Chytej.cz

Muškařská vesta necteno

10.2.2007 | fikus | 19.859 zobrazení | 95 odpovědí

rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...
Čtvrtek 21. června 2007 v 0:12 ® FABi reakce na …
FABi

cormaxx: Stála 1440,– Kč, DOC snad jinou vestu nedělá. Materiál s teflonem, rychle schne, spousta kapes, vzadu také kapsy do kterých se toho hodně vejde. Doporučuji.

reagovat
Středa 20. června 2007 v 17:25 ® topinka reakce na …
topinka

Máte někdo skušenosti s touto vestou? www.obchodprorybare.cz

reagovat
foto/forum/2007/th-img2210.jpg
Středa 20. června 2007 v 15:41 ® cormaxx
cormaxx

FABi: kolik stála? já jsem u nás na prodejně koukal na vestu od DOCa a vypadala moc pěkně,ale nevim jestli to byla přesně tahle,ale dost se mi zamlouvala:-)

reagovat
Středa 20. června 2007 v 8:33 ® Dědek reakce na …
Dědek

Firetiger : v pohodě, ani neměl hloupé připomínky :-)) )

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 23:27 ® regulus reakce na …
regulus

Dědku, jasný, důležitý je mít westu abys byl IN. Proti gustu, žádnej dišputát, já osobně bych skoro 4 tyčky za ni nedal, klidně se spokojím s vestou za necelej litr. Zatím nejelegantnější muškař, co sem viděl byl Pif s lékárničkou. -:))))

reagovat
foto/forum/2007/th-img2206.jpg
Úterý 19. června 2007 v 19:21 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

Dědku, a jak vzal nejmenovaný Pupák smutný fakt, že už není jediný? :-)) )

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 19:18 ® FABi reakce na …
FABi

Já mám tuto od DOCu a jsem spokojen.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2205.jpg
Úterý 19. června 2007 ve 14:51 ® Dědek reakce na …
Dědek

jj, za kvalitu ( a značku ) se platí :-)) ) Když si jí loni koupil Pupák, tak jsem se ho ptal, jestli se nezbláznil …

reagovat
Úterý 19. června 2007 ve 14:49 ® PV reakce na …

Dědek: a na kolik ta sranda přišla? Vypadá skvěle. Podle webu , v UK stojí 90 místních baků…

reagovat
Úterý 19. června 2007 v 10:35 ® Dědek
Dědek

Já už pár týdnů testuju tuhle a spokojenost naprostá

reagovat
foto/forum/2007/th-img2204.jpg
Pondělí 18. června 2007 ve 13:09 ® sethy reakce na …
sethy

Tu tvoji vestu meli v ravenfishing kdyz to otviraly za 500:-)) )

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 23:35 ® fikus
fikus

po pár měsících užívání jsem velmi spokojen, vlezlo by se mi do vesty ještě mnohem více věcí než zatím potřebuji, kapes je dost.

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 22:20 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Edit: Možná jsem neobjevil nějaké skryté kapsy, zas tak do podrobna jsem jí nezkoumal, bo už jsem hodně šilhal po tom snowbeečku.

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 22:18 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Martin Samek – tím chceš naznačit že snowbee není značka_? :-) Tuhle vestu jsem si shodou okolností okukoval v Gammarusu a musím říct, že bych se do ní oproti tomu snowbee se všemi věcmi asi neposkládal. A když tak horko těžko. Takhle mi stále ještě zbývá místo na nějakou tu další krabičku ;-)

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 22:04 ® ZN
ZN

Martin Samek: vlezou to té vesty velké C&F krabičky? Nějak se mi to nezdá.

reagovat
Neděle 17. června 2007 ve 21:17 ® Martin Samek

Já muškařím s touto,dáš za ní sice dva litry,ale platíš značku(shimano).Já jsem s ní spkojen a mohu ji jen doporučit.

reagovat
foto/forum/2007/th-img2199.jpg
Neděle 17. června 2007 ve 20:22 ® Coturnix reakce na …
Coturnix

Tak povedlo se mi presne to co Chosemu, taky mi lehce navlhl telefon, ale byla to solidni koupacka, takze se neni cemu divit. :-) Jinak jsem s ni take maximalne spokojen. Prostoru v kapsach je dostatek a pekne se nosi. Za ty prachy neni co resit.

reagovat
Sobota 16. června 2007 ve 23:15 ® Chose
Chose

Fikus-mam ji i té barvě,je fajn,mpohodlná,pros­torná,jen blbě vysychá když se vykoupeš a v jedné z bočních kapes s vodotěsným zipem mi zvlhnul telefon.ale celkově fajn a za ty prachy…

reagovat
Sobota 16. června 2007 v 9:44 ® bubu
bubu

fikus-tak jsem si udělal radost a taky jsem si ji pořídil. Má tolik kapes a docela velkých,že už nepotřebuji tahat sebou batůžek nebo ledvinu na krabky a návazce. Což mne vždy vadilo.

reagovat
Čtvrtek 15. února 2007 v 9:24 ® Candátoman

Já ji mám v olivové barvě a jsem s ní 100% spokojen. Má spoustu kapes, které ani na obrázku nejsou vidět, je příjemná na nošení, prostě nadmíru spokojenost.Kupoval jsem ji v HOBBY-G ve Vrchlabí.

reagovat
Středa 14. února 2007 v 19:04 ® Shrek reakce na …
Shrek

myslím že zrovna tuhle maj u nás v Rybář. potřebách a taky jsem po ní házel kukuč. :-D

reagovat
Středa 14. února 2007 v 18:22 ® pupak reakce na …

fikus – PROSTE AAAASA NIC KRASNEJSIHO SEM ZA POSLEDNICH 10 LET NEVIDEL

reagovat
Středa 14. února 2007 v 18:17 ® fikus
fikus

navštívil jsem místní stone shop a prohlídl si tuto Snowbee vestu. Skoro jsem ji hned koupil. Za necelých 1.600,– moc krásná vesta. Máte ji někdo? Jaké jsou s ní zkušenosti?

reagovat
foto/forum/2007/th-img1756.jpg
Středa 14. února 2007 v 17:14 ® ywan

tu je link : www.dam.de

reagovat
Středa 14. února 2007 v 16:27 ® ywan

ja mám niečo takéto, videl som ju už na ktorejsi fotke na chytej.cz ale neviem kto ju ešte má.Nemuškárim ale občas ju použijem na krátke rybačky.Cena okolo 1500, neviem presne dostal som to pod konár.Celkom som s ňou spokojný, má aj také pružinky na pean a meter

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 23:34 ® fikus
fikus

ZN> mail došel, neříkal jsi náhodou, že chceš nějaké gamara? Podle označení v mailu se v tom moc nevyznám. HM je háček mokrý a samotné H je jaký háček?

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:59 ® Firetiger reakce na …
Firetiger

No, prošel jsem si to bez Tebe, ale jediné co jsem potkal byli u ústí tlouštíci kolem deseti čísel vytahlí z Vltavy :-) Jeden z mála revírů, o kterém se nebojím na netu říct pravdu :-))

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:56 ® parmenides

Firetiger: tak vidim, zes to prosel se mnou, sel jsem to od usti do Vltavy, mezi zahradama… tam jenom drobni potocaci, pod tou hospodou je pekna tun, tam byl nejaky duhon, ale bylo vedro… tak jsem to vzdal a dal si tampivo . slitej, spocenej, znas mne statna postava, zarostlej… no cumeli, jestli tam neprisel vodnik… na terase doskova podlaha…tmav, namorena… no bylo to pekne, kdyz jsem odesle, jako kdyby se tam nekdo pochcal…

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:44 ® Šáďa
Šáďa

Kachna: na TVV má přivést mildas nebo Baron a nebo oba :-) DOUBLE – HAUL VEST PACK od xploreru. Mrkni sem je to dole www.janditrading.com Taky jsem přemýšlel nad vestou ,ale tohle se mi zamlouvá více ,ještě to omrknu na TVV a jestli to bude ono ,jdu do toho. Jinak z cabelasu jsem objednával nedávno brodící bundu a vše bez problémů. Teda až na to že ještě nedorazila :-) hold po moři to trochu trvá :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 22:36 ® Firetiger
Firetiger

Naopak, ti si ťukali právě proto, že byli dobře informovaní. Na Unětickém potoku viděli rybu naposledy za krále Klacka.

reagovat
novější starší
Stránky:   4 3 2 ...