Chytej.cz

Muškařská vesta necteno

10.2.2007 | fikus | 19.861 zobrazení | 95 odpovědí

rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 12. února 2007 ve 22:35 ® Kachna
Kachna

Tak pardón všem. Do hospody jít v plný polní mě blbý není, páč tam choděj i horší struktůry než jsem já :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:33 ® ZN
ZN

parmič: na čelo si ťukají neznalí. Ví hovno, co je žízeň a hlad, když je člověk půl dne zabrozený v řece.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:30 ® parmenides

ZN: tak ja jednou v plne polni napochodoval do takove lepsi restaurace na Unetickem potoku… si tukali na celo co to je za magora…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:20 ® ZN
ZN

Kachna: já chodím v prsačkách i do hospody.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:16 ® parmenides

Kachna: jses akcni tak akorat :-)) )

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:04 ® Kachna
Kachna

fikus: Opakuji, Kachna zatím nic nekupuje!!! Jen se pídí po rozumech! Jestli jsem moc akční stačí říct.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:01 ® Kachna
Kachna

Tak teď k diskusi. Poradí mi někdo(prosím né nasraně), něco na tahání prsaček k vodě? Začínám cca 2km od baráku a končím asi 4–5km od domu. Kolem řeky nachodím tak 8km(celodenní procházka). Bydlím v centru a tak tahat auto, kolo,… je podle mího blbost a chodit po městě v prsačkách taky. A co teď Brute :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:00 ® ZN
ZN

lepší fotka

reagovat
foto/forum/2007/th-img1744.jpg
Pondělí 12. února 2007 ve 21:58 ® ZN
ZN

fikus: na Atlas. Poslal jsem to znovu.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:58 ® drozďák

fikus: podívej se na tohle: www.basspro.com

Fishpond sagebrush vest – vyjde tě cca 2500,–, fishpond můžu vřele doporučit.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:55 ® fikus reakce na …
fikus

firetiger> neboj, těch 100ks Hardy vest bych obratem prodal.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:52 ® fikus reakce na …
fikus

ZN> mail nedošel, už jsem si říkal, že jsi se na to asi vybod. Kam jsi to posílal?

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:50 ® fikus reakce na …
fikus

hergot, kdo je kachna? Kachno, ty taky kupuješ vestu? Nebo Zdenek je víc než společensky znaven, že se mu pletou kachny s fíkama. Zdenku, sice jsem tvou vestu viděl u vody, ale tenkrát jsem jí moc pozornosti nevěnoval. Můžeš ji přibalit sebou na TVV? A ostatní co se jim vejdou vesty do auta taky? Byl bych vám moc vděčný.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:46 ® ZN
ZN

fikus: já jsem max.spokojený s touto. Btw., došel ti ten mail?

reagovat
foto/forum/2007/th-img1743.jpg
Pondělí 12. února 2007 ve 21:46 ® Firetiger
Firetiger

fikus> na Hardyho kašli, je to předražená imidžovka :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:45 ® parmenides

fikus: Mam jednu navic, od vietnamcu, ve velmi dobre stavu, prenecham za 200, usetrenych 2300 muzeme propit na TVV :-))

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:42 ® fikus reakce na …
fikus

stará nebo obnošená vesta, to je sakra rozdíl.
Z Cabelasu si vestu z největší pravděpodobností neobjednám a to nejen kvůli angličtině, dávám přednost českým obchodům se vším co k tomu patří. Dalším návrhem byla vesta za tři kila, tu také zavrhuji, protože chci muškařskou vestu, další návrh byla vesta z Rožnova, ale která? V dané ceně jsou dvě, obě hezké, která by mohla být lepší? To uspořádání kapes naležato se mi zdá praktičtější, stále ještě nevím. Máte další tipy? pupak> jestli mi tu Hardy vestu seženeš v ceně kterou jsem za ni ochoten dát, tak si jich objednám 100ks.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:40 ® parmenides

Firetiger: take si myslim, ze je to velmi kultivovany narod. Byl jsem tam 3×. Minuly tyden jsem videl na CT2 vybornou komedii – Kdo kdyz ne my – v puvodnim zneni, rozumel jsem temer vsemu. Volal jsem Pikosovi, jestli to nemuze sehnat z archivu, pac to fakt bylo mimoradne, ale zatim nic…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:38 ® parmenides

Kachna: jakou mas postavu? Mozna bych neco mel…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:37 ® Firetiger
Firetiger

Parmeníde, a v tom je ta spravedlnost dějin. Víš co bych dneska dal za to, kdybych kromě jakž takž obstojné angličtiny, se kterou jsem jeden z tisíců, uměl stejně dobře rusky? Jediné trhy, které v mojem sektoru rostou jsou Brazílie, Čína, Indie a Rusko; z toho všeho jsou ti rusáci nejnormálnější.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:36 ® ZN
ZN

kachna: jestli ti můžu poradit, tak si za dva a půl litru kup SIMMS CLASSIC MASTER. Budeš maximálně spokojený. Mám ji v lepší verzi a nechci jinou. Jinak oceňuji tvůj přístup. Já když byl mladej, tak jesem všechno znal a všude byl. Časem jsem zjistil, že to tak není a že všude jsem byl jednou, akorát v prdeli dvakrát.
A kdyby jsi nás ještě chvíli nechal diskutovat, ta by jsi se dozvěděl všechno nejen o vestách, ale i o lyžích, Anglii, ženských, kořalce, vínu, uzení, žrádle obecně, o nejlepším autě na ryby atd. A to se vždycky může hodit.

FIRE, ML do mě necpali, nenechal jsem se. Ale ruštinu, tu jo. Já to nebral jako vyvyšování, fakt ne, jen jsme si s pupákem dělali prdel, a to i za sebe.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:35 ® brčal
brčal

Mám vestu za 100 euro a to ještě po slevě co jsem ukecal.A stejně jsem ji mněl jenom 5× u vody.Stačí mi ,Jedna špulka silonu,metr,pean a krabka s mouchama a to dám do kapes :-))

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:32 ® parmenides

Firetiger: tak ja jsem velmi rad, ze do mne take srotili rustinu, pac fakt plati, kolik jazyku vís…

…obycejnou taskou pres rameno…urcite Hardy min. za 150 liber… vtipalku

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:29 ® Firetiger
Firetiger

Buďto Ty, nebo někdo jiný ;-) Ach jó…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:27 ® parmenides

Fikus a Kachna … to neni ten samy muskar, ze ne? ja su nejake natvrdle, ja sem nemel chodit

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:24 ® Firetiger
Firetiger

Pro Zdendu: není mojí zásluhou, že do mě ve škole nacpali angličtinu, zatímco do vaší generace s Pupákem Marxismus Leninismus, tak se tím nevyvyšuju; Kachnovi si to poradit troufám, protože je ještě mladší jak já.

Pro Kachnu: vesta za Tebe nenachytá, já jsem osobně investoval do totálního high tech Orvise, s asi milijónem kapes, abych zjistil že více kapes = více naprosto zbytečného balastu a více váhy. Po dvou sezónách jsem se vrátil k vycházkám s úplně obyčejnou taškou přes rameno, do které dám svačinu, dvě krabky a Gink a v případě potřeby se mi tam vejde ryba či dvě; více netřeba.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:17 ® Kachna
Kachna

ZN: Nasranej nejsem, sice zůstanu zatím u starý vesty, ale to neznamená, že se nechci něčemu přiučit. Páč jsem mladej a strašně zvědavej samouk.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:13 ® ZN
ZN

parmič: kachna už je nasranej, že se nic nedozvěděl. Já si myslím, že se dozvěděl až moc, zažil rozumu a zůstane u staré vesty :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:10 ® parmenides

ZN: jenom se nepodcenuj, ty si taky mimoradny talent… jak te sleduji, vse ti jde od ruky, je malo tak vsestranne nadanych lidi. Delani much, fotografovani, chytani,uzeni, paleni, podnikani, bavení spolecniku… Je malo lidi, co zijou zivot tak naplno jako ty. A to se nezminuji o tvych dalsich cnostech… o kterych jeste nevim. To ted myslim smrtelne vazne, bez ironie a take ti nemusim lezt do zadku, jak ostatne oba dva vime :-)) Jinak: Anglie je neskutecne uzasna zeme, se vsim vsudy. Rad tam jezdim. Pripadaji mi neuveritelne kultivovani.

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 21:04 ® parmenides

ZN: no to je jasne, ja reaguji na ty vase repliky anglictina ano/ne … a samotna otazka mi utekla … no 2500,– na novou vestu – to toho moc noveho na vyber nebude :-( (

reagovat