Vyhledávání
Muškařská vesta
10.2.2007 | fikus | 19.866 zobrazení | 95 odpovědí
rád bych si pořídil novou vestu. Zajímají mne zkušenosti s vašimi muškařskými vestami. Doporučení na nějaký konkrétní typ který máte nebo který by se vám líbil a proč. Investovat do vesty mohu +/- 2.500,–Kč
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 12. února 2007 ve 21:01 ® Kachna
-
Mám tam tolik…, že radši zůstanu u tý co mám.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 21:00 ® brčal reakce na …
-
Kachna-no je to jednoduché-zjisti kolik máš v portmonce a podle toho si kup vestu
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 20:57 ® Kachna
-
Příště až budu chtít poradit, tak si radši zajdu do hospody. Už se v tom babráte tři hodiny a je to o hov..
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 20:55 ® ZN
-
parmič:
reagovat
a yby jsme neodbočovali od otázky. Když potřebuji vestu, tak si ji díky jazykovému analfabectví neobjednám na cabelasu, ale v Rožnově, kde se valašsky domluvím - Pondělí 12. února 2007 ve 20:51 ® ZN
-
parmič: ale my s pupákem jsme se narodili zároveň s hnědým uhlím a jsme prostě motyky, s tím nic nenaděláme. Proto taky nemám zakázky v Cambridge a osobní kontakt tam nepotřebuji, a mezi náma, jsem i rád. Mám víc času na koníčky. No, co už, zkurvený život
reagovat)
- Pondělí 12. února 2007 ve 20:25 ® parmenides
-
ZN: on to muj bratr písař tak nemyslel, urcite si muzes najmout prekladatele… ale treba kdybych neumel anglicky, tak bych neziskal zakazky treba v Cambridge, protoze by to s tim prekladatelem neslo, on je bussiness o budovani vztahu a to musi byt osobní…a ne narusene prekladatelem.
Výjimka ale potvrzuje pravidlo – muj pritel vinař Jara Springer – více zde www.stapleton-springer.cz kdyz vola spolecnikovi Stapletonovi do USA, tak je u tretiho aparatu tlumocnik – proste konferencni hovor. A funguje jim to od zacatku dobre… Ale Jara je specificky pripad, momoradny talent
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 19:27 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – co to je loveni zakazek ???? zatim sem lovil v utlem detstvi ryby, pak sem prisel na to proc mi pan buh udelal pindika a zacal sem lovit buchty, posleze s pribyvajicim vekem jsem prisel na to, ze nejlepsi je lovit ryby a papickat buchty
reagovat)
- Pondělí 12. února 2007 v 19:25 ® Firetiger reakce na …
-
No vidíš, a tady je právě ta příležitost pro nás mladé nadějné, kteří sice nemáme koule na vlastní business, ale dávali jsme ve škole pozor
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 19:23 ® ZN
-
Firetiger: určitě setkali. Prostě si najmem někoho, kdo umí anglicky a jedeme třeba lyžovat
reagovat)
- Pondělí 12. února 2007 v 19:19 ® Firetiger
-
Pánové, každému co jeho jest – jestli jste se při lovení zakázek nesetkali se zadáním, že se očekává cenová nabídka v angličtině tak máte docela kliku, a já vám přeju.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 19:09 ® ZN
-
Nechápu tvou myšlenku. Nikdo mi za angličtinu nic nepřiplatí, a jestli jsi myslel, že angličtina je in, tak to je více věcí. Třeba sport. Umím docela dobře lyžovat, to je dnes taky in. Myslíš, že mi to při získávání zakázek pomůže? Mám to uvádět do cenových nabídek?
reagovat)
- Pondělí 12. února 2007 v 19:07 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – my ti za anglinu se Ydendou dame velkz hovno
reagovat) tak a mas to, a vcil mudruj jak kapitalista priplati . . .
- Pondělí 12. února 2007 v 18:58 ® Firetiger reakce na …
-
No, tam myšlenka byla, že když chceš vázat na Renzetti za 350 babek místo na Tvrdkovi za litr, tak se Ti bude hodit angličtina, protože za tu je kapitalista ochoten připlatit.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 18:51 ® ZN
-
Firetiger: pupák, nepupák, já se ptal na to přitlačení s angličtinou
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 18:41 ® Firetiger
-
Pupák mě předběhl s odpovědí – všimni si, že píšeme oba to samé těsně po sobě. Akorát on byl rychlejší.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 18:34 ® ZN
-
Firetiger: proč?
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 17:54 ® Kachna
-
No jo, když já veškole chrápal. Pozdě bycha honiti!!!
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 17:52 ® Firetiger
-
Pupák>
reagovat))))))
- Pondělí 12. února 2007 v 17:52 ® Firetiger reakce na …
-
Kachna, abys mohl seriózně uvažovat o tom, že svému svěráčku Renzetti koupíš takovýhle pěkný kabátek tak musíš v dnešní moderní době na angličtinu pořádně přitlačit
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 17:50 ® pupak reakce na …
-
kachna – je to prenosna taska na sverak od firmy Renzetti
reagovat)) za ten sverak bys musel k tem 30 dolarum pridat dalsich 250 abys to mel komplet
))
- Pondělí 12. února 2007 v 17:42 ® Kachna
-
Toho to tématu se to netýká, ale nekouknul by někdo znalý angličtiny na tuto stránku www.cabelas.com (kurňa to je dlouhý) a neřekl mě co všechno obsahuje, páč umím anglicky jako většina národa větnamsky. MÓC DÉKUJI
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 16:18 ® ZN
-
modrák: no, u mě někdy taky. Ale dělám to rád a s úsměvem
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 16:12 ® modrak reakce na …
-
ZN: Dobré heslo, bohužel u mě platí do práce před rozedněním a domů po setmění.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 16:07 ® ZN
-
pupák: ano, tmě se vyhýbat. Domů před setměním, nebo při rozednění.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 15:12 ® modrak reakce na …
-
pupak: No nevím, asi budu neslušný. U mě je to tak, že někdy mám chuť nejít domů vůbec. Ale ta zodpovědnost, to je hrozná vlastnost.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 15:09 ® pupak reakce na …
-
modrak – chyba simmmsss nemam mam Hardika
reagovat) a auto me nesrazi protoze rodice mi rikali, ze slusny clovek chodi za svetla domu . . .
- Pondělí 12. února 2007 v 15:06 ® modrak reakce na …
-
pupak: Ty odrazky si na ní nech. Alespoň tě nesrazí auťák, až půjdeš potmě z večerního sběru. Ale nemá to málo kapes?
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:56 ® pupak reakce na …
-
a jeje dalsi simmmmmsozblblik
reagovat) jo sou nejlepsi hlavne ty oranzovy, prej je fasujou metari a popelari, za chvili budou levne v sekaci staci u nich jen odparat odrazky ze zad
- Pondělí 12. února 2007 ve 14:46 ® j.f. reakce na …
-
ho-hó, i na Cabelasu dostaneš designové skvosty, m.j. nejlepší vestu, která byla dle mého skromného názoru pro muškaře doposud vyrobena: www.cabelas.com Však již mám na ni políčeno.
reagovat
K otázce: Sám mám nyní vestu Scierra Nevada Vest, cenově odpovídá zadání, má spoustu kapes, nevypadá špatně, ale nedoporučil bych ji. Důvod: Po celodenním chytání tě bolí záda, vesta neroznáší váhu krabiček a další výbavy, které jsou soustředěny vepředu. Měl jsem možnost vyzkoušet tuhle Simmsku, nesrovnatelné! - Pondělí 12. února 2007 ve 14:24 ® pupak
-
panda – ser na nejaky shity z kabelace a kup si poradnou westu od Hardiku at si u vody DESIGNOVE VYVEDENEJ a ne jako nejaka holota a nedelas vostudu
reagovat)