sám“ dřív než já =) hodně rád s ním chodím i na boleny

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 13:16 ® Koudy reakce na …
Koudy

lobotomie> ahoj,jak tak sleduju vyznáš se v Robinsonech…zau­jal mě Diaflex Trout(255cm,5–15gr),ale zatím jsem neměl tu možnosti vzít jej do ruky…máš i s ním nějaké zkušenosti?díky…

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 v 11:57 ® paja prochazka
paja prochazka

zkus robinson cortez

reagovat
foto/forum/2011/th-img16347.jpg
Neděle 30. ledna 2011 v 7:06 ® džigit reakce na …

osprey> můžeš dnešní době s jistotou říct,co je chvějivka?Ono mám pocit,že tím,že je špice vlepovaná,nemusí být hned chějivka-viz GS Tiny.Neříct mi to,nepoznal bych :-)

reagovat
Neděle 30. ledna 2011 ve 2:04 ® jepice-zruseno reakce na …

KORNJD> Vklejanka je synonymum pro chvějivku. Klej = lepidlo. To znamená něco jako vlepenka. Bratři slovani by si měli rozumět :-D Poláci dělaj hezký woblerky a na ty se často používá klej a tak to vím. Jinak nejsem zatím moc příznivcem vklejenek na přívlač. Aneb to už je lepší pro mě pikr, kde se to dá vyměňovat podle vkusu. Dnes je to v podstatě zkomercializovaná možnost, jak udělat levně prut se špičkovou akcí.

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 17:49 ® lobotomie reakce na …
lobotomie

FISHERBOY> už se to blíží… otázka dnů, není to sice podle mých představ, ale momentálně do toho víc peněz nalít nemůžu

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 17:24 ® FISHERBOY reakce na …
FISHERBOY

lobotomie> jasnačka :-) jo prosimtě, až bude možnost stát se tvým zákazníkem, dej vědět a já se tam u tebe stavím:)

reagovat
Sobota 29. ledna 2011 v 0:04 ® lobotomie
lobotomie

FISHERBOY> cena čeho??? myslíš toho dragona co tu proběhnul o pár postů dřív? Jak chceš hodnotit věc prut cokoliv co je vidět zatím jen na papíře nebo na monitoru…? Takhle můžu hodnotit jen umělecký dojem z fotografie nebo literatury =)

nic ve zlém můj potencionální zákazníku, ale to se bude dát hodnotit minimálně až po první vycházce s tím prutem, ale spíš až po 20 vycházkách =)

reagovat
Pátek 28. ledna 2011 ve 22:09 ® FISHERBOY
FISHERBOY

cena je již uvedena..... cca 2300, jak hodnotíte tento nový kousek??

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 21:28 ® dam reakce na …
dam

osprey> pivo

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 17:36 ® KORNJD reakce na …
KORNJD

osprey> tak děkuju! a zase nic:)))

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:53 ® osprey reakce na …
osprey

dam> Ale jo, tohle jsou jen síťové plky, to podstatné už jsme si řekli i naživo:-)

KORNJD> Jsou to chvějivky, v tom polském letáku je to vysloveně napsáno.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 16:25 ® dam reakce na …
dam

osprey> Míro, takhle jsem to nemyslel. To já je rád chytám, vždyť víš. Ale nějak víc si začínám vážit každé pěkné chvíle u vody a často to předčí vlastní chytání…a to si myslím, že nějakou tu fišku umím chytit:-) Vloni jsem se snažil chytat s některými věcmi, které jsem tolik nepoužíval a udělalo mě radost, že jsem přišel na to, jak je dobré je ovládatpivo

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 v 15:25 ® KORNJD
KORNJD

tucnak11> A nejsou to chvějinvky??? A kde se na ně můžu podívat nějak je nemůžu najít:)

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:23 ® osprey
osprey

dam> Mě taky stačí, když je u vody hezky, ale chytám a chytit umím. Mám chytat tak abych nechytil, mám chytat malé ryby nebo tam nechodit?

Tak se snažím chytit něco pěkného. To se každý den nepovede a pár ryb střední velikosti se pověsí. Takže u vody jsem, mám nějaký cíl, neroztrhám huby půlce toho, co mi pod nohama plave a občas tu pěknou rybu i chytím.

Nejcennější u toho je, že pochopím, jak fungujou některé věci.

reagovat
Úterý 18. ledna 2011 ve 14:02 ® sus1

dam> Skvělý zápis.:->

reagovat