Vyhledávání
Muškařská vesta
10.2.2007 | fikus | 19.859 zobrazení | 95 odpovědí
rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 21. června 2007 v 0:12 ® FABi reakce na …
-
cormaxx: Stála 1440,– Kč, DOC snad jinou vestu nedělá. Materiál s teflonem, rychle schne, spousta kapes, vzadu také kapsy do kterých se toho hodně vejde. Doporučuji.
reagovat - Středa 20. června 2007 v 17:25 ® topinka reakce na …
-
Máte někdo skušenosti s touto vestou? www.obchodprorybare.cz
reagovat - Středa 20. června 2007 v 15:41 ® cormaxx
-
FABi: kolik stála? já jsem u nás na prodejně koukal na vestu od DOCa a vypadala moc pěkně,ale nevim jestli to byla přesně tahle,ale dost se mi zamlouvala
reagovat - Středa 20. června 2007 v 8:33 ® Dědek reakce na …
-
Firetiger : v pohodě, ani neměl hloupé připomínky
reagovat)
- Úterý 19. června 2007 ve 23:27 ® regulus reakce na …
-
Dědku, jasný, důležitý je mít westu abys byl IN. Proti gustu, žádnej dišputát, já osobně bych skoro 4 tyčky za ni nedal, klidně se spokojím s vestou za necelej litr. Zatím nejelegantnější muškař, co sem viděl byl Pif s lékárničkou. -:))))
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 19:21 ® Firetiger reakce na …
-
Dědku, a jak vzal nejmenovaný Pupák smutný fakt, že už není jediný?
reagovat)
- Úterý 19. června 2007 v 19:18 ® FABi reakce na …
-
Já mám tuto od DOCu a jsem spokojen.
reagovat - Úterý 19. června 2007 ve 14:51 ® Dědek reakce na …
-
jj, za kvalitu ( a značku ) se platí
reagovat) Když si jí loni koupil Pupák, tak jsem se ho ptal, jestli se nezbláznil …
- Úterý 19. června 2007 ve 14:49 ® PV reakce na …
-
Dědek: a na kolik ta sranda přišla? Vypadá skvěle. Podle webu , v UK stojí 90 místních baků…
reagovat - Úterý 19. června 2007 v 10:35 ® Dědek
-
Já už pár týdnů testuju tuhle a spokojenost naprostá
reagovat - Pondělí 18. června 2007 ve 13:09 ® sethy reakce na …
-
Tu tvoji vestu meli v ravenfishing kdyz to otviraly za 500
reagovat)
- Neděle 17. června 2007 ve 23:35 ® fikus
-
po pár měsících užívání jsem velmi spokojen, vlezlo by se mi do vesty ještě mnohem více věcí než zatím potřebuji, kapes je dost.
reagovat - Neděle 17. června 2007 ve 22:20 ® Coturnix reakce na …
-
Edit: Možná jsem neobjevil nějaké skryté kapsy, zas tak do podrobna jsem jí nezkoumal, bo už jsem hodně šilhal po tom snowbeečku.
reagovat - Neděle 17. června 2007 ve 22:18 ® Coturnix reakce na …
-
Martin Samek – tím chceš naznačit že snowbee není značka_?
reagovatTuhle vestu jsem si shodou okolností okukoval v Gammarusu a musím říct, že bych se do ní oproti tomu snowbee se všemi věcmi asi neposkládal. A když tak horko těžko. Takhle mi stále ještě zbývá místo na nějakou tu další krabičku
- Neděle 17. června 2007 ve 22:04 ® ZN
-
Martin Samek: vlezou to té vesty velké C&F krabičky? Nějak se mi to nezdá.
reagovat - Neděle 17. června 2007 ve 21:17 ® Martin Samek
-
Já muškařím s touto,dáš za ní sice dva litry,ale platíš značku(shimano).Já jsem s ní spkojen a mohu ji jen doporučit.
reagovat - Neděle 17. června 2007 ve 20:22 ® Coturnix reakce na …
-
Tak povedlo se mi presne to co Chosemu, taky mi lehce navlhl telefon, ale byla to solidni koupacka, takze se neni cemu divit.
reagovatJinak jsem s ni take maximalne spokojen. Prostoru v kapsach je dostatek a pekne se nosi. Za ty prachy neni co resit.
- Sobota 16. června 2007 ve 23:15 ® Chose
-
Fikus-mam ji i té barvě,je fajn,mpohodlná,prostorná,jen blbě vysychá když se vykoupeš a v jedné z bočních kapes s vodotěsným zipem mi zvlhnul telefon.ale celkově fajn a za ty prachy…
reagovat - Sobota 16. června 2007 v 9:44 ® bubu
-
fikus-tak jsem si udělal radost a taky jsem si ji pořídil. Má tolik kapes a docela velkých,že už nepotřebuji tahat sebou batůžek nebo ledvinu na krabky a návazce. Což mne vždy vadilo.
reagovat - Čtvrtek 15. února 2007 v 9:24 ® Candátoman
-
Já ji mám v olivové barvě a jsem s ní 100% spokojen. Má spoustu kapes, které ani na obrázku nejsou vidět, je příjemná na nošení, prostě nadmíru spokojenost.Kupoval jsem ji v HOBBY-G ve Vrchlabí.
reagovat - Středa 14. února 2007 v 19:04 ® Shrek reakce na …
-
myslím že zrovna tuhle maj u nás v Rybář. potřebách a taky jsem po ní házel kukuč.
reagovat - Středa 14. února 2007 v 18:22 ® pupak reakce na …
-
fikus – PROSTE AAAASA NIC KRASNEJSIHO SEM ZA POSLEDNICH 10 LET NEVIDEL
reagovat - Středa 14. února 2007 v 18:17 ® fikus
-
navštívil jsem místní stone shop a prohlídl si tuto Snowbee vestu. Skoro jsem ji hned koupil. Za necelých 1.600,– moc krásná vesta. Máte ji někdo? Jaké jsou s ní zkušenosti?
reagovat - Středa 14. února 2007 v 17:14 ® ywan
-
tu je link : www.dam.de
reagovat - Středa 14. února 2007 v 16:27 ® ywan
-
ja mám niečo takéto, videl som ju už na ktorejsi fotke na chytej.cz ale neviem kto ju ešte má.Nemuškárim ale občas ju použijem na krátke rybačky.Cena okolo 1500, neviem presne dostal som to pod konár.Celkom som s ňou spokojný, má aj také pružinky na pean a meter
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:34 ® fikus
-
ZN> mail došel, neříkal jsi náhodou, že chceš nějaké gamara? Podle označení v mailu se v tom moc nevyznám. HM je háček mokrý a samotné H je jaký háček?
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 22:59 ® Firetiger reakce na …
-
No, prošel jsem si to bez Tebe, ale jediné co jsem potkal byli u ústí tlouštíci kolem deseti čísel vytahlí z Vltavy
reagovatJeden z mála revírů, o kterém se nebojím na netu říct pravdu
- Pondělí 12. února 2007 ve 22:56 ® parmenides
-
Firetiger: tak vidim, zes to prosel se mnou, sel jsem to od usti do Vltavy, mezi zahradama… tam jenom drobni potocaci, pod tou hospodou je pekna tun, tam byl nejaky duhon, ale bylo vedro… tak jsem to vzdal a dal si tam
reagovat. slitej, spocenej, znas mne statna postava, zarostlej… no cumeli, jestli tam neprisel vodnik… na terase doskova podlaha…tmav, namorena… no bylo to pekne, kdyz jsem odesle, jako kdyby se tam nekdo pochcal…
- Pondělí 12. února 2007 ve 22:44 ® Šáďa
-
Kachna: na TVV má přivést mildas nebo Baron a nebo oba
reagovatDOUBLE – HAUL VEST PACK od xploreru. Mrkni sem je to dole www.janditrading.com Taky jsem přemýšlel nad vestou ,ale tohle se mi zamlouvá více ,ještě to omrknu na TVV a jestli to bude ono ,jdu do toho. Jinak z cabelasu jsem objednával nedávno brodící bundu a vše bez problémů. Teda až na to že ještě nedorazila
hold po moři to trochu trvá
- Pondělí 12. února 2007 ve 22:36 ® Firetiger
-
Naopak, ti si ťukali právě proto, že byli dobře informovaní. Na Unětickém potoku viděli rybu naposledy za krále Klacka.
reagovat