Chytej.cz

Jesenice.......Ohře necteno

11.2.2007 | Flash25 | 5.642 zobrazení | 36 odpovědí

Jesenice,Ohře--- Podělte se s námi.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Neděle 11. února 2007 v 18:57 ® Flash25 reakce na …
Flash25

mas pravdu,ty chytas na jesenici na musak?ja letos budu skouset poprve musku a potreboval bych s tim trochu pomoct,poradis mi prosimte neco?nakej zaklad.jinak na jesenici jezdim velice rad a chytam tam prevazne candaty a kdyz neberou,tak jdu na belice z dlouhy chvile,jeste se mi snad nestalo,ze by mi nezabral poradnej cejn,tzv.lopata

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 18:53 ® rarach

Jak říká Bobo: Jó, moje zlatá Jesenice, tam jsou ryby. Když jsem tam s ním, tak jsou ale zásadně za zatáčkou.
I když musím přiznat, že jsem tam letos ze tří muškařských vycházek jednoho okouna chytil a něco solidního mi vodjelo bez pozdravu. Ohře je z 80 % vyžranka.

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 18:40 ® Shrek reakce na …
Shrek

Dneska jsme byli na Ohři v Chebu a chytlo se pár cejnků.Ovšem ty ryby tam jsou.Ono neni Ohře jako Ohře.

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 18:23 ® Flash25 reakce na …
Flash25

Zdravim tě.ryby v ohři jsou,mam takovej usek,ze zhora trochu vetsi proud,ve spod to sami a mezi asi 400m klidna voda a tam se to vsechno sjizdi.ale mas pravdu v tom,ze jsou useky,kde na rybu pomalu ani nenarazis.ale celkovy hodnoceni vody je takovych 80´procent

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 17:19 ® Kubajs
Kubajs

Na ohři chytám v létě ale ryby jsou většinou hrouzek,kapr,par­ma,hrouzek,tlou­št a nějak tam toho moc neni

reagovat
Neděle 11. února 2007 v 16:48 ® Flash25
Flash25

Jezdím sem už pár let,mam tu chajdu a věřte,že ohře je spásná řeka.Většinou zde taham štiku a tlouště.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1737.jpg
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1